Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

Säilytys ja telineet, koukut ja naulakot - www.sisustuslaventeli.fi

Säilytys ja telineet, koukut ja naulakot useilta eri eurooppalaisilta toimittajilta on kootusti saatavilla. Etsimme toimittajiltamme tukevat ja hyvät ratkaisut, jotka kestävät aikaa. Näin saat myös ekologisen ratkaisun.

Ib Laursenilta löytyy laaja valikoima erilaisia hyllyjä, koukkuja ja koreja kaikkeen kodin säilytykseen. Kreikkalainen Inart tuottaa eri tyylisiä huonekaluja mm. Art Deco tyyliin.

Tuotemerkki: Ib Laursen
Harmaa metallilangasta tehty hylly, jossa tangossa 10 koukkua.Hylly on melko kevytrakenteinen eikä kestä kovaa painoa.Kiinnitysreikien väli noin 57 cm.Leveys 60 cm, korkeus 16 cm ja syvyys 13 cm. ..
37.50€ Veroton hinta:30.24€
Kaksiosainen koukku hyllyn alle
Suosittu
Tuotemerkki: Ib Laursen
Kaksiosainen koukku hyllyn alle on mustaa metallia. Koukussa on kaksi koukkua ja se kiinnitetään hyllyn tai kaapin alapuolelle. Sopii pyyhekoukuksi, vaatekoukuksi tai vaikka koirien hihnojen tai korujen pitopaikaksi. Koko 5,5*5,5 cm ..
6.90€ Veroton hinta:5.56€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Kaksiosainen koukku, mustaa metallia. Koukussa on kaksi koukkua, ylempi koukuista on pidempi. Sopii pyyhekoukuksi, mutta laittamalla esimerkiksi lautaan useamman koukun saat hyvän naulakon koruille tai laukuille. Koukun kokonaiskorkeus 11 cm. ..
4.80€ Veroton hinta:3.87€
Kaksiosainen koukku, valkoinen
Suosittu
Tuotemerkki: Ib Laursen
Kaksiosainen koukku, valkoista metallia. Koukussa on kaksi koukkua, ylempi koukuista on pidempi. Sopii pyyhekoukuksi, mutta laittamalla esimerkiksi lautaan useamman koukun saat hyvän naulakon koruille tai laukuille. Koukun kokonaiskorkeus 11 cm. ..
4.80€ Veroton hinta:3.87€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Musta pieni naulakko, jossa kolme koukkua. Kestää hyvin painoa ja voit ripustaa siihen vaikka koulurepun. Sopii pyyhekoukuksi, koruille tai laukuille. Koko 5,3 * 10 * 25,3 cm ..
19.50€ Veroton hinta:15.73€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Tukeva pieni musta metallinen koukku, joka kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla. Koukku kestää hyvin painoa ja voit ripustaa siihen vaikka koulurepun. Sopii pyyhekoukuksi, mutta laittamalla esimerkiksi lautaan useamman koukun saat hyvän naulakon koruille tai laukuille. Koko 2*6*3 cm ..
4.95€ Veroton hinta:3.99€
Musta tanko koukuilla
Suosittu
Tuotemerkki: Ib Laursen
Musta tanko, jossa kiinteät koukut. Tangossa on kuusi kiinteää koukkua ja siihen voi halutessaan myös lisätä irto s-koukkuja.Tangon voi kiinnittää joko seinään tai esimerkiksi hyllyn tai kaapiston alapuolelle.Pituus 50 cm, korkeus 9,5 cm ja syvyys koukkujen kanssa 4 cm. ..
25.95€ Veroton hinta:20.93€
Naulakko, family
-60 %
Tuotemerkki: Ib Laursen
Naulakko, Family on metallinen naulakko, jossa on viisi koukkua. Tekstinaulakko, jossa koko ja koukut sopivat hyvin avainnaulakoksi. Koukut ovat sopivan syviä, niissä pysyy avainnippu hyvin. Naulakko on metallia ja väritykseltään harmaa/kulutettu valkoinen. Koko: 23,5*12*3,5 cm ..
24.90€ 10.00€ Veroton hinta:8.06€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Valkoinen naulakko, jossa kolme metallista suurehkoa koukkua. Sopii pyyhekoukuksi, vaatekoukuksi tai vaikka koirien hihnojen tai korujen pitopaikaksi. Koko 45 * 16 * 6 cm ..
26.90€ Veroton hinta:21.69€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Antiikinruskea metallivedin, joka näyttää vanhalta, vaikka on uutta tuotantoa. Sopii erityisesti laatikoihin vetimeksi, mutta voi asentaa myös pystysuuntaan kaapin oveen.Vaihtamalla nupit tai vetimet vanhaan huonekaluun saat siihen uutta ilmettä myös ilman maalaamista. Maalamalla kaapin tai lipaston..
3.90€ Veroton hinta:3.15€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Vanhannäköinen keraaminen harmaa vedin, jolla voit uudistaa vanhan lipastosi ilmeen. Sopivat hyvin myös keittiön tai kodinhoitohuoneen kaappien oviin.Vaihtamalla nupit tai vetimet vanhaan huonekaluun saat siihen uutta ilmettä myös ilman maalaamista. Maalamalla kaapin tai lipaston sekä vaihtamalla ve..
3.90€ Veroton hinta:3.15€
Tuotemerkki: House Doctor
Hopeanvärinen vedin, joka on valmistettu messingistä. Tyylikäs hopeanvärinen viimeistely. Nuppeja voidaan käyttää kaapin oviin niin keittiössä tai kylpyhuoneessa. Saat uutta ilmettä keittiön tai kylppärin kaapin oviin, lipastoihin tai kaappeihin. Materiaali voi ruostua joutuessaan kosketuksiin ..
7.95€ Veroton hinta:6.41€
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 43. Sivuja 4.)