Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Keittiöpyyhkeet ja koriliinat - www.sisustuslaventeli.fi

  Keittiöpyyhkeet ja koriliinat ovat pääosin GreenGaten ja Svaneforsin mallistoa. Keittiöpyyhe voi olla tunnelmanluoja, jolla luot omanlaisensa tyylin riippuen vuodenajasta tai mielialasta. Syksyllä kaihoat ehkä synkempiä sävyjä, kun taas keväällä keittiön valtaavat iloiset, kirkkaat tai ehkä pastelliset sävyt. Keittiöpyyhettä ei tarvitse pitää piilossa kaapissa, vaan kauniin pyyhkeen voi ripustaa joko ovenkahvaan tai reelinkitankoon. Myös hellan tai uunin kahvassa kaunis pyyhe tuo tunnelmaa.

  Keittiöpyyhkeiden koko on standardi, 50*70 cm ja kaikki pyyhkeemme ovat täyttä 100 % puuvillaa.

  Kudottu keittiöpyyhe toimii erittäin hyvin myös käsipyyhkeenä vaikka perinteisesti Suomessa käytetään froteepyyhettä käsien kuivaamiseen. Tasainen puuvillapyyhe kuivaa ihon hyvin ja se pyyhe itsessään kuivuu nopeasti ja tuoksu pysyy raikkaana pitkään. Liian hitaasti kuivuva pyyhe alkaa helposti haista.

  Keittiöpyyhkeiden valmistajat ovat pääasiallisesti GreenGate ja Svanefors.

  Tuotemerkki: Greengate
  Harmaa raidallinen keittiöpyyhe on GreenGate kuosi nimeltään Riley. Pyyhe on harmaasävyinen ja sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen.Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon.Koko: 50*70 cmMateriaali puuvilla. ..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Keittiöpyyhe Constance
  Suosittu
  Tuotemerkki: Greengate
  Keittiöpyyhe Constance on GreenGaten 100 % puuvillaa oleva ihana ruusukuvioinen keittiöpyyhe. Kulmassa on hyvä ripustuslenkki ja tämä kaunis valkopohjainen pyyhe on mukava ripustaa keittiöö näkyvälle paikalle niin kotiin kuin mökillekin. Päävärit valkoinen, punainen ja vihreä.Sopii myös pieneksi..
  7.80€ Veroton hinta:6.29€
  Keittiöpyyhe Ginny
  Suosittu
  Tuotemerkki: Greengate
  Keittiöpyyhe Ginny on GreenGaten 100 % puuvillaa oleva ihana valkopohjainen keittiöpyyhe. Kulmassa on hyvä ripustuslenkki ja tämä kaunis valkopohjainen pyyhe on mukava ripustaa keittiöö näkyvälle paikalle niin kotiin kuin mökillekin. Päävärit valkoinen, laventeli ja marjapuuro.Sopii myös pieneks..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Tuotemerkki: Greengate
  Keittiöpyyhe Nicoline on GreenGaten 100 % puuvillaa oleva suloinen keittiöpyyhe. Kulmassa on hyvä ripustuslenkki ja tämä kaunis valkopohjainen pyyhe on mukava ripustaa keittiöö näkyvälle paikalle niin kotiin kuin mökillekin. Päävärit vaaleansininen ja beige/harmaa.Sopii myös pieneksi pöytäliinak..
  7.80€ Veroton hinta:6.29€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Keittiöpyyhkeiden setissä on kolme erilaista, mutta keskenään samanväristä beigeä keittiöpyyhettä. Pyyhkeitä voi käyttää niin leivinliinoina, astioiden kuivaamiseen kuin käsipyyhkeinäkin.Taittele pyyhe esimerkiksi leipäkoriin kauniisti ja laita loppuosa pyyhkeestä leipien päälle suojaksi.Pyyhkeissä ..
  17.20€ Veroton hinta:13.87€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kukallinen keittiöpyyhe Evie on kaunis kesäinen raidallinen/kukallinen pyyhe. Sopii hienosti myös pieneksi pöytäliinaksi.Keittiöpyyhkeessä on hyvä ripustuslenkki kulmassa.Koko: 50*70 cmMateriaali puuvilla. ..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Musta keittiöpyyhe
  Suosittu
  Tuotemerkki: Greengate
  Musta keittiöpyyhe Celine, jossa kuvio on art deco, upea kudottu kuvio. Voit käyttää pyyhettä myös hyvin käsipyyhkeenä kauniisti sisustetussa vessassa.Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon.Koko: 50*70 cmMateriaali puuvilla. ..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Ihana Think Big tiskirätti, joka on kiva antaa tai saada myös lahjaksi. Tämä lahja on helppo lähettää kaverille myös kirjekuoressa ja ilahduttaa saajaa joka päivä.Kiva vieminen esim. kissanhoitajalle tai kukankastelijalle.Tiskirätit  on valmistettu 100% puuvilla-selluloosa seoksesta ja ..
  3.95€ Veroton hinta:3.19€
  Tuotemerkki: Greengate
  Vaaleansininen kukallinen keittiöpyyhe Belle on kaunis kesäinen pyyhe. Sopii hienosti myös pieneksi pöytäliinaksi.Keittiöpyyhkeessä on hyvä ripustuslenkki kulmassa.Koko: 50*70 cmMateriaali puuvilla. ..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Tuotemerkki: Greengate
  Raidallinen keittiöpyyhe on GreenGate kuosi nimeltään Valentina. Pyyhe on pastellisävyinen ja sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen. Harmaa ja vaalea sisustus saa vähän hillittyä väriä, mutta ihana mummola saa kivan rauhallisen raidallisen pyyhkeen.Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit omme..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Näytetään 1 - 10 (Yhteensä 10. Sivuja 1.)