Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Servetit - www.sisustuslaventeli.fi

  Servetit ovat pääosin kahta kokoa. Kahvikoko on avattuna 25*25 cm ja lounaskoko on 33*33 cm. Myymämme servetit ovat pääosin Ib Laursenin ja Nicolas Vahen mallistoista.

  Myös kangasservettejä on valikoimissamme ajoittain. Pääosin toimittajina silloin Au Maison tai Ib Laursen.

  Servetti tukee kattauksen värimaailmaa ja pehmentää kattausta. Netistä löytyy myös vinkkejä servettien kauniiseen taitteluun, mikäli olet kiinnostunut. Servetti on kätevä hävittää biojätteen mukana tai toimii hyvin takan sytykkeenä.

  Servettiä voi käyttää myös askartelussa. Liimalakan avulla voidaan siirtää mm. servetin päällinmäinen kuva esineeseen. Alimmaiset valkoiset kerrokset pitää muistaa poistaa. Monet myös päällystävät kynttilöitä silittämällä servetin päällimmäisen kerroksen kynttilän pintaan. Näin voit kustomoida myös kynttilät vastaamaan juhlien kattausta ja servettejä.

  Tuotemerkki: Svanefors
  Kangasservetti, jonka väri on vaikeasti määriteltävissä, onko se beige harmaa. Voisi siis sanoa greige.Servettiä voi käyttää myös pienenä pöytäliinana tai leipä-tai sämpyläkorissa liinana. Samaan sarjaan löytyy myös pöytäliinaa ja pyyhkeitä.Svanefors tekstiilit löydät verkkokaupastamme kodin kaikkii..
  5.60€ Veroton hinta:4.52€
  Jouluservetit Driving Home for Christmas
  Suosittu
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Lounasservetti, joissa suloinen auton kuva jouluasussa. Servetissä on teksti Driving Home for Christmas. Ihana joulupöydässä tai pikkujouluissa. Valkoinen pohjaväri on rauhallinen ja kaunis jouluinen kuva sopii hyvin monenlaiseen kattaukseen.Paketissa 20 kpl paperiservettejä, koko avattuna 40*40..
  5.50€ Veroton hinta:4.44€
  Pehmeä kangasservetti, tumma harmaa
  Suosittu
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Mukavan ohut sataprosenttista pellavaa oleva tyylikäs tumman harmaa kangasservetti. Sen ei ole tarkoituskaan olla rypytön ja siisti, vaan enemmän rento ja helposti käytettävä kankainen kestoservetti.Osta kahden kappaleen erissä nyt alessa.Koko 40*40 cm.Pesu hienopesussa. ..
  5.90€ Veroton hinta:4.76€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Raitaservetti, jossa beige/valkoinen raitakuvio. Sopii hyvin moneen erilaiseen kattaukseen valkoisen pohjan ansiosta. Tyylikäs raita sopii niin arkeen kuin juhlaankin.Servetin koko on 33*33 cm (avattuna). Paketissa 25 kpl. ..
  5.50€ Veroton hinta:4.44€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Raitaservetti, jossa harmahtava beige raitakuvio. Sopii hyvin moneen erilaiseen kattaukseen valkoisen pohjan ansiosta. Tyylikäs raita sopii niin arkeen kuin juhlaankin.Servetin koko on 33*33 cm (avattuna). Paketissa 25 kpl. ..
  5.50€ Veroton hinta:4.44€
  Näytetään 1 - 5 (Yhteensä 5. Sivuja 1.)