Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Light & Living

  Light & living on hollantilainen kodinsisustusta ja valaisimia myyvä yritys. Se tarjoaa pääosin ratkaisuja valaistukseen, mutta myös runsaasti muita sisustustuotteita. Kynttilöitä, lyhtyjä, hurrikaaneja, astioita, tarjoiluastioita, varjostimia, polttimoita ja jopa huonekaluja.

  Tuotemerkki: Light & Living
  Siro, suurilla laseilla varustettu kattovalaisin, jolla saat myös hyvän valotehon.Väri: Harjattu Messinki / Lasi Materiaali: Harjattu Messinkivalulyhty, jossa fasettihiotut lasit Tekniset tiedot: 3 x 60W*E14 - Avonainen lyhty alta - Helppo vaihtaa polttimotMitat: Halkaisija 22 cm, korkeus ..
  219.00€ Veroton:176.61€
  Tuotemerkki: Light & Living
  Yksinkertaisen tyylikäs, pinnastaan rosoinen tarjotin, johon saat kauniin asetelman vaikkapa muutamasta kynttilästä ja kimaltavasta lasipallosta. Tarjotin on painava ja tukevaa tekoa.Materiaali: RaakanikkeliMitat: 18*30 cm ..
  24.90€ Veroton:20.08€
  Tuotemerkki: Light & Living
  Suuret metalliset " ruukut" sopivat niin sohvapöydiksi, kuin suurille kasveille suojaruukuiksikin.Väri: Vanha HopeaUlkomitat: pienempi: halkaisija 35 cm, kork. 39 cm suurempi: halkaisija 42 cm, kork. 43 cm..
  269.00€ Veroton:216.94€
  Näytetään 1 - 3 (Yhteensä 3. Sivuja 1.)