Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Nicolas Vahé

  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Pippurimylly, sitruunankuorta joukossa on ns. sitruunapippuri, mutta ilman tavanomaisia sitruunapippurin lisäaineita ja suolaa. Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauniisiin pakkauksi..
  13.95€ Veroton:12.24€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Pippurisekoitus myllyssä on Nicolas Vahé sarjan pippuri, joka kuluu joka keittiön perusvarustukseen tai jopa sisustukseen. Pippurisekoituksessa on juuri sopivassa suhteessa viittä eri pippuria ja toimii hyvänä yleismausteena keittiössä sekä grillillä. Nicolas Vahen kaikki tuotteet on pakattu erittäi..
  13.95€ Veroton:12.24€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Pippurisekoitus myllyssä on Nicolas Vahé sarjan pippuri, joka kuluu joka keittiön perusvarustukseen tai jopa sisustukseen. Nicolas Vahen kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauniisiin pakkauksiin.Tämä pippurisekoitus on valmiiksi myllyssä ja siksi helppo käyttää. Pakkaus on kaunis ja se on mukav..
  13.95€ Veroton:12.24€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauniisiin pakkauksiin. Pakkaus on kiva antaa ja saada lahjaksi.Tässä lahjapakkauksessa on parmesan-basilikasuola ja sitruunalla maustettu neits..
  29.95€ Veroton:26.27€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Suola, sitruuna-timjami. Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauniisiin pakkauksiin.Tämä suola-maustesekoitus on valmiiksi myllyssä ja siksi helppo käyttää. Pakkaus on kaunis ja se..
  13.95€ Veroton:12.24€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Valkopippuri myllyssä on Nicolas Vahé sarjan pippuri, joka kuluu joka keittiön perusvarustukseen tai jopa sisustukseen. Nicolas Vahen kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauniisiin pakkauksiin.Tämä valkopippuri on valmiiksi myllyssä ja siksi helppo käyttää. Pakkaus on kaunis ja se on mukava jätt..
  17.90€ Veroton:15.70€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Balsamico kastike valmistetaan viinirypäleistä saadusta hyvin pitkälle tiivistetystä mehusta. Hyvää balsamicokastiketta kypsytetään vuosia tynnyreissä. Kaikki tuotteet Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet ..
  11.95€ Veroton:10.48€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Hasselpähkinäsiirappi on makea, pähkinäinen siirappi. Nicolas Vahén makea siirappi, joka on täydellinen kahvijuomiin, smoothieihin ja pirtelöihin. Voit myös lorauttaa vähän hedelmäsalaatin kastikkeeksi. Tämä siirappi sopii pieneksi viemiseksi makeuden ja kauniin pullon ansiosta! Yhdistä pakett..
  9.95€ Veroton:8.73€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Neitsytoliiviöljy, basilika on hyvä keittiön perusöljy, joka sopii salaatteihin ja salaatinkastikkeisiin sekä esimerkiksi pitsan päälle hienosti. Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erittäin ka..
  10.95€ Veroton:9.61€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Neitsytoliiviöljy, chili on hyvä keittiön perusöljy, joka sopii salaatteihin ja salaatinkastikkeisiin sekä esimerkiksi pitsan päälle hienosti. Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauni..
  10.95€ Veroton:9.61€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Neitsytoliiviöljy, Provencen yrtit on hyvä keittiön perusöljy, joka sopii salaatteihin ja salaatinkastikkeisiin sekä esimerkiksi pitsan päälle hienosti. Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erit..
  10.95€ Veroton:9.61€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Neitsytoliiviöljy, sitruuna on hyvä keittiön perusöljy, joka sopii salaatteihin ja salaatinkastikkeisiin sekä marinadeihin hienosti. Nicolas Vahé sarjassa on aivan upeita tuotteita herkutteluun, lahjaksi, ystävän hemmotteluun tai jopa sisustukseen. Kaikki tuotteet on pakattu erittäin kauniisiin pakk..
  10.95€ Veroton:9.61€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 32. Sivuja 3.)