Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Haalarit - www.sisustuslaventeli.fi

  Haalarit ovat lähinnä kesän vaatteita. Talvella niitä ei juuri mallistossa nähdä. Haalareita meille valmistavat mm. Frank Lyman, S.Oliver ja Tramontana. Kaikki tuotteet eivät suuren suosionsa vuoksi ehdi verkkokauppaan, mutta niitä voi tiedustella meiltä sähköpostilla.

  Tuotemerkki: Tramontana
  Haalari  viidakkokuosilla on ihanan pehmeä Tramontana trikoinen haalari.Mustassa pohjassa hyvät kirkkaat värit ja yläosaan onkin helppo valita sopiva yksivärinen neuletakki tai vaikka farkkutakki viileämmällä kelillä. ..
  99.95€ Veroton hinta:80.60€
  Tuotemerkki: Frank Lyman
  Kukkahaalari on kesän muodikkain vaate. Frank Lymanin kukkahaalari on ehdottoman mukava päällä ja kuosiltaan sekä malliltaan todella tyylikäs.Haalarissa on kuminauharypytys vyötärön kohdalla. Takana on piilovetoketju helpottamassa pukemista.Pieni pätkä hihaa peittää käsivarsia, mutta olkapää..
  279.00€ Veroton hinta:225.00€
  Tuotemerkki: Frank Lyman
  Kesän muodikkain vaate on ehdottomasti haalari. Frank Lymanin pallohaalari on ehdottoman mukava päällä ja kuosiltaan sekä malliltaan todella tyylikäs, vaikka ajaton.Lahje on aavistuksen vajaamittainen, mutta pitkän mallin päällä tuo vajaamittaisuus korostuu vähän liikaa. Riippuen omasta pituudes..
  249.00€ Veroton hinta:200.81€
  Näytetään 1 - 3 (Yhteensä 3. Sivuja 1.)