Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Säilytys ja telineet, koukut ja naulakot - www.sisustuslaventeli.fi

  Säilytys ja telineet, koukut ja naulakot useilta eri eurooppalaisilta toimittajilta on kootusti saatavilla. Etsimme toimittajiltamme tukevat ja hyvät ratkaisut, jotka kestävät aikaa. Näin saat myös ekologisen ratkaisun.

  Ib Laursenilta löytyy laaja valikoima erilaisia hyllyjä, koukkuja ja koreja kaikkeen kodin säilytykseen. Kreikkalainen Inart tuottaa eri tyylisiä huonekaluja mm. Art Deco tyyliin.

  Kaksiosainen koukku hyllyn alle
  Suosittu
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Kaksiosainen koukku hyllyn alle on mustaa metallia. Koukussa on kaksi koukkua ja se kiinnitetään hyllyn tai kaapin alapuolelle.Sopii pyyhekoukuksi, vaatekoukuksi tai vaikka koirien hihnojen tai korujen pitopaikaksi.Koko 5,5*5,5 cm ..
  6.90€ Veroton hinta:5.56€
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Kaksiosainen koukku, mustaa metallia. Koukussa on kaksi koukkua, ylempi koukuista on pidempi.Sopii pyyhekoukuksi, mutta laittamalla esimerkiksi lautaan useamman koukun saat hyvän naulakon koruille tai laukuille.Koko 4,5*6,3*2,5 cm ..
  4.90€ Veroton hinta:3.95€
  Kaksiosainen koukku, valkoinen
  Suosittu
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Kaksiosainen koukku, valkoista metallia. Koukussa on kaksi koukkua, ylempi koukuista on pidempi.Sopii pyyhekoukuksi, mutta laittamalla esimerkiksi lautaan useamman koukun saat hyvän naulakon koruille tai laukuille.Koukun kokonaiskorkeus 11 cm. ..
  4.80€ Veroton hinta:3.87€
  Naulakko, family
  -60 %
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Naulakko, Family on metallinen naulakko, jossa on viisi koukkua. Tekstinaulakko, jossa koko ja koukut sopivat hyvin avainnaulakoksi. Koukut ovat sopivan syviä, niissä pysyy avainnippu hyvin.Naulakko on metallia ja väritykseltään harmaa/kulutettu valkoinen.Koko: 23,5*12*3,5 cm ..
  24.90€ 10.00€ Veroton hinta:8.06€
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Valkoinen naulakko, jossa kolme metallista suurehkoa koukkua.Sopii pyyhekoukuksi, vaatekoukuksi tai vaikka koirien hihnojen tai korujen pitopaikaksi.Koko 45 * 16 * 6 cm ..
  26.90€ Veroton hinta:21.69€
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Harmaa metallinen avainnaulakko, jossa on hahlot avaimenperiä varten. Avaimenperät kuuluvat mukaan toimitukseen.Leveys noin 20 cm. ..
  19.50€ Veroton hinta:15.73€
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Harmaa metallinen kori, joka sopii monenlaiseen käyttöön.Leveys: 19.5 cm, korkeus: 19.5 cm, syvyys: 22,2 cm ..
  19.80€ Veroton hinta:15.97€
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Harmaa metallinen kori, joka sopii seinälle kiinnitettäväksi monenlaiseen käyttöön. Hyllyä voi pitää myös pöytätason päällä.Koko: Leveys 50 cm, syvyys 22 cm ja korkeus 28 cm. ..
  49.00€ Veroton hinta:39.52€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kannellinen lasipurkki harmaata lasia. Kannen nostin kullanvärinen. Kaunis art deco tyylinen lasipurkki, joka toimii hyvin esimerkiksi kylpyhuoneessa pumpulipuikoille tai muille tarpeellisille pienille tavaroille.. GreenGaten Gate Noir mallisto saa inspiraationsa 1900-luvun alkupuolen nousukaud..
  31.90€ Veroton hinta:25.73€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kannellinen vaaleanpunainen lasipurkki on kaunista kuvioitua lasia. Kannen nostin kullanvärinen pisaranmuotoinen. Kaunis art deco tyylinen lasipurkki, joka toimii hyvin esimerkiksi kylpyhuoneessa pumpulipuikoille tai muille tarpeellisille pienille tavaroille. Kiva myös karkkipurkkina.Green..
  29.90€ Veroton hinta:24.11€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kannellinen vihreä lasipurkki on kaunista kuvioitua lasia. Kannen nostin kullanvärinen pisaranmuotoinen. Kaunis art deco tyylinen lasipurkki, joka toimii hyvin esimerkiksi kylpyhuoneessa pumpulipuikoille tai muille tarpeellisille pienille tavaroille. Kiva myös karkkipurkkina.GreenGaten Gate Noi..
  29.90€ Veroton hinta:24.11€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Kevyt ja ilmava kullanvärinen metallinen seinään kiinnitettävä hylly.Hyllystä löytyy kolme eri kokoa. Myös mustana.Koko: 23x10x17 cm ..
  25.90€ Veroton hinta:20.89€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 29. Sivuja 3.)