Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Matot

  Matot ja taljat vaihtavat sisustuksen sävyä helposti. Valkoimissamme on vaihtelevasti mattoja kodin eri tiloihin. Eteismatot kynnysmatot palvelevat osittain niin ulkona kuin sisälläkin. Nahka on matoissa kestävä ja hyvä pölyämätön materiaali ja talja luonnonmukainen vaihtoehto.

  Tuotemerkki: Skinnwille
  Jaguaarikuvioinen lehmäntalja on Skinvillen laajasta turkis- ja taljavalikoimasta. Trendikäs talja sopii hyvin sisustamiseen laitettavaksi sohvan tai tuolin päälle. Upea myös lattialla esim. takkatulen äärelle ja ruokailuryhmän alle.Koko: n. 3-4 neliötäMateriaali kuviopainettu lehmän nahka ..
  529.00€ Veroton hinta:426.61€
  Tuotemerkki: Greengate
  Jouluinen ovimatto on kynnysmatto, jossa suloinen skootteri kyydissään joululahjapaketteja. Sopii ihanasti joulukotiin toivottamaan sekä vieraat että talonväki tervetulleeksi.Matossa teksti Merry Christmas Delivery, suomeksi iloisen joulun toimitus.Maton koko noin 40*60 cm.Pohja kestävä..
  29.90€ Veroton hinta:24.11€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Kirahvikuvioinen lehmäntalja on Skinvillen laajasta turkis- ja taljavalikoimasta. Trendikäs talja sopii hyvin sisustamiseen laitettavaksi sohvan tai tuolin päälle. Upea myös lattialla esim. takkatulen äärelle.Koko: n. 3-4 neliötäMateriaali kuviopainettu lehmän nahka ..
  529.00€ Veroton hinta:426.61€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Leopardikuvioinen talja on Skinvillen laajasta tekstiilivalikoimasta. Trendikäs talja sopii hyvin sisustamiseen laitettavaksi sohvan tai tuolin päälle. Upea myös lattialla esim. takkatulen äärelle.Koko: 150 *200 cmMateriaali 52 % akryyli, 48 % modakryyli, alapuoli 100 % polyesteri ..
  149.00€ Veroton hinta:120.16€
  Leveä ovimatto
  Suosittu
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Leveä ovimatto on kierrätetyistä autonrenkaista valmistettu kuminen erittäin kestävä matto. Matto kestää niin auringonpaistetta kuin lunta, jäätä ja pakkastakin.Matosta on saatavana kahta kokoa. Tämä on niistä leveämpi, kokonaiset 120 cm. Normaali ulko-oven koko on 100 cm, joten tämä matto riitt..
  39.95€ Veroton hinta:32.22€
  Tuotemerkki: Greengate
  Musta ovimatto on kynnysmatto, jossa tyylikäs musta ja kullanvärinen kuvio. Sopii ihanasti joulukotiin toivottamaan sekä vieraat että talonväki tervetulleeksi..Maton koko noin 40*60 cm.Pohja kestävää kumia ja päällinen kookosta. ..
  29.90€ Veroton hinta:24.11€
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Ovimatto on kierrätetyistä autonrenkaista valmistettu kuminen erittäin kestävä matto. Matto kestää niin auringonpaistetta kuin lunta, jäätä ja pakkastakin.Koko 45 * 75 cm. ..
  22.95€ Veroton hinta:18.51€
  Tuotemerkki: Greengate
  Punainen ovimatto on kynnysmatto, jossa kiva punainen ja kullanvärinen kuvio. Sopii ihanasti joulukotiin toivottamaan sekä vieraat että talonväki tervetulleeksi..Maton koko noin 45*60 cm.Pohja kestävää kumia ja päällinen kookosta. ..
  29.90€ Veroton hinta:24.11€
  Näytetään 1 - 8 (Yhteensä 8. Sivuja 1.)