Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Tuoksutikut pullossa - www.sisustuslaventeli.fi

  Tuoksutikut pullossa on helppo tapa tuoda kotiisi juuri sinulle mieluinen tuoksu. Sisustaminen tuoksuilla on yhä nouseva trendi ja ihmiset viihtyvät hyvin omassa lempituoksussaan. Tuoksukimppuja on saatavana valmistajilta Maison Berger ja Le Pere Pelletier.

  Tikut laitetaan tuoksunestettä sisältävään pulloon pystyyn. Pullon voi laittaa huoneeseen lipaston tms. päälle, mutta niin etteivät lapset tai lemmikkeläimet pääse siihen käsiksi. Pulloihin saa erikseen ostaa myös täyttöpulloa, niin ettei tarvitse uudelleen ostaa koko settiä. Myös tuoksutikkuja myydään erikseen. Voit käyttää jotain omaa vanhaa pulloasi laittamalla tikut siihen pystyyn.

  Tuoksut menevät tunteisiin ja tallentuvat muistiin muita aisteja paremmin. Tuoksut vaikuttavat meihin voimakkaasti. Vahvin muisto jää tilanteista, joissa tuoksu on tullut tutuksi. Muistat sen helposti vielä vuosien jälkeen. Isoäidin puuterille tuoksuva käsilaukku, lapsuudenkodin äidin parfyymille tuoksuva wc ja niin edelleen.

  Luo kotiisi tuoksujen tunnelma, jonka sinun läheisesi saavat muisteltavaksi pitkään. Tilaa oma suosikkituoksusi verkkokaupasta nopeasti ja helposti.

  Tuotemerkki: Maison Berger
  Huonetuoksu Aroma Dream on tikuilla varustettu ja pitää sisällään kauniin lasipullon, tuoksun ja valkoiset tikut tyylikkäässä Maison Berger lahjapakkauksessa.Tuoksu on aromaterapinen hyvää ja syvää, rentouttavaa unta antava tuoksu. Laita tämä esimerkiksi makuuhuoneeseesi, jossa iltaisin rentoudut ja..
  29.90€ Veroton hinta:24.11€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Huonetuoksu Aroma Energy pitää sisällään lasipullon, tuoksun ja valkoiset tikut kauniissa Maison Berger lahjapakkauksessa.Tuoksu on aromaterapinen energiaa antava tuoksu sitrus. Laita tämä esimerkiksi vessaan, josta aamulla lähdet liikenteeseen. Näin keräät heti aamusta hyvää energiaa itseesi ja jak..
  29.90€ Veroton hinta:24.11€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Le Pere Pelletierin huonetuoksu toimitetaan kauniissa paketissa, kuin lahja. Kamelia on ihana raikas kukkaistuoksu.Avaa pullo ja laita siihen pakkauksessa mukana tulevat tikut. Tikut imevät nestettä itseensä ja tuoksuttavat huoneen hienovaraisesti, ei liian voimakkaasti.Tuoksut vaikuttavat v..
  23.90€ Veroton hinta:19.27€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Le Pere Pelletierin huonetuoksu toimitetaan kauniissa paketissa, kuin lahja. Kirsikka on ihana raikas kukkaistuoksu.Avaa pullo ja laita siihen pakkauksessa mukana tulevat tikut. Tikut imevät nestettä itseensä ja tuoksuttavat huoneen hienovaraisesti, ei liian voimakkaasti.Tuoksut vaikuttavat ..
  23.90€ Veroton hinta:19.27€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Huonetuoksu tikuilla, lahjapakkaus, 115 ml on tyylikäs ruskeanharmaa lasipullo mustilla tikuilla. Tämä huonetuoksu pitää sisällään lasipullon, tuoksun ja tikut kauniissa Maison Berger 120 vuotta lahjapakkauksessa. Erityisesti tämä pakkaus sopii iloksi itselle tai vietäväksi lahjana tuttavalle.LA..
  29.90€ Veroton hinta:24.11€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Huonetuoksu tikuilla, lahjapakkaus, 115 ml on hyvin tyylikäs musta lasipullo mustilla tikuilla ja näyttävällä kullanvärisellä korkilla. Tämä huonetuoksu pitää sisällään lasipullon, tuoksun ja tikut kauniissa Maison Berger vaaleanpunaisessa lahjapakkauksessa. Erityisesti tämä pakkaus sopii iloksi its..
  36.90€ Veroton hinta:29.76€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Le Pere Pelletierin huonetuoksu toimitetaan kauniissa paketissa, kuin lahja. Marine on ihana raikas merellinen puhdas tuoksu. Sopii niin kotiin kuin mökillekin tai vaikka veneeseen raikastajaksi.Avaa pullo ja laita siihen pakkauksessa mukana tulevat tikut. Tikut imevät nestettä itseensä ja tuoks..
  23.90€ Veroton hinta:19.27€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Le Pere Pelletierin huonetuoksu toimitetaan kauniissa paketissa, kuin lahja. Pure on ihana raikas, puhdas tuoksu. Sopii niin kotiin kuin mökillekin tai vaikka veneeseen raikastajaksi.Avaa pullo ja laita siihen pakkauksessa mukana tulevat tikut. Tikut imevät nestettä itseensä ja tuoksuttavat huon..
  23.90€ Veroton hinta:19.27€
  Huonetuoksu tikuilla, puuvilla, 100 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Le Pere Pelletierin huonetuoksu toimitetaan kauniissa paketissa, kuin lahja. Cotton ihana raikas tuoksu, joka on muodostunut ehdottomaksi hitiksi. Muistuttaa vain puhtaasta pyykistä ja kodista.Avaa pullo ja laita siihen pakkauksessa mukana tulevat tikut. Tikut imevät nestettä itseensä ja tuoksut..
  23.90€ Veroton hinta:19.27€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Le Pere Pelletierin huonetuoksu toimitetaan kauniissa paketissa, kuin lahja. Cocoon ihana hienostunut tuoksu, joka on muodostunut ehdottomaksi hitiksi.Avaa pullo ja laita siihen pakkauksessa mukana tulevat tikut. Tikut imevät nestettä itseensä ja tuoksuttavat huoneen hienovaraisesti, ei liian vo..
  23.90€ Veroton hinta:19.27€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Le Pere Pelletierin huonetuoksu toimitetaan kauniissa paketissa, kuin lahja. Tee ihana hienostunut ja raikas tuoksu, joka on muodostunut ehdottomaksi hitiksi.Avaa pullo ja laita siihen pakkauksessa mukana tulevat tikut. Tikut imevät nestettä itseensä ja tuoksuttavat huoneen hienovaraisesti, ei l..
  23.90€ Veroton hinta:19.27€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Lolita huonetuoksu tikuilla, lahjapakkaus sisältää kauniin läpinäkyvän pullon ja kivat valkoiset tuoksutikut. Tikut laitetaan pulloon ja pullossa oleva hienostunut parfyymimainen tuoksu tulee tikkujen kautta huoneilmaan.LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekk..
  36.90€ Veroton hinta:29.76€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 33. Sivuja 3.)