Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Verhot

  Verhot ovat pääosin Svaneforsin ja Boel & Janin mallistoista. Uusia verhomalleja tulee ympäri vuoden, vaikka sesonki painottuu pääosin kevääseen ja syksyyn.

  Valikoimastamme löytyy sekä kappaverhoja, rullakappoja että pitkiä sivuverhoja. Mikäli et löydä haluamaasi, voit tiedustella muita tuotteita sähköpostitse. Kivijalkamyymälässä valikoima on runsaampi.

  Tuotemerkki: Svanefors
  Harmaa pimennysverho, purjerenkailla oleva verhosivu, jonka voit ripustaa tankoon ja se on helposti vedettävissä ikkunan eteen. Pimennysverhossa on vuori, joka ei päästä valoa läpi.Paketissa yksi kappale verhoja.Koko: 140x250cm Kuosi: meleerattu tumma harmaa Materiaali: 100% Polyesteri Su..
  72.50€ Veroton hinta:58.47€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Ohut, voileetyyppinen verho, josta valo tulee läpi kivasti.Tässä verhossa on niin sanottu monitoiminauha, jolla verho ripustetaan. Näin ollen voit ripustaa verhot nipsuilla kiskoon, pujottaa kujaan tai vaihtoehtoisesti siimalenkkeihin, jolloin verho laskostuu kauniisti.Koko: 130cm x 270cm M..
  59.90€ Veroton hinta:48.31€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Ohuet sivuverhot, magnolian kukkia on voileetyyppinen verho, josta valo tulee läpi kivasti. Verhossa on vaaleanharmaita magnolian kukkia ja oksia.Tässä verhossa on niin sanottu monitoiminauha, jolla verho ripustetaan. Näin ollen voit ripustaa verhot nipsuilla kiskoon tai vaihtoehtoisesti siimale..
  69.90€ Veroton hinta:56.37€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Ohuet sivuverhot, roosanvärisiä magnolian kukkia on voileetyyppinen verho, josta valo tulee läpi kivasti. Verhossa on vaalean roosan värisiä magnolian kukkia ja oksia.Tässä verhossa on niin sanottu monitoiminauha, jolla verho ripustetaan. Näin ollen voit ripustaa verhot nipsuilla kiskoon tai vai..
  69.90€ Veroton hinta:56.37€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Valkoinen ohut läpinäkyvä verho, jossa kaunis klassinen kuvio.Tässä verhossa on niin sanottu monitoiminauha, jolla verho ripustetaan. Näin ollen voit ripustaa verhot nipsuilla kiskoon, pujottaa kujaan tai vaihtoehtoisesti lenkkeihin, jolloin verho laskostuu kauniisti.Koko: 140cm x 270cm Mää..
  89.00€ Veroton hinta:71.77€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Pellavaa muistuttava sivuverho, valkoinen on monitoiminauhalla varustettu verho. Paketissa on kaksi verhoa, joiden koko 135*240 cm.Tässä verhossa on niin sanottu monitoiminauha, jolla verho ripustetaan. Näin ollen voit ripustaa verhot nipsuilla kiskoon, pujottaa kujaan tai vaihtoehtoisesti lenkk..
  64.90€ Veroton hinta:52.34€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Ohut, voileemainen, kevyesti meleerattu sivuverho, joka laskee hyvin valoa läpi, mutta toimii kuitenkin näköesteenä.Tässä ohuessa verhossa on niin sanottu monitoiminauha, jolla verho ripustetaan. Näin ollen voit ripustaa verhot nipsuilla kiskoon, pujottaa kujaan tai vaihtoehtoisesti lenkkeihin, ..
  54.90€ Veroton hinta:44.27€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Vaaleat beigenväriset pellavasekoita purjerengasverhot ovat ajattoman tyylikkäät ja kauniit. Kuvio on hillitty ja sopii niin moderniin, kuin romanttiseenkin sisustukseen. Verhon pituus on 265 cm ja se lyhennetään sopivan mittaiseksi.Koko: 140x265cm Materiaali: 85% polyesteri, 15 % pellava Suun..
  58.90€ Veroton hinta:47.50€
  Samettiverho, kuviollinen
  -71 %
  Tuotemerkki: Jakobsdals
  Kaunis ruosteenruskea, samettiverho, jossa upea poltettu kuvio. Verhosta kuultaa osittain valo läpi.Verhon yläreunassa on ns. monitoiminauha, jolla verhon voi ripustaa tankoon kujaan pujottamalla tai lenkeistä verhon takaa. Myös ripustus tavallisilla verhonipsuilla onnistuu.Verhon koko 140*2..
  99.95€ 29.00€ Veroton hinta:23.39€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Sivuverhot, mustaa samettia on ylellinen samettiverho.Tässä verhossa on purjerenkaat, joilla verho ripustetaan tankoon. Verhot laskostuvat kauniisti. Nämä paksut samettiverhot toimivat myös näppärästi tilanjakajina eri tilojen välissä.Verhossa on pituutta 250 cm, lyhennetään haluttuun mittaa..
  119.00€ Veroton hinta:95.97€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Sivuverhot, roosanväriset purjerenkailla. Purjerengasverhot ovat säilyttäneet suosionsa pitkään. Ne on helppo vetää ikkunan eteen, mikäli tarvitsee näköestettä. Nämä verhot toimivat myös näppärästi tilanjakajina eri tilojen välissä. Kangas on hieman valoa läpäisevää, mutta ei läpinäkyvää.Koko: 2..
  55.90€ Veroton hinta:45.08€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Sivuverhot, roosanväristä samettia on ylellinen samettiverho, jonka väri utuinen, harmahtava vaaleanpunainen.Tässä verhossa on niin sanottu monitoiminauha, jolla verho ripustetaan. Näin ollen voit ripustaa verhot nipsuilla kiskoon, pujottaa kujaan tai vaihtoehtoisesti lenkkeihin, jolloin verho l..
  119.00€ Veroton hinta:95.97€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 19. Sivuja 2.)