Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

Yleispuhdistusaineet - www.sisustuslaventeli.fi

Yleispuhdistusaineet ovat joka kodin tarpeellista käyttötavaraa. Kauniit pakkaukset ja hyvälaatuiset ekologiset tuotteet. Le Pere Pelletier on ranskalainen perinteisiä marseille saippuoita ja puhdistusaineita valmistava yritys.

Green Bee on kotimainen Euca -pesuainetta valmistava pienyritys. Euca on ekologista puhdistusainetta, jolla peset kodin kaikki paikat pyykistä tiskiin.

Ekologinen pesuaine, Euca
Suosittu
Tuotemerkki: Green Bouquet
Ekologinen pesuaine, Euca on erittäin riittoisa pesutiiviste. Yksi pesuaine, monta käyttötapaa ja kohdetta; pyykit, siivous, tiskit, saunanpesu ym. Kotimainen Euca yleispesuaine ei sisällä säilöntäaineita, ei homeenestoaineita, ei fosfaattia, ei zeoliittia eikä väriaineita. Bonuksena huikean raikas ..
11.50€ Veroton hinta:9.27€
Euca raikas mökki pesuaine
Uutuus
Tuotemerkki: Green Bouquet
Ekologinen Mökki yleispesuaine – yksi pesuaine, monta käyttötapaa ja kohdetta. Bonuksena huikean raikas eucalyptuksen tuoksu.Pese pyykit, siivoa koko mökki, tiskaa tiskit, pese sauna, raikasta saniteettitilat, käytä tahranpoistoon ym. Pesuaineen ainutlaatuisten ominaisuuksien takana on etanolin ja e..
13.50€ Veroton hinta:10.89€
Käsidesi suihkepullossa 150 ml
Suosittu
Tuotemerkki: Green Bouquet
Käsidesi suihkepullossa 150 ml on kätevä mukana kulkeva desisuihke, jolla desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä. Käyttö Suihkaise käsidesiä kevyes..
8.00€ Veroton hinta:6.45€
Tuotemerkki: Green Bouquet
Käsidesi täyttöpullossa on 500 ml käsidesiä, jonka voit täyttää kätevä mukana kulkevaan käsidesisuihkepulloon. Desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä. ..
21.70€ Veroton hinta:17.50€
Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)