Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Herkut - www.sisustuslaventeli.fi

  Herkut ovat ihania tuliaisia ja arjen luksusta myös omassa kodissa herkutteluun. Nicolas Vahe hilloja, pestoja, suolaa ja muita gourmet ruokatuotteita on mukava ja helppo käyttää arjen ruuanlaitossa. Suola- ja maustemyllyt ovat helppokäyttöisiä ja kivan näköisiä pöydällä säilytettäviksi. Siitä niitä on helppo käyttää aina ruokaa laittaessa.

  Tuotemerkki: Herkkukartano
  Glykyrritsiivapaa salmiakki tarkoittaa salmiakkimakeista, joka ei lakritsin tavoin nosta verenpainetta.Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, ammoniumkloridi (salmiakki), suola, luontaiset aromit (mm. anisöljy), luontainen elintarvikeväri: E153 (kasvihiili). Ingredienser: socker, stärkelsesirap, ..
  4.95€ Veroton hinta:4.34€
  Tuotemerkki: Herkkukartano
  Isännän iloliemi on taskumattikokoinen lasipullo, josta saat 0,2 litraa salmiakkinapanteria lisäämällä pullon täyteen kirkasta viinaa.Pullo on mukava tuliainen tai syntymäpäivälahja. Lisää pulloon kirkasta ja anna liueta. Nauti hyvässä seurassa.Salmiakkikaramelleja – Salmiakkarameller n./ca. 50g/20c..
  7.95€ Veroton hinta:6.97€
  Tuotemerkki: Herkkukartano
  Jammailujuoma on taskumattikokoinen lasipullo, josta saat 0,2 litraa salmiakkinapanteria lisäämällä pullon täyteen kirkasta viinaa.Pullo on mukava tuliainen tai syntymäpäivälahja. Lisää pulloon kirkasta ja anna liueta. Nauti hyvässä seurassa. Salmiakkikaramelleja – Salmiakkarameller n./ca. 50g A..
  7.95€ Veroton hinta:6.97€
  Tuotemerkki: Herkkukartano
  Perinteinen sitruunasalmiakkitanko puolestaan maistuu aivan yhtä hyvältä kuin aina ennenkin!Sitruunasalmiakin makuinen karamellitanko – Citron-salmiak 50g Ainekset: Sokeri/socker, tärkkelyssiirappi/stärkelsesirap, salmiakki/salmiak, aromi/arom, safloriuute/safflor extrakt, väri/färg (E153)..
  3.20€ Veroton hinta:2.81€
  Tuotemerkki: Herkkukartano
  Perinteinen vadelmasalmiakkitanko puolestaan maistuu aivan yhtä hyvältä kuin aina ennenkin!Vadelmasalmiakin makuinen karamellitanko – Hallon-salmiak 50g Ainekset: Sokeri/socker, tärkkelyssiirappi/stärkelsesirap, salmiakki/salmiak, aromi/arom, väri/färg (E153, E163, E160a). Ravintosisältö/N..
  3.20€ Veroton hinta:2.81€
  Tuotemerkki: Herkkukartano
  Lemmenjuoma on taskumattikokoinen lasipullo, josta saat 0,2 litraa salmiakkinapanteria lisäämällä pullon täyteen kirkasta viinaa.Pullo on mukava tuliainen, kihlajais- tai häälahja. Lisää pulloon kirkasta ja anna liueta. Nauti hyvässä seurassa. Salmiakkikaramelleja – Salmiakkarameller n./ca. 50g ..
  7.95€ Veroton hinta:6.97€
  Tuotemerkki: Herkkukartano
  Pienet mojito suklaapullot ovat kuin perinteiset liköörikonvehdit. Sisältävät pienen määrän nestettä. Yhdessä laatikossa on 12 pientä pulloa.Gluteeniton ja palmuöljytön! Glutenfritt och utan palmolja!108 gAinesosat: sokeri, kaakaotahna, inverttisokeri, kaakaovoi, rommi (3.1%), alkoholi, aromit, emul..
  8.95€ Veroton hinta:7.85€
  Tuotemerkki: Herkkukartano
  Rouvien ryyppy on taskumattikokoinen lasipullo, josta saat 0,2 litraa piparminttunapanteria lisäämällä pullon täyteen kirkasta viinaa.Pullo on mukava tuliainen tai syntymäpäivälahja. Lisää pulloon kirkasta ja anna liueta. Nauti hyvässä seurassa. Piparminttunapanteri 50g/20cl Ainesosat: Sokeri, t..
  7.95€ Veroton hinta:6.97€
  Tuotemerkki: Herkkukartano
  Normaalin sampanjapullon kokoinen suklaapullo, joka on kääritty upeaan kullanväriseen folioon. Upea vieminen kylään mennessä ja toivottu tuliainen niin lasten kuin aikuistenkin mielestä.Gluteeniton ja palmuöljytön! Glutenfritt och utan palmolja!300 gAinekset: sokeri, kaakaovoi, täysMAITOjauhe, kaaka..
  19.95€ Veroton hinta:17.50€
  Tuotemerkki: Herkkukartano
  Tosimisun napanteri on taskumattikokoinen lasipullo, josta saat 0,2 litraa mansikka-vaniljanapanteria lisäämällä pullon täyteen kirkasta viinaa.Pullo on mukava tuliainen tai syntymäpäivälahja. Lisää pulloon kirkasta ja anna liueta. Nauti hyvässä seurassa. Mansikkavaniljan makuisia karamelleja – K..
  7.95€ Veroton hinta:6.97€
  Tuotemerkki: Herkkukartano
  Vaarin viikonloppu on taskumattikokoinen lasipullo, josta saat 0,2 litraa piparminttupantteria lisäämällä pullon täyteen kirkasta viinaa.Pullo on mukava tuliainen tai syntymäpäivälahja. Lisää pulloon kirkasta ja anna liueta. Nauti hyvässä seurassa. Salmiakkikaramelleja – Salmiakkarameller n./ca. ..
  7.95€ Veroton hinta:6.97€
  Tuotemerkki: Nicolas Vahé
  Nicolas Vahén chilillä maustettu suola. Anna annoksillesi mausteinen loppusilaus tällä Nicolas Vahén suola- ja chiliseoksella. Käytä sitä viimeistelynä perunoiden ja vihannesten, lihan ja kastikkeiden maustamiseen, kun haluat tarjoilla herkullisen aterian lämmöllä. Kun on kyse ikimuistoisen ruo..
  12.95€ Veroton hinta:11.36€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 47. Sivuja 4.)