Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Onnittelukortit - www.sisustuslaventeli.fi

  Onnittelukortit kaikkiin tilanteisiin. Pienimmät kortit ovat kokoa 7,5*7,5 ja suurimpien koko on 12*17 cm. Valikoimassa sekä pysty- että vaakasuuntaisia kortteja.

  Kaikissa korteissa on mukana kirjekuori ja ne on pakattu yksittäin siistiin ohueen muovitaskuun.

  Feng shui puutarhakalenteri vuodelle 2021
  Uutuus
  Feng shui puutarhakalenteri vuodelle 2021 sisältää upeita puutarhakuvia, feng shui tietoa ja opastusta puutarhaan. Jokaisen kuukauden kohdalla on ajankohtaan sopivia puutarha-aiheisia kuvia ja itse kalenterissa tilaa muistiinpanoille.Seinäkalenteri on avattuna A3 kokoinen ja siinä on reikä seinälle ..
  17.50€ Veroton hinta:14.11€
  Jouluinen onnittelukortti, jossa korissa jouluruusuja, havuja ja punaisia marjoja.Mukana myös punainen kirjekuori.Kortin koko: 17*12 cmTehty Ruotsissa ..
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Onnittelukortti, anemone kukkia lasipurkeissa on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on suloisia erivärisiä anemone kukkia lasipurkeissa.Mukana myös liilanvärinen kirjekuori.Kortin koko: 17*12 cmTehty Ruotsissa ..
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Onnittelukortti, kesäkukkia peltisessä vadissa on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on ihania luonnonkukkia peltisessä pesuvadissa.Mukana myös keltainen kirjekuori.Kortin koko: 17*12 cmTehty Ruotsissa ..
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Onnittelukortti, keväinen puutarha on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on vanhoissa saviruukuissa valkoisia lumikelloja ja sipulikukkia. Ihanassa pienoiskasvihuoneessa keltaisia esikoita. Kuvassa näkyy myös vanha ruosteinen kruunu...
  4.00€ Veroton hinta:3.23€
  Onnittelukortti, laventelia korissa on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on korissa leikattua laventelia. Kuvassa näkyy myös vaaleanpunaista polkupyörää. Ihana kortti puutarhaharrastajalle tai pyörälijälle.Mukana myös vaaleanpun..
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Onnittelukortti, laventelisydän on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on tuolin selkänojalla laventelista tehty sydänkranssi. Ihana kortti puutarhaharrastajalle tai pyörälijälle.Mukana myös vaalea liila kirjekuori.Kortin koko..
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Onnittelukortti, magnolian kukka on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on yksinkertainen valkoinen, vähän vaaleanpunainen magnolian kukka tummalla pohjalla.Mukana myös valkoinen kirjekuori.Kortin koko: 17*12 cmTehty Ruots..
  4.00€ Veroton hinta:3.23€
  Onnittelukortti, papukaijatulppaanit on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on upeita liilanvärisiä papukaijatulppaaneja avonaisena.Mukana myös liila kirjekuori.Kortin koko: 17*12 cmTehty Ruotsissa ..
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Onnittelukortti, pioni on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa onaivan ihanat ja runsaat pionit vielä pionipenkissä.Mukana myös vaaleanpunainen kirjekuori.Kortin koko: 17*12 cmTehty Ruotsissa ..
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Onnittelukortti, punainen ruusu on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on kauniisti avautunut tummanpunainen ruusu.Mukana myös tummanpunainen kirjekuori.Kortin koko: 17*12 cmTehty Ruotsissa ..
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Onnittelukortti, puutarha on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on ruukuissa ruusuja, pelargonioita ja laventelia. Kuvassa näkyy myös muuta puutarha-aihetta. Ihana kortti puutarhaharrastajalle.Mukana myös vaaleanliila kirjekuori...
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 39. Sivuja 4.)