Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Skinnwille

  Tuotemerkki: Skinnwille
  Beigenvärinen tekoturkistyyny on Skinvillen laajasta tekstiilivalikoimasta. Kaunis ja pehmeä tyyny sopii hyvin sisustamaan niin pienen tytön kuin isommankin prinsessan huonetta. Pehmeään tyynyyn on mukava painaa pää myös olohuoneen sohvalla tai takkahuoneessa.Tyyny on kokonaan ihanaa todella peh..
  24.90€ Veroton:20.08€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Jaguaarikuvioinen lehmäntalja on Skinvillen laajasta turkis- ja taljavalikoimasta. Trendikäs talja sopii hyvin sisustamiseen laitettavaksi sohvan tai tuolin päälle. Upea myös lattialla esim. takkatulen äärelle ja ruokailuryhmän alle.Koko: n. 3-4 neliötäMateriaali kuviopainettu lehmän nahka ..
  529.00€ Veroton:426.61€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Kirahvikuvioinen lehmäntalja on Skinvillen laajasta turkis- ja taljavalikoimasta. Trendikäs talja sopii hyvin sisustamiseen laitettavaksi sohvan tai tuolin päälle. Upea myös lattialla esim. takkatulen äärelle.Koko: n. 3-4 neliötäMateriaali kuviopainettu lehmän nahka ..
  529.00€ Veroton:426.61€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Leopardikuvioinen talja on Skinvillen laajasta tekstiilivalikoimasta. Trendikäs talja sopii hyvin sisustamiseen laitettavaksi sohvan tai tuolin päälle. Upea myös lattialla esim. takkatulen äärelle.Koko: 150 *200 cmMateriaali 52 % akryyli, 48 % modakryyli, alapuoli 100 % polyesteri ..
  149.00€ Veroton:120.16€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Luonnonvalkoinen chenille peitto on Skinvillen laajasta tekstiilivalikoimasta. Kaunis ja pehmeä peitto sopii hyvin sisustamiseen, mutta on lämmin otettavaksi hartioille viileässä kesäillassa tai peitoksi sohvalle telkkarin tai takkatulen äärelle.Koko: 130 *150 cmMateriaali polyesteri ..
  49.00€ Veroton:39.52€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Luonnonvalkoinen tekoturkispeitto on Skinvillen laajasta tekstiilivalikoimasta. Kaunis ja pehmeä peitto sopii hyvin sisustamiseen, mutta on lämmin otettavaksi hartioille viileässä kesäillassa tai peitoksi sohvalle telkkarin tai takkatulen äärelle.Peitto on toiselta puolelta kokonaan ihan kiharaa..
  129.00€ Veroton:104.03€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Luonnonvalkoinen tekoturkispeitto on Skinvillen laajasta tekstiilivalikoimasta. Kaunis ja pehmeä peitto sopii hyvin sisustamiseen, mutta on lämmin otettavaksi hartioille viileässä kesäillassa tai peitoksi sohvalle telkkarin tai takkatulen äärelle.Peitto on toiselta puolelta kokonaan ihanaa todel..
  159.00€ Veroton:128.23€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Luonnonvalkoinen tekoturkistyyny, sydän on Skinvillen laajasta tekstiilivalikoimasta. Kaunis ja pehmeä tyyny sopii hyvin sisustamaan niin pienen tytön kuin isommankin prinsessan huonetta. Pehmeään tyynyyn on mukava painaa pää myös olohuoneen sohvalla tai takkahuoneessa.Tyyny on kokonaan ihanaa t..
  24.90€ Veroton:20.08€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Roosanvärinen chenille peitto on Skinvillen laajasta tekstiilivalikoimasta. Kaunis ja pehmeä peitto sopii hyvin sisustamiseen, mutta on lämmin otettavaksi hartioille viileässä kesäillassa tai peitoksi sohvalle telkkarin tai takkatulen äärelle. Toisessa kuvassa sama peitto luonnonvalkoisena.Koko:..
  49.00€ Veroton:39.52€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Roosanvärinen tekoturkispeitto on Skinvillen laajasta tekstiilivalikoimasta. Kaunis ja pehmeä peitto sopii hyvin sisustamiseen, mutta on lämmin otettavaksi hartioille viileässä kesäillassa tai peitoksi sohvalle telkkarin tai takkatulen äärelle.Peitto on toiselta puolelta kokonaan ihanaa todella ..
  159.00€ Veroton:128.23€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Roosanvärinen tekoturkistyyny, sydän on Skinvillen laajasta tekstiilivalikoimasta. Kaunis ja pehmeä tyyny sopii hyvin sisustamaan niin pienen tytön kuin isommankin prinsessan huonetta. Pehmeään tyynyyn on mukava painaa pää myös olohuoneen sohvalla tai takkahuoneessa.Tyyny on kokonaan ihanaa tode..
  24.90€ Veroton:20.08€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Vaalea roosa istuinalunen, talja on Skinvillen laajasta tekstiili- ja turkisvalikoimasta. Kaunis ja pehmeä pitkäkarvainen talja on hieno vaalea, lämmin roosa ja karvat ovat 5 cm pitkät.Koko: halkaisija 34 cm, karvan pituus 5 cm ..
  29.00€ Veroton:23.39€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 15. Sivuja 2.)