Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Maison Berger

  LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger keksi ja patentoi ainutlaatuisen katalyyttiteknologiaan perustuvan systeemin huoneilman puhdistamiseen sairaalan vuodeosastolla, virustautien tarttumisen ehkäisemiseksi. 

  1930-luvulta lähtien Lampe Berger ilmanpuhdistus lamppuja on saanut myös tuoksuilla.Tuote puhdistaa huoneilman epäpuhtauksista ja samalla tarjoaa myös ihanan tuoksun huoneilmaan.

  Tänä päivänä Maison Berger on innovatiivinen yritys, jonka tuotteita on patentoitu jo yli 20 maahan ympäri maailman. Lampe Bergerin herkät tuoksut tarjoavat täydellisen valikoiman tuotteita, jotka täyttävät odotukset sisäilman puhdistamisesta ja tuoksumisesta, sekä edustavat näyttävää designia kodin sisustuksessa. 

  MAISON BERGERin katalysaattori diffuusio systeemi hajottaa hienovaraisesti ilman epäpuhtauksia ja hajuja sekä raikastaa ainutlaatuisella tavalla huoneilman. Käyttämällä ilmanpuhdistus lampussa tuoksunestettä Maison Berger tarjoaa myös hurmaavan huonetuoksun. Tuoksut ovat ranskan johtavien parfymeerien luomia - nämä tuoksut tuovat sielun ja tyylin koteihin. Mm. Lolita Lempickan kehittelemä huonetuoksu, joka ensimmäistä kertaa pohjautuu hajuveteen.

  Maison Berger on nerokas yhdistelmä kauniita koristelamppuja, joita on saatavana useaa eri tyyliä, muotoa ja kokoa, jotka sopivat sekä moderniin, että perinteiseen sisustukseen.

  Maison Berger on myyntimenestys maailmalla - vihdoin Maison Bergeriä saa myös Suomesta ja Haminasta.

  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu Black Crystal ja valkoinen myski tuoksuneste. Kauniissa vaaleanpunaisessa pakkauksessa on lamppu sekä kaikki tarvittava, että pääset alkuun. Neste on tuoksullinen valkoinen myski. Mikäli haluat käyttää ilmanpuhdistuslamppuasi myös tuoksuttomana pelkästään ilman puhdistamiseen ja..
  49.95€ Veroton:40.28€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu circle onyx on Maison Bergerin syksyn 2020 uutuus. Upeassa tummanpuhuvassa pakkauksessa on lamppu sekä kaikki tarvittava, että pääset alkuun. Neste on tuoksullinen exquisite sparkle, eli shampanja. Mikäli haluat käyttää ilmanpuhdistuslamppuasi myös tuoksuttomana pelkästään ilman..
  49.95€ Veroton:40.28€
  Ilmanpuhdistuslamppu ja ocean breeze tuoksuneste
  Suosittu
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu ja ocean breeze tuoksuneste ja lisäksi pullo neutraalinestettä. Toinen nesteistä on ns. neutraalinestettä eli tuoksutonta. Toinen pulloista on tuoksullinen ocean breeze, eli puhtaan raikas, merellinen tuoksu. Itse lamppu on eleetön neliskanttinen ja pelkistetty.LAMPE BERGER ..
  41.50€ Veroton:33.47€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu ja Paris chick tuoksuneste. Tuoksullinen Paris chick on naisellinen, tyttömäinen tuoksu. Itse lamppu on geometrinen, kaunis muodoltaan. Granaattiomenan värinen punainen, läpinäkyvä.LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger..
  41.50€ Veroton:33.47€
  Ilmanpuhdistuslamppu ja puuvilla tuoksuneste
  Suosittu
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu ja puuvilla tuoksuneste ja lisäksi pullo neutraalinestettä tyylikkäässä, lahjaksikin kelpaavassa paketissa.Puhdista huoneilmaa aamulla, kun yö on jättänyt jälkeensä arominsa. Tee ihana kodikas tunnelma tuoksuilla illan kotonaoloon. Tästä lampusta on moneksi. Toinen nesteistä on ..
  41.50€ Veroton:33.47€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu ja verbena tuoksuneste. Tuoksullinen verbena on sitrustuoksu. Itse lamppu on geometrinen, kaunis muodoltaan. Kirkas läpinäkyvä.LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger keksi ja patentoi ainutlaatuisen katalyyttiteknologia..
  41.50€ Veroton:33.47€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu Resonance kirkas on upea Maison Berger ilmanpuhdistuslamppu. Itse lamppu on geometrinen, mutta silti naisellinen ja kaunis muodoltaan. Kirkasta lasia, läpinäkyvä.LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger keksi ja patentoi ..
  49.90€ Veroton:40.24€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu Resonance paprikanpunainen on upea Maison Berger ilmanpuhdistuslamppu.Itse lamppu on geometrinen, mutta silti naisellinen ja kaunis muodoltaan. punaisen paprikan värinen, läpinäkyvä.LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berge..
  49.90€ Veroton:40.24€
  Ilmanpuhdistuslamppu roosanvärinen June
  Uutuus
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu roosanvärinen June on kevään 2021 kaunis uutuus hienojen lamppujen perheeseen. Paketti on täydellinen aloituspakkaus, jossa on roosanvärinen satiinipintainen pullo, sydänlanka, diffuusiokorkki ja umpikorkki sekä laventelintuoksuinen tuoksuneste. Lamppua voi käyttää ilman pu..
  41.50€ Veroton:33.47€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Tämä Lolita Lempicka uutuus, aloituspakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset lampun käyttöönottoon. Tämä lamppu on uutuus syksylle 2018. Pakkauksessa on upea, itse taiteilijan suunnittelema lasinen lamppu, nestepullo ja lanka, joka asennetaan itse paikalleen nesteen lisäämisen jälkeen, sekä selkeät oh..
  84.50€ Veroton:68.15€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Pyöreä ilmanpuhdistuslamppu lahjapakkauksessa, Happy on aromaterapeuttinen happy tuoksu. LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger keksi ja patentoi ainutlaatuisen katalyyttiteknologiaan perustuvan systeemin huoneilman puhdistamiseen sairaalan vuo..
  41.50€ Veroton:33.47€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Puhdistusneste Aquatic Wood on Maison Berger huoneilman puhdistajaan tarkoitettu tuoksullinen neste. Voit käyttää lampussasi pelkkää neutraalinestettä puhdistamaan ja raikastamaan huoneilmaa. Halutessasi voit lisätä tätä tuoksunestettä tuodaksesi huoneilmaan raikasta tuoksua. Aloi..
  16.95€ Veroton:13.67€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 67. Sivuja 6.)