Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Miesten vaatteet Sisustus Laventelin verkkokaupasta

  Valikoimastamme löytyy pieni sarja myös miesten kohtuuhintaisia käyttövaatteita. Osta itselle, mutta helppo ostaa myös pojalle, miehelle tai kaverille.

  Miesten vaatteet ovat pääosin edullisia, hyvälaatuisia ja helppokäyttöisiä sekä -hoitoisia. S.Oliverin mallisto on nuorekas, josta löytyy kivoja vaatteita vanhemmallekin herrasmiehelle. Materiaalit ovat pääosin luonnonmateriaaleja ja mahdollisimman vähän ihoa ärsyttäviä.

  Saksalainen laatu S.Oliver vaatteissa takaa virheet ihan minimissä ja pitkän käyttöiän, kun vaatetta huolletaan oikein.

  Verkkokaupassamme on pääosin miesten paitoja ja neuleita, mutta myös ajoittain shortseja, housuja tai takkeja.

  Harmaat reisitaskushortsit
  Uutuus
  Tuotemerkki: S.Oliver
  Miesten siistit puuvillashortsit. Shortseissa on läpälliset takataskut ja reilunkokoiset etutaskut sekä tasku molemmissa reisissä.Shortsien väri on harmaa, mutta läheltä katsottuna erottuu pieni ruutukuvio. Puuvilla on miellyttävä materiaali päällä.Shortsien pituus sivusaumasta on 50 cm vyötäröltä l..
  59.99€ Veroton hinta:48.38€
  Tuotemerkki: S.Oliver
  Kaksi valkoista perus t-paitaa laatikossa. Paidat ovat putkineulosta, eli sivusaumoja ei ole.Paidassa O-pääntie ja lyhyt hiha. Sopii erinomaisesti aluspaidaksi kauluspaidan alle.Koossa M paidan pituus noin 69 cm...
  19.99€ Veroton hinta:16.12€
  Tuotemerkki: S.Oliver
  Keltainen ohut puuvillaneule, joka on sataprosenttista puuvillaa. Paidassa on v-pääntie. Neulos on sileää, siistä neulosta.Pääntie on huoliteltu kapealla resorineuloksella.Sekä hihasuissa että helmassa on joustoneuleresori.Koossa M paidan pituus noin 70 cm...
  29.99€ Veroton hinta:24.19€
  Tuotemerkki: S.Oliver
  Keltainen pikeepaita on kesän perusvaate niin kaupungissa kuin golfkentälläkin. Pue farkkujen tai shortsien kanssa rento, mutta siisti look.Paidan rinnassa S.Oliver brodeeraus, joka ei juuri erotu, koska lanka on kankaan kanssa samanvärinen. Kauluksessa kaksi nappia.Lyhyet hihat, joissa hihansuissa ..
  19.99€ Veroton hinta:16.12€
  Tuotemerkki: S.Oliver
  Keltaraidallinen paita, jossa valkoinen pohjaväri. Siisti ohut paita, joka tuntuu mukavalta kesähelteelläkin. Paita on ohutta puuvilla, jossa hieman joustoa.Kaulukset ja valkoiset, hieman läpikuultavat napit.Paidassa on rintatasku...
  39.99€ Veroton hinta:32.25€
  Tuotemerkki: S.Oliver
  Luonnonvalkoinen ohut puuvillaneule, joka on sataprosenttista puuvillaa. Paidassa on pyöreä pääntie. Neuloksessa kiva tekstuuri, joka antaa näköä paidalle.Hihoissa kivat kavennusneulokset, jotka antavat näköä olkapäälle.Sekä hihasuissa että helmassa on joustoneuleresori.Koossa M paidan pituus noin 6..
  39.99€ Veroton hinta:32.25€
  Tuotemerkki: S.Oliver
  Luonnonvalkoinen puuvillaneule, joka on sataprosenttista puuvillaa. Paidassa on pyöreä, joustoneuleella viimeistelty pääntie. Neuloksessa kiva tekstuuri, joka antaa näköä paidalle.Hihoissa kivat kavennusneulokset, jotka antavat näköä olkapäälle.Sekä hihasuissa että helmassa on joustoneuleresori.Koos..
  49.99€ Veroton hinta:40.31€
  Tuotemerkki: S.Oliver
  Mustaraidallinen ohut puuvillaneule, joka on sataprosenttista puuvillaa. Paidassa on o-pääntie. Neulos on sileää, siistä neulosta.Pääntie on huoliteltu kapealla resorineuloksella. Paidan pääväri on musta, mutta siinä on kirkkaansinisiä kapeita raitoja tasaisin välein.Sekä hihasuissa että helmassa on..
  29.99€ Veroton hinta:24.19€
  Tuotemerkki: S.Oliver
  Punainen neule, joka on ohutta sataprosenttista puuvillaa. Paidassa on pyöreä, joustoneuleella viimeistelty pääntie. Rinnassa on S.Oliver ommeltu teksti, mutta teksti on samanvärinen kuin paita eikä erotu kovin selvästi.Hihoissa kivat kavennusneulokset, jotka antavat näköä olkapäälle.Sekä hihasuissa..
  29.99€ Veroton hinta:24.19€
  Tuotemerkki: S.Oliver
  Ruosteenpunainen puuvillaneule, joka on sataprosenttista puuvillaa. Paidassa on pyöreä, joustoneuleella viimeistelty pääntie. Neuloksessa kiva tekstuuri, joka antaa näköä paidalle.Hihoissa kivat kavennusneulokset, jotka antavat näköä olkapäälle.Sekä hihasuissa että helmassa on joustoneuleresori.Koos..
  49.99€ Veroton hinta:40.31€
  Tuotemerkki: S.Oliver
  Siniraidallinen ohut puuvillaneule, joka on sataprosenttista puuvillaa. Paidassa on o-pääntie. Neulos on sileää, siistä neulosta.Pääntie on huoliteltu kapealla resorineuloksella. Paidan pääväri on sininen, mutta siinä on valkoisia kapeita raitoja tasaisin välein.Sekä hihasuissa että helmassa on sini..
  29.99€ Veroton hinta:24.19€
  Tuotemerkki: S.Oliver
  Siniraidallinen paita, jossa valkoinen pohjaväri. Sininen raita on valkoista raitaa leveämpi, jolloin vaikutelma on enemmän sininen kuin valkoinen.Siisti ohut paita, joka tuntuu mukavalta kesähelteelläkin. Paita on ohutta puuvilla, jossa hieman joustoa.Kaulukset ja valkoiset, hieman läpikuultavat na..
  39.99€ Veroton hinta:32.25€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 24. Sivuja 2.)