Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Lahjakortit ja postikortit - www.sisustuslaventeli.fi

  Lahjakortit ja postikortit löydät täältä. Anna lahjan saajan itse päättää, mitä hän lahjakortillaan hankkii.

  Sinä voit tilata kortin mukaan myös lahjaan, jolloin voit lähettää meille korttiin haluamasi tekstin ja me kirjoitamme sen siihen puolestasi ja paketoimme lahjan kauniiseen pakettiin.

  Lahjakortin voi käyttää joko kivijalkamyymälässä tai verkkokaupassa.

  Lahjakortti 10 €. Voit tilata lahjakortteja haluamasi määrän ja lähetämme tämän mieluisan lahjan saajalleen joko fyysisenä lahjakorttina tai sähköpostitse toiveen mukaan. Lahjakortti on voimassa sekä verkkokaupassa, että myymälässä.Myymälässä tätä lahjakorttia voi käyttää myös www.sisustuslavent..
  10.00€ Veroton hinta:8.06€
  Feng shui puutarhakalenteri vuodelle 2021 sisältää upeita puutarhakuvia, feng shui tietoa ja opastusta puutarhaan. Jokaisen kuukauden kohdalla on ajankohtaan sopivia puutarha-aiheisia kuvia ja itse kalenterissa tilaa muistiinpanoille.Seinäkalenteri on avattuna A3 kokoinen ja siinä on reikä seinälle ..
  17.50€ Veroton hinta:14.11€
  Jouluinen onnittelukortti, jossa korissa jouluruusuja, havuja ja punaisia marjoja.Mukana myös punainen kirjekuori.Kortin koko: 17*12 cmTehty Ruotsissa ..
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Jouluinen onnittelukortti kranssin kuvalla.Mukana myös kirjekuori.Kortin koko: 6*8 cmTehty Ruotsissa ..
  1.50€ Veroton hinta:1.21€
  Jouluinen onnittelukortti poron kuvalla. Poron muodossa erilaisia jouluisia kuvioita.Mukana myös kirjekuori.Kortin koko: 12*12 cmTehty Ruotsissa ..
  2.50€ Veroton hinta:2.02€
  Onnittelukortti pienet vaaleanpunaiset tossut on kiva kortti vastasyntyneelle tytölle tai ristiäiskortiksi.Mukana myös kirjekuori.Kortin koko: 12*12 cmTehty Ruotsissa ..
  2.50€ Veroton hinta:2.02€
  Onnittelukortti pienet vaaleansiniset tossut on kiva kortti vastasyntyneelle pojalle tai ristiäiskortiksi.Mukana myös kirjekuori.Kortin koko: 12*12 cmTehty Ruotsissa ..
  2.50€ Veroton hinta:2.02€
  Onnittelukortti, keväinen puutarha on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on vanhoissa saviruukuissa valkoisia lumikelloja ja sipulikukkia. Ihanassa pienoiskasvihuoneessa keltaisia esikoita. Kuvassa näkyy myös vanha ruosteinen kruunu...
  4.00€ Veroton hinta:3.23€
  Onnittelukortti, laventelia korissa on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on korissa leikattua laventelia. Kuvassa näkyy myös vaaleanpunaista polkupyörää. Ihana kortti puutarhaharrastajalle tai pyörälijälle.Mukana myös vaaleanpun..
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Onnittelukortti, laventelisydän on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on tuolin selkänojalla laventelista tehty sydänkranssi. Ihana kortti puutarhaharrastajalle tai pyörälijälle.Mukana myös vaalea liila kirjekuori.Kortin koko..
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Onnittelukortti, magnolian kukka on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on yksinkertainen valkoinen, vähän vaaleanpunainen magnolian kukka tummalla pohjalla.Mukana myös valkoinen kirjekuori.Kortin koko: 17*12 cmTehty Ruots..
  4.00€ Veroton hinta:3.23€
  Onnittelukortti, papukaijatulppaanit on kirjekuorella varustettu postikortti ilman tekstiä. Kortti on kaksiosainen ja tukevaa pahvia. Kuvassa on upeita liilanvärisiä papukaijatulppaaneja avonaisena.Mukana myös liila kirjekuori.Kortin koko: 17*12 cmTehty Ruotsissa ..
  3.00€ Veroton hinta:2.42€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 39. Sivuja 4.)