Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

Keittiötekstiilit - www.sisustuslaventeli.fi

Keittiötekstiilit useilta eri sisustustoimijoilta löytyvät valikoimistamme. Svanefors valmistaa taatulla laadullaan suositut keittiöpyyhkeet, kaitaliinat, tyynynpäälliset ja istuinpäälliset monenlaiseen tyyliin sopiviksi. GreenGaten keittiötekstiilit ovat hieman enemmän mummolahenkisiä, kun taas Gate Noir mallistosta löytyy hienoja yksityiskohtia Art Deco maailmasta.

Keittiö sisustetaan verhoilla, pöytäliinoilla, tableteilla, kaitaliinoilla, istuintyynyillä ja monilla leipomiseen tai ruuanlaittoon liittyvillä tekstiileillä. Patalaput, patakintaat, pannunaluset, pyyhkeet, koriliinat ja esiliinat kaikki kuuluvat keittiöön.

Tuotemerkki: Svanefors
Kangasservetti, jonka väri on vaikeasti määriteltävissä, onko se beige harmaa. Voisi siis sanoa greige.Servettiä voi käyttää myös pienenä pöytäliinana tai leipä-tai sämpyläkorissa liinana. Samaan sarjaan löytyy myös pöytäliinaa ja pyyhkeitä.Svanefors tekstiilit löydät verkkokaupastamme kodin kaikkii..
5.60€ Veroton hinta:4.52€
Tuotemerkki: Greengate
Harmaa raidallinen keittiöpyyhe on GreenGate kuosi nimeltään Riley. Pyyhe on harmaasävyinen ja sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen. Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon. Koko: 50*70 cm Materiaali puuvilla. ..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Tuotemerkki: Svanefors
Harmaaraidallinen Misty kaitaliina sopii lähes jokaiseen kotiin. Väri on rauhallinen vaaleahko harmaa, jossa erisävyisiä harmaita kapeita raitoja. Kaitaliina on vähän rouheaa pinnaltaan, mutta kuitenkin siinä mielessä sileä, ettei sen päällä esimerkiksi lasi keiku.Liinan pinta on mattapintainen ja v..
18.30€ Veroton hinta:14.76€
Tuotemerkki: Greengate
Jouluinen GreenGate keittiöpyyhe, jossa kauttaaltaan lehtioksia ja pieniä punaisia marjoja, Pyyhe on valkopohjainen, mutta vihreäsävyiset kuviot sopivat hyvin monenlaiseen sisustukseen erityisesti joulun aikaan. Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon. Samansäv..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Tuotemerkki: Svanefors
Kaitaliina, jossa upea pionin kuva. Kaitaliinassa on upeita vihreän ja punaisen sävyjä ja tummia värejä. Hieno yksityiskohta vaalealle pöydälle.Koko: 35 *70 cm.Materiaali polyesteri, pesu 30 astetta. ..
24.90€ Veroton hinta:20.08€
Tuotemerkki: Greengate
Pienikukallinen GreenGate keittiöpyyhe. Kuosin nimi on Marie petit dusty rose. Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon. Koko: 50*70 cm Materiaali puuvilla. ..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Tuotemerkki: Svanefors
Keltainen kuviollinen kaitaliina on raikas liina kevääseen ja kesään. Piristä kattausta pirteän keltaisella liinalla.Koko: 40 * 140 cm.Materiaali 100 % puuvilla, pesu 30 astetta. ..
24.10€ Veroton hinta:19.44€
Tuotemerkki: Greengate
Gate Noir -malliston koriliina/servetti/tabletti palvelee myös pienenä pöytäliinana. Koko 45*45 cm, 100 % puuvilla. Huom! Kuva on pyyhkeestä, jossa ripustuslenkki. Koriliinassa sitä ei ole. ..
7.80€ Veroton hinta:6.29€
Tuotemerkki: Greengate
Kukallinen keittiöpyyhe Evie on kaunis kesäinen raidallinen/kukallinen pyyhe. Sopii hienosti myös pieneksi pöytäliinaksi.Keittiöpyyhkeessä on hyvä ripustuslenkki kulmassa.Koko: 50*70 cm Materiaali puuvilla. ..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Tuotemerkki: Greengate
Kukallinen GreenGate keittiöpyyhe. Kuosin nimi on Marie peach. Pyyhe sopii hienosti kodinsisustukseen hempeine väreineen. Sopii myös pieneksi pöytäliinaksi tai voit ommella pyyhkeestä pienen verhon. Koko: 50*70 cm Materiaali puuvilla. ..
9.95€ Veroton hinta:8.02€
Tuotemerkki: Svanefors
Kullankeltainen tabletti, jossa kaunis kudottu kuvio. Tabletissa on käännetyt huolitellut reunat.Tabletin pinta on mattapintainen ja väri kaunis kulta/keltainen/valkoinen. Erinomainen valinta vaaleilla väreillä sisustettuun kotiin, johon toivotaan vähän väriä. Samasta sarjasta löytyy myös kaitaliina..
9.10€ Veroton hinta:7.34€
Tuotemerkki: Svanefors
Liilahtava harmaa Hygge tabletti. Tabeltissa on hapsureunat ja nahkainen Svanefors merkki yhdessä kulmassa. Kaitaliina on vähän rouheaa pinnaltaan, mutta kuitenkin siinä mielessä sileä, ettei sen päällä esimerkiksi lasi keiku. Väri on aavistuksen liilahtava harmaa.Tabletin pinta on mattapintainen ja..
11.40€ Veroton hinta:9.19€
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 34. Sivuja 3.)