Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Hatut ja pipot

  Hatut ja pipot kuuluvat naisten asusteisiin pääosin talvella ja muuten kylmään aikaan. Pyrimme vaihtuvaan mallistoon, joka on aina kivijalkaliikkeessä suurempi kuin verkkokaupassamme.

  Tyylikäs musta huopahattu, jonka lierissä kullanvärisiä koristeita. Ruudukossa aina myös keskellä timantti.Materiaali 100 % villa. ..
  119.00€ Veroton hinta:95.97€
  Harmaa pipo, jossa neulos palmikkokuviota. Pipo on kaksinkertainen ja siinä on aito turkistupsu. Se on kiinnitetty nepparilla niin, että tupsun voi irrottaa halutessaan kokonaan tai pesun ajaksi.Pipon alareuna on käännetty kaksinkerroin.Materiaali 100 % akryyli ..
  24.95€ Veroton hinta:20.12€
  Harmaa pipo, jossa neulos leveää palmikkokuviota. Pipossa on pehmeä ja lämmin lyhytnukkainen vuori.Pipon alareuna on käännetty kaksinkerroin ja se on joustinneuletta.Materiaali 100 % akryyli ..
  24.95€ Veroton hinta:20.12€
  Harmaa pipo strasseilla, jossa neulos ruutukuviota. Vuoroin oikeaa ja nurjaa neulosta. Strassit koristavat niitä ruutuja, jossa neulos on oikeaa. Pipo on kaksinkertainen, mutta siinä ei ole erillistä vuorta.Pipossa on aito harmaa turkistupsu. Se on kiinnitetty hakaneulalla niin, että tupsun voi ..
  39.95€ Veroton hinta:32.22€
  Harmaa pipo, jonka etuosaa koristavat kaniisti kimaltavat strassit. Pipo on kaksinkertainen, mutta ohuehkoa neulosta.Pipossa on aito turkistupsu. Tupsu on kiinnitetty nepparilla niin, että sen voi helposti pesun ajaksi irrottaa.Materiaali 30 % villa, 70 % akryyli ..
  39.95€ Veroton hinta:32.22€
  Hopea raidallinen pipo, jonka neulos on joustinneuletta. Pipo on enemmän hopea, kun se ei ole päällä, mutta kun se leviää päähän laitettaessa, niin hyvin tummaa sinistä tulee enemmän esiin ja pipo muuttuu enemmän raidalliseksi. Pipossa on lämmin ja pehmeä lyhytnukkainen musta fleecevuori.Pipon a..
  39.95€ Veroton hinta:32.22€
  Hopea raidallinen pipo, jonka neulos on joustinneuletta. Hopeapilkkuja on neuleen oikein neulotussa raidassa ja nurjassa ei hopeaa ole. Pipo on enemmän hopea, kun se ei ole päällä, mutta kun se leviää päähän laitettaessa, niin mustaa tulee enemmän esiin ja pipo muuttuu enemmän raidalliseksi. Pipossa..
  39.95€ Veroton hinta:32.22€
  Luonnonvalkoinen pipo isoilla timanteilla. Etuosaa koristavat kaniisti kimaltavat isot strassit, jotka on kukkien muodossa. Pipo on kaksinkertainen ja ohuehkoa neulosta.Pipossa on aito turkistupsu, joka on kiinnitetty nepparilla niin, että sen voi halutessaan poistaa kokonaan tai pesun ajaksi. ..
  39.95€ Veroton hinta:32.22€
  Beige pipo, jonka neulos ruutukuviota. Pipossa on lämmin ja pehmeä lyhytnukkainen fleecevuori.Pipon alareuna on käännetty kaksinkerroin ja vuori alkaa käännöksen jälkeen.Pipossa on aito turkistupsu. Se on kiinnitetty nepparilla niin, että tupsun voi irrottaa pesun ajaksi.Materiaali 70 % ..
  39.95€ Veroton hinta:32.22€
  Hopea/harmaa kiiltävä pipo, jonka yläosa on kiiltävää kangasta, jossa vaakatikkaus. Pipo on kaksinkertainen ja lämmin. Päälliskangas on liukasta ja kiiltävää, hopeanväristä.Pipon alareuna on käännetty kaksinkerroin ja alalaidassa on joustoneulosta.Pipossa ei ole tupsua.Materiaali 50 % ak..
  29.95€ Veroton hinta:24.15€
  Luonnonvalkoinen pipo, jonka etuosan käännettä koristavat kaniisti kimaltavat strassit. Pipo on kaksinkertainen, mutta ohuehkoa neulosta.Pipon alareuna on käännetty kaksinkerroin ja siinä käännetyssä osassa on "timantit".Pipossa ei ole tupsua.Materiaali 20 % kashmir, 30 % villa, 50 % akr..
  29.95€ Veroton hinta:24.15€
  Musta pipo helmikoristeilla. Etuosaa koristavat kaniisti kimaltavat isot strassit ja paljon erikokoisia helmiä. Pipo on yksinkertainen ja ohuehkoa neulosta.Pipossa ei ole tupsua. Neuloksessa on mukana vähän hopealankaa, joka sievästi kimaltelee siellä täällä.Materiaali 20 % kashmir, 30 % vil..
  24.95€ Veroton hinta:20.12€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 13. Sivuja 2.)