Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Shishi

  Upeita Shishi joulukoristeita ja muita sisustustuotteita on saatavana isoista tavarataloista mm. Tokiosta, Pariisista, Lontoosta, Roomasta ja niin edelleen. Miksi ei siis myös Haminasta? Shishi esittelee uuden kokoelmansa kaksi kertaa vuodessa ja toinen toistaan ihanampia tuotteita on tarjolla joka kerta. Mallisto koostuu jouluisista koristeista mutta myös silkkikasveista ja niihin liittyvistä kodin kaunistajista.

  Shishi on perustettu ja luotu rakkaudesta sisustamiseen ja kodin tunnelman luomiseen. Norjalais-virolaisen yrityksen takana on neljä ihmistä. Linda Johnsen ja Taivo Piller ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja floristeja ja osallistuneet kilpailuihin monissa eri maissa sekä olleet kansainvälisten kilpailuiden tuomaristossa. Heidän asiantuntemuksensa on auttanut hienon kokoelman syntymiseen ja trendikkäänä pysymiseen.

  Voit tutustua yrityksen sivuihin ja koko kokoelmaan täältä. Mikäli näet jotain, mitä meiltä ei vielä löydy, niin autamme mielellämme tilaamalla sen juuri sinulle.

  Tutustu kauniisiin kodinsisustuksen tuotteisiin ja tilaa omasi heti.

  Tuotemerkki: Shishi
  Avainnippu koriste on ripustettava koriste, jonka voit kiinnittää roikkumaan joulukuuseen, kranssiin tai esimerkiksi johonkin ikkunassa olevaan valokoristeeseen. Voit myös irrottaa avaimet toisistaan ja tehdä niistä koristeita yksitellen.Koko 11 cm. ..
  8.95€ Veroton:7.22€
  Tuotemerkki: Shishi
  Lasipisara kultahipuilla on kaunis pisaranmallinen riipus. Lasin sisällä kultahippuja. Voit ripustaa tämän erilaisiin jouluisiin koristeisiin.Koko 5 cm. ..
  2.95€ Veroton:2.38€
  Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)