Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Saippuat - www.sisustuslaventeli.fi

  Saippuat tuoteryhmästä löydät erilaisia ihoa hoitavia Marseille saippuoita. Ne on tehty perinteisin menetelmin Ranskan tunnetuilla saippuanvalmistuspaikoilla. Ihanat, lempeät tuoksut ja miedot tuoksuttomat saippuat sopivat kaikenikäisten ihmisten iholle ja tuovat kotisi tiloihin myös hyviä mietoja tuoksuja.

  Nestemäinen Marseille saippua on riittoisaa ja sitä on helppo annostella pumppupullosta. Hyvän käsisaippuan ominaisuuksiin kuuluu teho, mutta myös ihoa hoitavat ominaisuudet. Marseille saippua säilyttää ihon oman rasvan ja on siksi hellävarainen puhdistaja. Sillä voi lisäksi pestä silkkiä ja villaa sekä nahkaa.

  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Lasinen pumppupullo, jossa kaunis kuvio ja vaalea harmaa väri. Osta sisustukseesi sopivaa kauniin väristä saippuaa.Pullon vetoisuus 500 ml. ..
  15.90€ Veroton hinta:12.82€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Saippua-alunen betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös pumppupullo, wc-harja ja vessapaperiteline.Saippuan alla on metallinen ritilä, jonka alle ylimääräinen vesi valuu ja saippua pääsee kuivumaan hyvin. ..
  16.90€ Veroton hinta:13.63€
  Saippuapumppupullo betonia
  Suosittu
  Tuotemerkki: House Doctor
  Saippuapumppupullo betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös saippua-alunen, wc-harja ja vessapaperiteline.Saippua ei ole kosketuksissa betonin kanssa, vaan se täytetään muovisäiliöön, joka laitetaan tuohon betonilieriöön. Pakkauksessa kaikki mukana, lukuunottamatta..
  29.00€ Veroton hinta:23.39€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Saippua, pumppupullossa on laventelin puhdas tuoksu ja aito Marseille saippua. Puhdistaa kätesi päivittäin kuivattamatta niitä. Paraben-vapaa tuote sopii kaikille ihotyypeille. Perinteinen marseille saippua ei kuivata ihoa ja sillä on turvallista pestä myös villaa ja silkkiä pesemättä niistä pois ni..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Palasaippua, appelsiininkukan tuoksu on 100 gramman saippua, joka on kauniissa paperissa. Puhdistaa ihosi päivittäin ja kuorii sitä hellästi. Paraben-vapaa tuote sopii kaikille ihotyypeille.Saippua on mukava viedä myös lahjaksi sellaisenaan tai vaikka yhdessä pyyhkeen kanssa.Vinkki: Käy..
  5.20€ Veroton hinta:4.19€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Palasaippua, puuterin tuoksu on 100 gramman saippua, joka on kauniissa paperissa. Puhdistaa ihosi päivittäin ja kuorii sitä hellästi. Paraben-vapaa tuote sopii kaikille ihotyypeille. Tämä on perinteinen marseille saippua, joka on ystävällinen ja hellä iholle. Sillä voi pestä turvallisesti myös ..
  5.20€ Veroton hinta:4.19€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Palasaippua, ruusun tuoksu on 100 gramman saippua, joka on kauniissa paperissa. Puhdistaa ihosi päivittäin ja kuorii sitä hellästi. Paraben-vapaa tuote sopii kaikille ihotyypeille.Saippua on mukava viedä myös lahjaksi sellaisenaan tai vaikka yhdessä pyyhkeen kanssa.Vinkki: Käytä päivitt..
  5.20€ Veroton hinta:4.19€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Palasaippua, teen tuoksu on 100 gramman saippua, joka on kauniissa paperissa. Puhdistaa ihosi päivittäin ja kuorii sitä hellästi. Paraben-vapaa tuote sopii kaikille ihotyypeille.Saippua on mukava viedä myös lahjaksi sellaisenaan tai vaikka yhdessä pyyhkeen kanssa.Vinkki: Käytä päivittäi..
  5.20€ Veroton hinta:4.19€
  Ihanasti persikalle tuoksuva saippua, josta jää mieto tuoksu myös jälkeesi huoneeseen. Sopii hyvin erilaisiin kodin tiloihin, vessaan, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai keittiöön.Pullo on kaunis läpinäkyvä pumppupullo, joka on kiva jättää esille pöydälle. Pullon vaaleapohjaisessa etiketi..
  11.50€ Veroton hinta:9.27€
  Puuterintuoksuinen käsisaippua pumppupullossa
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Puuterintuoksuinen käsisaippua pumppupullossa on puhdas Marseille saippua. Puhdistaa kätesi päivittäin kuivattamatta niitä. Paraben-vapaa tuote sopii kaikille ihotyypeille.Pullo on kaunis valkoinen pumppupullo, joka on kiva jättää esille pöydälle. Samaan sarjaan löytyvät huonetuoksut, pyykkietik..
  14.50€ Veroton hinta:11.69€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Laventelintuoksuinen käsisaippua pumppupullossa on puhdas Marseille saippua. Puhdistaa kätesi päivittäin kuivattamatta niitä. Paraben-vapaa tuote sopii kaikille ihotyypeille. Vanha perinteinen ruusun tuoksu on monen mieleen, myös miesten.Pullo on kaunis valkoinen pumppupullo, joka on kiva jättää..
  14.50€ Veroton hinta:11.69€
  Ihanasti, vanhanaikaisesti ruusulle tuoksuva saippua, josta jää mieto tuoksu myös jälkeesi huoneeseen. Sopii hyvin erilaisiin kodin tiloihin, vessaan, kylpyhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen tai keittiöön.Pullo on kaunis läpinäkyvä pumppupullo, joka on kiva jättää esille pöydälle. Pullon mustassa ..
  11.50€ Veroton hinta:9.27€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 20. Sivuja 2.)