Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Nicolas Vahé

  Nicolas Vahé on kotoisin Ranskasta, nykyään tanskalainen kokki. Hänet tunnetaan omaa nimeään kantavasta tuotemerkistä. Erilaisia herkkuja, erikoisruoka-aineita ja keittiötarvikkeita valmistavasta brändistä. Yritys valmistaa gourmet-tasoisia herkkuja, jotka saavat inspiraationsa ranskalaisesta perinteestä, skandinaavisilla vaikutteilla. Aina ensiluokkaisista ja laadukkaista raaka-aineista. Tuotteet perustuvat yksinkertaisuuteen. Makuyhdistelmät ovat kokeilevia ja hieman yllättäviä, mutta lopputulos ei petä koskaan. Nicolas Vahén tuotteissa ja pakkauksissa on huomioitu myös tyylikkyys. Kaikki tuotteet on pakattu kauniisiin paketteihin ja ne sopivatkin loistavasti lahjaksi ihan sellaisenaan. Loistava lahja kaikille ruoanvalmistuksesta kiinnostuneille.

  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Suola ja pippuri, everyday mix on valmiiksi myllyssä ja siksi helppo käyttää. Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauniisiin pakkauksiin.Paino: 310 g Ainesosat: suola (90%), ..
  11.95€ Veroton:10.48€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Suola, parmesaani ja basilika, jossa kaunis vihreä väri. Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauniisiin pakkauksiin.Tämä suola-maustesekoitus on valmiiksi myllyssä ja siksi helppo ..
  12.95€ Veroton:11.36€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Suola, sieniä kuivattuna mausteena on hyvä lisä maustehyllyyn. Nauti sienten aromeista läpi vuoden ja mausta helposti erilaiset laatikot, vuoat ja keitot sekä kana, pasta ja risotto.Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Ka..
  12.95€ Veroton:11.36€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Balsamico kastike valmistetaan viinirypäleistä saadusta hyvin pitkälle tiivistetystä mehusta. Hyvää balsamicokastiketta kypsytetään vuosia tynnyreissä. Kaikki tuotteet Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet ..
  11.95€ Veroton:10.48€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Makusiirappi mango on makea, mutta raikas siirappi. Nicolas Vahén siirappi, joka on täydellinen kaikkeen leivonnaisista hedelmäsalaatteihin ja erilaisiin juomiin ja smoothieihin. Tämä siirappi sopii pieneksi viemiseksi makeuden ja kauniin pullon ansiosta! Yhdistä pakettiin esimerkiksi mangovii..
  9.95€ Veroton:8.73€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauniisiin pakkauksiin.Makusiirapilla loihdit herkullisen makuisia juomia ja jälkiruokia. Voit käyttää teen tai kahvin maustamiseen, mutta myös ..
  9.95€ Veroton:8.73€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Makusiirappi, vanilialla loihdit herkullisen makuisia juomia ja jälkiruokia. Voit käyttää teen tai kahvin maustamiseen, mutta myös erilaisten jälkiruokien raaka-aineena. Nicolas Vahén täyteläinen kahvisiirappi sopii kahvijuomien lisäksi maustamaan puuron, smoothiet ja jogurtin. Voit kokeilla siirapp..
  9.95€ Veroton:8.73€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Neitsytoliiviöljy, chili on hyvä keittiön perusöljy, joka sopii salaatteihin ja salaatinkastikkeisiin sekä esimerkiksi pitsan päälle hienosti. Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauni..
  10.95€ Veroton:9.61€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Neitsytoliiviöljy, sitruuna on hyvä keittiön perusöljy, joka sopii salaatteihin ja salaatinkastikkeisiin sekä marinadeihin hienosti. Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauniisiin pakk..
  10.95€ Veroton:9.61€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauniisiin pakkauksiin.Tämä neitsytoliiviöljy on hyvä valkosipulin ystäville. Käytä salaatinkastikkeisiin tai sellaisenaan salaatin päälle. Voit..
  10.95€ Veroton:9.61€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Punainen glögi on herkullinen joulun ja joulunalusajan juoma. Tämä glögi on helppo valmistaa, sillä punaviini kuumennetaan kattilassa ja glögisiirappi lisätään lämmitettyyn viiniin. Älä anna viinin kiehua kattilassa. Sopiva määrä on oman maun mukainen, mutta noin puoli pulloa glögiä yhteen punaviini..
  7.95€ Veroton:6.97€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Seljankukkasiirappi on makea, mutta raikas siirappi. Nicolas Vahén makea siirappi, joka on täydellinen kaikkeen leivonnaisista hedelmäsalaatteihin. Siirapissa ihana seljankukan maku. Tämä siirappi sopii pieneksi viemiseksi makeuden ja kauniin pullon ansiosta! Yhdistä pakettiin esimerkiksi man..
  9.95€ Veroton:8.73€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 32. Sivuja 3.)