Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Valaisimet

  Valaisimet kodin kaikkiin tiloihin. Tunnetut valaisinvalmistajat mm. Watt & Veke, PR Home ja Light & Living pitävät huolen siitä, että mallisto vaihtuu kausittain ja kestosuosikit pysyvät valikoimissa pitkään.

  Lampunjalat, varjostimet ja kattovalaisimet ovat kaikki valikoimissamme edustettuna. Kivijalkaliikkeestämme Haminan Raatihuoneentorilta löydät laajemman valikoiman, kuin verkkokaupassamme näkyy.

  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Bambuvalaisin antaa kauniin, luonnollisen valon ja luo kauniit kuviot kattoon ja seinään.Valaisimessa mukana 17, m pitkä muovinen johto ja lampunkanta,Kanta normaali ns. iso kanta.Korkeus 34 cm, halkaisija 29 cm...
  69.00€ Veroton hinta:55.65€
  Tuotemerkki: Cote Table
  Mattavalkoinen, metallinen, yksivärinen pöytävalaisin. Sopii erinomaisesti yöpöydälle lukulampuksi, opiskelijalle lukuvaloksi tai vaikka kuistin ikkunalle antamaan mukavaa kulkuvaloa.Koko 28*16*43 cm ..
  59.90€ Veroton hinta:48.31€
  Valaisin mustalla varjostimella
  -35 %
  Tuotemerkki: Cote Table
  Valaisin mustalla varjostimella on siro ja ilmava, Kuitenkin suurehkon varjostimensa vuoksi näyttävä valaisin, joka sopii monenlaiseen tilaan.Kevyet metallijalat tekevät valaisimesta samalla kertaa sekä läpinäkyvän, että näyttävän, suurella varjostimella. Mainioita sijoituspaikkoja on esimerkiksi ol..
  59.90€ 39.00€ Veroton hinta:31.45€
  Valkoinen mattapintainen valopallo
  -37 %
  Tuotemerkki: Cote Table
  Valkoinen mattapintainen valopallo on valaisin, jossa hyvä lempeä sisustusvalo. Sopii hyvin myös esimerkiksi yövaloksi.Valaisin on materiaaliltaa keramiikkaa. Pyöreässä pallossa pinta on kuitenkin origamimainen kulmikas.Halkaisija noin 23 cm. ..
  79.00€ 50.00€ Veroton hinta:40.32€
  Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)