Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Yleispuhdistusaineet - www.sisustuslaventeli.fi

  Yleispuhdistusaineet ovat joka kodin tarpeellista käyttötavaraa. Kauniit pakkaukset ja hyvälaatuiset ekologiset tuotteet. Le Pere Pelletier on ranskalainen perinteisiä marseille saippuoita ja puhdistusaineita valmistava yritys.

  Green Bee on kotimainen Euca -pesuainetta valmistava pienyritys. Euca on ekologista puhdistusainetta, jolla peset kodin kaikki paikat pyykistä tiskiin.

  Ekologinen pesuaine, Euca
  Suosittu
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Ekologinen pesuaine, Euca on erittäin riittoisa pesutiiviste. Yksi pesuaine, monta käyttötapaa ja kohdetta; pyykit, siivous, tiskit, saunanpesu ym. Kotimainen Euca yleispesuaine ei sisällä säilöntäaineita, ei homeenestoaineita, ei fosfaattia, ei zeoliittia eikä väriaineita. Bonuksena huikean raikas ..
  11.50€ Veroton hinta:9.27€
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Ekologinen pesuaine, Euca 4 litran kannu on erittäin riittoisa pesutiiviste. Yksi pesuaine, monta käyttötapaa ja kohdetta; pyykit, siivous, tiskit, saunanpesu ym. Kotimainen Euca yleispesuaine ei sisällä säilöntäaineita, ei homeenestoaineita, ei fosfaattia, ei zeoliittia eikä väriaineita. Bonuksena ..
  74.00€ Veroton hinta:59.68€
  Käsidesi suihkepullossa 150 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Käsidesi suihkepullossa 150 ml on kätevä mukana kulkeva desisuihke, jolla desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä.KäyttöSuihkaise käsidesiä kevyes..
  8.00€ Veroton hinta:6.45€
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Käsidesi täyttöpullossa on 500 ml käsidesiä, jonka voit täyttää kätevä mukana kulkevaan käsidesisuihkepulloon. Desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä. ..
  21.70€ Veroton hinta:17.50€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Yleispesuaine, cocoon tarkoittaa lähdettä ja siksi tässä siivousaineessa onkin hyvä raikas tuoksu. Tämä vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Le Pere Pelletier sarjan sellaisenaan käyttövalmis yleispuhdistusaine sopii lähes kaikill..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Yleispesuaine, puuteri
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Yleispesuaine, puuterin tuoksu. Tässä siivousaineessa onkin hyvä, raikas, naisellinen tuoksu. Tämä vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Le Pere Pelletier sarjan sellaisenaan käyttövalmis yleispuhdistusaine sopii lähes kaikille kod..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Näytetään 1 - 6 (Yhteensä 6. Sivuja 1.)