Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Skinnwille

  Skinnwille laadukkaat taljat ja turkikset tilaat helposti verkkokaupastamme tai noudat myymälästä Haminan Raatihuoneentorilta. Lehmäntaljat ovat erityisen mukavia mattoja lattialla, sillä ne eivät pölyä ja pysyvät hyvin paikallaan lattialla. Ne on helppo siivota imurilla ja robotti-imuri suoriutuu niistä loistavasti.

  Ihanat pehmeät erilaiset lampaantaljat ovat parhaimmillaan penkeillä ja tuoleilla alusina. Monet kissat ja koirat rakastavat nukkua pehmeällä karvalla ja pehmeät taljat lämmittävät vauvoja lastenvaunuissa.

  Pyöreät istuinaluset sopivat niin penkille kuin tuoleihinkin istuinalusiksi ja niitä on helppo siirrellä. Ne pysyvät hyvin paikallaan alapuolella olevan nahan vuoksi.

  Tuotteista tilattavissa useita eri värejä ja kokoja.

  Ota yhteyttä viestillä tai puhelimella, mikäli et löydä haluamaasi. Autamme mielellämme tuotteen valinnassa.

  Tuotemerkki: Skinnwille
  Beige snowtop talja on Skinvillen laajasta tekstiili- ja turkisvalikoimasta. Kaunis ja pehmeä pitkäkarvainen talja on hieno ruskea/beige ja karvojen päät ovat valkoiset "snowtop". Karvat ovat 10 cm pitkät.Talja on ihana alunen kylmälle penkille tai tuolille sekä kaunis sisustuselementti tuolin pääll..
  129.00€ Veroton:104.03€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Harmaa istuinalunen, jossa vaalea harmaa kihara karva. Karvan pituus noin 1,8 cm ja taljan halkaisija 34 cm. Sopii tavalliselle keittiön tuolille, mutta hyvin myös pikku jakkaralle tai penkille useampi rinnakkain.Lampaantalja on ekovärjättyä ja sopii niin aikuisten kuin lastenkin käyttöön. Aito lamm..
  29.00€ Veroton:23.39€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Jaguaarikuvioinen lehmäntalja on Skinvillen laajasta turkis- ja taljavalikoimasta. Trendikäs talja sopii hyvin sisustamiseen laitettavaksi sohvan tai tuolin päälle. Upea myös lattialla esim. takkatulen äärelle ja ruokailuryhmän alle.Koko: n. 3-4 neliötäMateriaali kuviopainettu lehmän nahka ..
  529.00€ Veroton:426.61€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Luonnonvalkoinen tekoturkispeitto on Skinvillen laajasta tekstiilivalikoimasta. Kaunis ja pehmeä peitto sopii hyvin sisustamiseen, mutta on lämmin otettavaksi hartioille viileässä kesäillassa tai peitoksi sohvalle telkkarin tai takkatulen äärelle.Peitto on toiselta puolelta kokonaan ihanaa todel..
  159.00€ Veroton:128.23€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Roosanvärinen tekoturkispeitto on Skinvillen laajasta tekstiilivalikoimasta. Kaunis ja pehmeä peitto sopii hyvin sisustamiseen, mutta on lämmin otettavaksi hartioille viileässä kesäillassa tai peitoksi sohvalle telkkarin tai takkatulen äärelle.Peitto on toiselta puolelta kokonaan ihanaa todella ..
  159.00€ Veroton:128.23€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Tummanharmaa istuinalunen, jossa harmaa kihara karva. Karvan pituus noin 1,8 cm ja taljan halkaisija 34 cm. Sopii tavalliselle keittiön tuolille, mutta hyvin myös pikku jakkaralle tai penkille useampi rinnakkain.Lampaantalja on ekovärjättyä ja sopii niin aikuisten kuin lastenkin käyttöön. Aito lamma..
  59.00€ Veroton:47.58€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Tummanharmaa pitkäkarvainen aito lampaantalja on Skinvillen laajasta tekstiili- ja turkisvalikoimasta.Kaunis ja pehmeä pitkäkarvainen talja on hieno tumma harmaa ja karvojen päät ovat valkoiset "snowtop". Karvat ovat 10 cm pitkät.Koko: 55 *95 cm, karvan pituus 10 cmAito tiibetiläinen lammas...
  129.00€ Veroton:104.03€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Vaalea roosa pitkäkarvainen talja on Skinvillen laajasta tekstiili- ja turkisvalikoimasta. Kaunis ja pehmeä pitkäkarvainen talja on hieno vaalea, lämmin, savuinen roosa ja karvat ovat 10 cm pitkät.Koko: 55 *95 cm, karvan pituus 10 cmAito tiibetiläinen lammas ..
  129.00€ Veroton:104.03€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Vaalea roosa istuinalunen, on aito talja. Se on Skinvillen laajasta tekstiili- ja turkisvalikoimasta.Kaunis ja pehmeä pitkäkarvainen talja on hieno vaalea, lämmin roosa ja karvat ovat 5 cm pitkät.Käytä istuinpäällisenä esimerkiksi terassilla tai kylmän puisen tuolin lämmikkeenä sisällä.Koko: hal..
  29.00€ Veroton:23.39€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Vaaleanharmaa pitkäkarvainen talja on Skinvillen laajasta tekstiili- ja turkisvalikoimasta. Kaunis ja pehmeä pitkäkarvainen talja on hieno vaaleanharmaa ja karvat ovat 10 cm pitkät.Koko: 55 *95 cm, karvan pituus 10 cmAito tiibetiläinen lammas ..
  129.00€ Veroton:104.03€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Vaaleanruskea istuinalunen, jossa lyhyt kihara karva. Karvan pituus noin 1,8 cm. Sopii tavalliselle keittiön tuolille, mutta hyvin myös pikku jakkaralle tai penkille useampi rinnakkain.Lampaantalja on ekovärjättyä ja sopii niin aikuisten kuin lastenkin käyttöön. Aito lammas on lämmintä talvella ja k..
  59.00€ Veroton:47.58€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Valkoinen pitkäkarvainen talja on Skinnvillen laajasta tekstiili- ja turkisvalikoimasta. Kaunis ja pehmeä pitkäkarvainen talja on hieno kiiltävä valkoinen. Karvat ovat 10 cm pitkät.Talja on ihana alunen kylmälle penkille tai tuolille sekä kaunis sisustuselementti tuolin päällä vaikka siinä ei istutt..
  129.00€ Veroton:104.03€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 19. Sivuja 2.)