Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

Pienhuonekalut - www.sisustuslaventeli.fi

Pienhuonekalut vaihtuvat valikoimissamme jatkuvasti. Saat pieniä hyllyjä, pöytiä, tuoleja, penkkejä ja muita pienhuonekaluja kodin eri tiloihin yksilöllisesti. Valikoima on jatkuvasti muuttuva ja uusia tuotteita tulee mallistoon ajoittain.

Huonekalut tulevat toimittajiltamme Euroopasta. Suurimpia toimittajiamme ovat mm. Inart, Riverdale, Au Maison ja Ib Laursen.

Tuotemerkki: Ib Laursen
Bambureunainen pieni peili, jolla tuot kivasti ilmettä tuulikaappiin, eteiseen, vessaan tai mihin tahansa pienelle seinälle, joka kaipaa peiliä tai muuta seinäkoristetta. Peilin takana on ripustusnaru, juuttinarua. Koko 22 * 35,5 * 1,5 cm. ..
27.90€ Veroton hinta:22.50€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Bambureunainen pieni peili, jolla tuot kivasti ilmettä tuulikaappiin, eteiseen, vessaan tai mihin tahansa pienelle seinälle, joka kaipaa peiliä tai muuta seinäkoristetta. Peilin takana on ripustusnaru, juuttinarua. Koko 20,5 * 26,5 * 1,5 cm. ..
24.90€ Veroton hinta:20.08€
Tuotemerkki: House Doctor
Hopeanvärinen vedin, joka on valmistettu messingistä. Tyylikäs hopeanvärinen viimeistely. Nuppeja voidaan käyttää kaapin oviin niin keittiössä tai kylpyhuoneessa. Saat uutta ilmettä keittiön tai kylppärin kaapin oviin, lipastoihin tai kaappeihin. Materiaali voi ruostua joutuessaan kosketuksiin ..
7.95€ Veroton hinta:6.41€
Hyllynkannatin messinkiä
Uutuus
Tuotemerkki: House Doctor
Kullanvärinen messinkinen hyllynkannake on hieno yksityiskohta seinälläsi. Voit helposti tehdä hyllyn haluamasi levyiseksi esimerkiksi vanhasta laudasta tai marmoripalasta. Voit kiinnittää hyllyn paikkaan, jossa on vain vähän tilaa, mutta tarvitset säilytystilaa esimerkiksi sängyn viereen yöpöydäksi..
11.95€ Veroton hinta:9.64€
Tuotemerkki: Cote Table
Kätevä kahden apupöydän setti, jonka pöydän päällisissä peili. Kaksi pöytää mahtuvat kuvan mukaisesti päällekkäin. Metalliosat mustat. Pöydän päällinen peiliä. Molemmissa pöydissä on myös kahvat, jotka helpottavat pöytien siirtelyä. Isomman pöydän koko: 45 cm halkaisija ja 66 cm korkeus. P..
179.00€ Veroton hinta:144.35€
Kahden peilitarjottimen /-alusen setti
-56 %
Tuotemerkki: Cote Table
Kahden peilitarjottimen setti. Näitä on mukava käyttää piirongin päällä asetelmien alustana tai kylppärissä kauniiden korujen alustana. Alustat ovat tukevat ja painavahkot. Peili on tehty ns. vanhan näköiseksi. Kynttilöiden valo heijastuu peileistä kauniisti myös. Voit laittaa taakse myös ripustu..
149.00€ 65.00€ Veroton hinta:52.42€
Tuotemerkki: Au Maison
Kahden metallipöydän setti. Pöydän kansi on ikäänkuin lautanen, jossa pienet reunat. Sopivat hyvin esimerkiksi olohuoneen apupöydiksi tai makuuhuoneeseen pikkupöydiksi tai on myös hyvä yöpöytä. Pöydän ulkopuoli ja jalat ovat kullanväriset ja pöydän pinnat ovat maalatut. Pöydät ovat eriväriset. Su..
469.00€ Veroton hinta:378.23€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Konsolisivupöytä bambua. Käytä yksinään sisustuksessa tai yhdistä tähän muita bambuhuonekaluja tai esineitä. Saat kivan tunnelman esimerkiksi terassille tai kuistille. Muista viimeistellä kasveilla, esim. palmulla tai isokokoisella bambulla. Bambusta saatavana myös tikkaat ja sermi. Leveys:..
299.00€ Veroton hinta:241.13€
Tuotemerkki: House Doctor
Kullanvärinen naulakko on upea yksityiskohta seinälläsi. Teräksestä valmistettu messinginvärinen pieni naulakko sopii niin kylppäriin kuin keittiöönkin.Voit kiinnittää naulakon seinään myös pystysuuntaan, jolloin se mahtuu kapeampaan väliin.Koko: 27 * 17 cm. Nupit ovat 4 cm korkeat...
36.50€ Veroton hinta:29.44€
Tuotemerkki: Svanefors
Kevyt ja ilmava kullanvärinen metallinen seinään kiinnitettävä hylly. Hyllystä löytyy kolme eri kokoa. Koko: 23x10x17 cm ..
25.90€ Veroton hinta:20.89€
Tuotemerkki: Svanefors
Kevyt ja ilmava kullanvärinen metallinen seinään kiinnitettävä hylly. Hyllystä löytyy kolme eri kokoa. Myös mustana. Koko: 28x23x18 cm ..
36.90€ Veroton hinta:29.76€
Tuotemerkki: Svanefors
Kevyt ja ilmava metallinen seinään kiinnitettävä hylly. Hyllystä löytyy kolme eri kokoa. Myös mustana. Koko: 29,8x15,2x40,2 cm ..
39.00€ Veroton hinta:31.45€
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 33. Sivuja 3.)