Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Auton ilmanraikastimet - www.sisustuslaventeli.fi

  Maison Berger auton ilmanraikastimet ovat  tyylikkäitä ja laadukkaita. Auton tuulettimen ritilään työnnettävä raikastin, jossa vaihdettava tuoksupatruuna.

  Valittavanasi on monta eri mallia, joista voit valita juuri sinun autosi sisustukseen sopivan. Kaikki mallit ovat kuitenken kestävää metallia ja niissä on laadukkaat saranat ja magneetti jolla tuoksupatruuna suljetaan raikastimen sisälle.

  Voit valita alkuun haluamasi mallin ja jatkossa ostaa täytöksi haluamaasi tuoksua. Uusia tuoksuja kehitetään jatkuvasti ja niiden parissa työskentelee Ranskan parhaat parfymeerit. Myös uusien raikastinmallien suunnittelusta vastaavat vaihtuvat maailmankuulut suunnittelijat. Mm. Jonathan Adler, Lolita Lempicka ja Matali Crasse.

  Tuoksut vaikuttavat meihin voimakkaasti sillä ne menevät tunteisiin ja tallentuvat muistiin paremmin kuin muut aistit. Voit muistaa vanhempiesi auton tuoksun, mutta myös tuoda omaan autoosi aromaterapeuttisen mieleesi vaikuttavan tuoksun. Esimerkiksi Happy tuoksu on mieltä ylentävä ja pirtsakalla D-Stress tuoksulla karjoitat stressiä.

  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet. Tässä uudessa Lolita Lempicka mallissa mukana Lolitan oma parfyymimainen autotuoksu. Raikastimen teline on kaunis musta, jossa nimikirjaimet LL. Raikastin voidaan täyttää uusilla tuoksuilla lukemattomia kertoja. Se s..
  18.90€ Veroton hinta:15.24€
  Autoraikastin sampanja
  Suosittu
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet. Tässä mallissa mukana uutuustuoksu sampanja. Raikastin työnnetän auton tuuletinritilään ja tuoksua tulee enemmän, kun tuuletin on kovalla. Tuoksu ei niin paljon leviä, mikäli tuuletin ei ole päällä.Voit valita ko..
  16.90€ Veroton hinta:13.63€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Tämä raikastin muistuttaa auton vannetta. Laadukkaat Maison Berger autoraikastimet, joihin saa ostettua täyttöjä kahden kappaleen pakkauksissa.Tämä pakkaus ei sisällä lainkaan itse tuoksua, vaan tuoksu ostetaan erikseen.Tuoksut ovat Ranskan parhaiden parfymeerien luomia ja ..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet. Tässä mallissa mukana anti tobacco, eli tupakanhajua neutraloiva raikastin. Raikastin työnnetän auton tuuletinritilään ja tuoksua tulee enemmän, kun tuuletin on kovalla. Tuoksu ei niin paljon leviä, mikäli tuuletin e..
  16.90€ Veroton hinta:13.63€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet. Tässä mallissa mukana ihana mausteinen mandariini.Itse raikastin työnnetään auton tuuletinritilään ja raikastimen sisään laitetaan keraaminen tuoksupatruuna. Tuoksua tulee enemmän, kun tuuletin on kovalla. Tuoksu ei ..
  16.90€ Veroton hinta:13.63€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Laadukkaat Maison Berger autoraikastimet saatavana helposti verkkokaupasta.Tämä pakkaus ei sisällä lainkaan itse tuoksua, vaan tuoksu ostetaan erikseen. Tämä raikastin on tyylikäs, jopa miehekäs krominvärinen ja tuo autoon kivan yksityiskohdan. Tuoksut ovat Ranskan parh..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet. Tässä mallissa mukana ihanan kukkaisa myskikukat tuoksu.Itse raikastin työnnetään auton tuuletinritilään ja raikastimen sisään laitetaan keraaminen tuoksupatruuna. Tuoksua tulee enemmän, kun tuuletin on kovalla. Tuok..
  16.90€ Veroton hinta:13.63€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Laadukkaat Maison Berger autoraikastimet saatavana helposti verkkokaupasta.Tämä pakkaus ei sisällä lainkaan itse tuoksua, vaan tuoksu ostetaan erikseen. Tämä raikastin on kaunis ruusukullanvärinen ja tuo autoon kivan yksityiskohdan. Tuoksut ovat Ranskan parhaiden parfym..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Autoraikastimen täyttöpakkaus aloe vera on puhdas ja raikas tuoksu. Latvatuoksussa sitrusta, bambulehtiä ja aloe veran tuoksuja. Sydäntuoksussa liljaa ja lootuksenkukkaa. Pohjatuoksu on santelipuuta, valkoista myskiä ja tonkapapuja.Tuoksut ovat Ranskan parhaiden parfymeerien luo..
  8.90€ Veroton hinta:7.18€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Autoraikastimen täyttöpakkaus travel on raikas aromaattinen tuoksu. Tuoksussa inkivääriä, meripihkaa ja minttua.Tuoksut ovat Ranskan parhaiden parfymeerien luomia ja täysin ympäristöystävällisiä. Tuoksu säilyy yhdessä patruunassa +- 4 viikkoa.Raikastin avataan, se on kiinni ..
  8.90€ Veroton hinta:7.18€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Autoraikastimen täyttöpakkaus sitrus sisältää kaksi täyttöä, joissa tuoksuna verbena, eli sitrusmainen puhdas kukkaistuoksu.Tuoksut ovat Ranskan parhaiden parfymeerien luomia ja täysin ympäristöystävällisiä. Tuoksu säilyy yhdessä patruunassa +- 4 viikkoa.Raikastin avataan, s..
  8.90€ Veroton hinta:7.18€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Autoraikastimen täyttöpakkaus terre sauvage on miehekäs, miesten partavettä muistuttava tuoksu. Tuoksut ovat Ranskan parhaiden parfymeerien luomia ja täysin ympäristöystävällisiä. Tuoksu säilyy yhdessä patruunassa +- 4 viikkoa.Raikastin avataan, se on kiinni magneetilla..
  8.90€ Veroton hinta:7.18€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 20. Sivuja 2.)