Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Zoey - Fashion has no size

  Zoey - Fashion has no size. Zoey on tanskalainen vaatevalmistaja, jonka vaatteet on tarkoitettu muhkeille, pehmeille tytöille. Isot koot lähtevät koosta 42 ja suurin koko 56. Useimmiten koko on ns. kaksoiskoko, esim. 42/44. Tanskalainen Zoey merkki on suosittu ja vaatteet istuvat hyvin kaikenkokoisille naisille.

  Mallit on tehty niin, että ne eivät ole säkkejä käyttäjänsä päällä, vaan kauniisti upeaan isoon kroppaan istuvia. Väljyyttä on lisätty laskoksilla ja rypytyksillä.

  Isokokoinen nainenkin haluaa pukeutua hyvin ja kauniisti. Mekoissa ja tunikoissa on sopivasti enemmän pituutta kuin normaalikokoisissa vaatteissa, jolloin pituus riittää hyvin.

  Musta pitsitoppi, pallokuvio
  -75 %
  Musta, täysin läpinäkyvä pitsitoppi, joka peittää vain miehustan. Tarkoitettu käytettäväksi vähän turhan avarien päänteiden kanssa ns. aluspaitana. Toppi on ns. mesh kangasta, jota käytetään peittämään iho niin, että paljas iho ei jää näkyviin esimerkiksi turhan avaran pääntien vuoksi. Kokonaan reik..
  39.95€ 10.00€ Veroton:8.06€
  Mustat farkut, valkoiset pallot
  -71 %
  Mustat farkut, valkoiset pallot on aina ajaton ja tyylikäs valinta. Pallokuosi tulee ja tulee, ei mene. Pallo on aina in! Farkuissa se on kivan näköinen, mikäli ei tykkää pallopaitaa pitää. Pue mustan tai valkoisen yläosan kanssa. Tai rohkeasti kevään vihreän tai kirkkaan keltaisen kaveriksi.Täs..
  99.95€ 29.00€ Veroton:23.39€
  Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)