Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  WC ja kylpyhuone

  WC ja kylpyhuone, niin kuin saunakin kaipaavat sisustamista. Ei ole yhdentekevää, minkälainen hammasmuki pöydällä seisoo tai ovatko kaikki koukut ja naulakot erilaisia.

  Valikoimassamme on laaja kattaus erilaista kylppäriin sopivaa tavaraa.

  Naulakko, family
  -60 %
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Naulakko, Family on metallinen naulakko, jossa on viisi koukkua. Tekstinaulakko, jossa koko ja koukut sopivat hyvin avainnaulakoksi. Koukut ovat sopivan syviä, niissä pysyy avainnippu hyvin.Naulakko on metallia ja väritykseltään harmaa/kulutettu valkoinen.Koko: 23,5*12*3,5 cm ..
  24.90€ 10.00€ Veroton hinta:8.06€
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Valkoinen hammasmuki.Mukin halkaisija 8 cm ja korkeus 12 cm. ..
  7.90€ Veroton hinta:6.37€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kannellinen lasipurkki harmaata lasia. Kannen nostin kullanvärinen. Kaunis art deco tyylinen lasipurkki, joka toimii hyvin esimerkiksi kylpyhuoneessa pumpulipuikoille tai muille tarpeellisille pienille tavaroille.. GreenGaten Gate Noir mallisto saa inspiraationsa 1900-luvun alkupuolen nousukaud..
  31.90€ Veroton hinta:25.73€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kannellinen vaaleanpunainen lasipurkki on kaunista kuvioitua lasia. Kannen nostin kullanvärinen pisaranmuotoinen. Kaunis art deco tyylinen lasipurkki, joka toimii hyvin esimerkiksi kylpyhuoneessa pumpulipuikoille tai muille tarpeellisille pienille tavaroille. Kiva myös karkkipurkkina.Green..
  29.90€ Veroton hinta:24.11€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kannellinen vihreä lasipurkki on kaunista kuvioitua lasia. Kannen nostin kullanvärinen pisaranmuotoinen. Kaunis art deco tyylinen lasipurkki, joka toimii hyvin esimerkiksi kylpyhuoneessa pumpulipuikoille tai muille tarpeellisille pienille tavaroille. Kiva myös karkkipurkkina.GreenGaten Gate Noi..
  29.90€ Veroton hinta:24.11€
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Metallireunainen pieni peili, jonka voit kahvastaan ripustaa myös roikkumaan. Toimii hyvin pukeutumisen peruutuspeilinä tai pienenä meikkipeilinä. Voit ripustaa sen myös pysyvästi toimimaan vaikkapa mökin vessan peilinä.Koko 14,5 * 33 cm. ..
  18.90€ Veroton hinta:15.24€
  Tuotemerkki: Riverdale
  Näyttävä ja tukeva raakanikkeliä oleva kolmikerrostarjotin. Voit käyttää esillepanoon keittiössä, mutta erittäin hyvä myös kylpyhuoneessa ja makuuhuoneessa koruille ja kosmetiikalle.Koko: 27 x 50,5 cm ..
  189.00€ Veroton hinta:152.42€
  Lasinen pumppupullo
  Suosittu
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Lasinen pumppupullo, jossa kaunis kuvio. Osta sisustukseesi sopivaa kauniin väristä saippuaa.Pullon vetoisuus 500 ml. ..
  15.90€ Veroton hinta:12.82€
  Tuotemerkki: Greengate
  Hurmaava kristalli parfyymipullo! Kaunis art deco valloittaa sydämen ja vahva aromikas hajuvesi, parfyymi sopii hyvin suihkutettavaksi tästä tyylikkäästä pullosta. GreenGaten Gate Noir mallisto saa inspiraationsa 1900-luvun alkupuolen nousukaudesta ja Art Deco tyylisuunnasta. Jokainen päivä on juhla..
  46.95€ Veroton hinta:37.86€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Saippua-alunen betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös pumppupullo, wc-harja ja vessapaperiteline.Saippuan alla on metallinen ritilä, jonka alle ylimääräinen vesi valuu ja saippua pääsee kuivumaan hyvin. ..
  16.90€ Veroton hinta:13.63€
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Saippuakuppi, jossa on kaksi osaa. Ylemmässä kupissa on pohjassa reijät, joista vesi pääsee valumaan alempaan kuppiin. Näin saippua pääsee kuivumaan, eikä lillu vedessä.Saippua-astia on luonnonvalkoista keramiikkaa ja siihen mahtuvat useimmat normaalikokoiset saippuat. ..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Saippuapumppupullo betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös saippua-alunen, wc-harja ja vessapaperiteline.Saippua ei ole kosketuksissa betonin kanssa, vaan se täytetään muovisäiliöön, joka laitetaan tuohon betonilieriöön. Pakkauksessa kaikki mukana, lukuunottamatta..
  29.00€ Veroton hinta:23.39€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 27. Sivuja 3.)