Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

Korut - www.sisustuslaventeli.fi

Korut ja asusteet vaihtuvat kaupassa tiuhaan. Näin ollen kaikkia ihania korviksia ja kaulakoruja ei saada verkkokauppaan koskaan, vaan suurin osa myydään kivijalkaliikkeestä Haminan Raatihuoneentorilla.

Jos etsit tietynlaista pukukorua joka on ehkä näkynyt esimerkiksi Facebook sivuillamme, voit laittaa meille viestin, jolloin voimme palvella sinua paremmin. Korut ovat usein yksittäisiä tai niitä on vaan pari kappaletta eikä siksi löydy verkkokaupan valikoimasta.

Kaulaketju ja korvakorut, joissa helminauhan jokaisen helmen välissä on rengas, joka on täyteen pieniä "timentteja". Pukukoru, joka on toisaalta tyylikäs helmikoru ja myös näyttävä, kimaltava koru. Korun metalliosat kullanväriset. Setissä kaulakoru ja roikkuvat korvakorut.  Korvakorut ova..
19.90€ Veroton hinta:16.05€
Kaulaketju ja korvakorut, joissa helminauhan jokaisen helmen välissä on rengas, joka on täyteen pieniä "timentteja". Pukukoru, joka on toisaalta tyylikäs helmikoru ja myös näyttävä, kimaltava koru. Korun metalliosat hopeanväriset. Setissä kaulakoru ja roikkuvat korvakorut.  Korvakorut ova..
19.90€ Veroton hinta:16.05€
Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)