Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

Servetit - www.sisustuslaventeli.fi

Servetit ovat pääosin kahta kokoa. Kahvikoko on avattuna 25*25 cm ja lounaskoko on 33*33 cm. Myymämme servetit ovat pääosin Ib Laursenin ja Nicolas Vahen mallistoista.

Myös kangasservettejä on valikoimissamme ajoittain. Pääosin toimittajina silloin Au Maison tai Ib Laursen.

Servetti tukee kattauksen värimaailmaa ja pehmentää kattausta. Netistä löytyy myös vinkkejä servettien kauniiseen taitteluun, mikäli olet kiinnostunut. Servetti on kätevä hävittää biojätteen mukana tai toimii hyvin takan sytykkeenä.

Servettiä voi käyttää myös askartelussa. Liimalakan avulla voidaan siirtää mm. servetin päällinmäinen kuva esineeseen. Alimmaiset valkoiset kerrokset pitää muistaa poistaa. Monet myös päällystävät kynttilöitä silittämällä servetin päällimmäisen kerroksen kynttilän pintaan. Näin voit kustomoida myös kynttilät vastaamaan juhlien kattausta ja servettejä.

Pehmeä kangasservetti, tumma harmaa
Suosittu
Tuotemerkki: Ib Laursen
Mukavan ohut sataprosenttista pellavaa oleva tyylikäs tumman harmaa kangasservetti. Sen ei ole tarkoituskaan olla rypytön ja siisti, vaan enemmän rento ja helposti käytettävä kankainen kestoservetti.Osta kahden kappaleen erissä nyt alessa. Koko 40*40 cm. Pesu hienopesussa. ..
5.90€ Veroton hinta:4.76€
Tuotemerkki: Svanefors
Raitaservetti, jossa beige/valkoinen raitakuvio. Sopii hyvin moneen erilaiseen kattaukseen valkoisen pohjan ansiosta. Tyylikäs raita sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Servetin koko on 33*33 cm (avattuna). Paketissa 25 kpl. ..
5.50€ Veroton hinta:4.44€
Tuotemerkki: Svanefors
Raitaservetti, jossa harmahtava beige raitakuvio. Sopii hyvin moneen erilaiseen kattaukseen valkoisen pohjan ansiosta. Tyylikäs raita sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Servetin koko on 33*33 cm (avattuna). Paketissa 25 kpl. ..
5.50€ Veroton hinta:4.44€
Näytetään 1 - 3 (Yhteensä 3. Sivuja 1.)