Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Siivous-, pesu- ja desinfiointiaineet - www.sisustuslaventeli.fi

  Siivous ja pesuaineet ovat etenkin koronan myötä nousseet usein esille. Ekologisuus ja luonnonmukaisuus ovat myös tärkeitä tekijöitä tänä päivänä. Valikoimassamme on useita pesuaineiden valmistajia, jotka kiinnittävät erityistä huomiota tuotteiden hiilijalanjälkeen ja vaikutukseen luonnolle.

  Green Bee on kotimainen ekologisen Euca pesuaineen valmistaja ja samasta tehtaasta valmistuu myös raikasta euca desisuihketta sekä käsille, että pinnoille.

  Le Pere Pelletier valmistaa Marseille saippuansa vanhalla menetelmällä keittopadassa ja tällä saippualla peset huoletta myös silkkiä ja villaa itsesi lisäksi. Ei kuivata ihoa eikä vie luonnonkuiduista niiden luontaista rasvaa. Ranskalaisyritys on suosittu ja kuuluisa erityisesti aivan mahtavasta pyykkietikastaan. Kokeile ja koukutut varmasti.

  Verkkokaupasta saat tuotteet kätevästi ja luotettavasti kotiisi.

  Ekologinen pesuaine, Euca
  Suosittu
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Ekologinen pesuaine, Euca on erittäin riittoisa pesutiiviste. Yksi pesuaine, monta käyttötapaa ja kohdetta; pyykit, siivous, tiskit, saunanpesu ym. Kotimainen Euca yleispesuaine ei sisällä säilöntäaineita, ei homeenestoaineita, ei fosfaattia, ei zeoliittia eikä väriaineita. Bonuksena huikean raikas ..
  11.50€ Veroton hinta:9.27€
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Ekologinen pesuaine, Euca 4 litran kannu on erittäin riittoisa pesutiiviste. Yksi pesuaine, monta käyttötapaa ja kohdetta; pyykit, siivous, tiskit, saunanpesu ym. Kotimainen Euca yleispesuaine ei sisällä säilöntäaineita, ei homeenestoaineita, ei fosfaattia, ei zeoliittia eikä väriaineita. Bonuksena ..
  74.00€ Veroton hinta:59.68€
  Käsidesi suihkepullossa 150 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Käsidesi suihkepullossa 150 ml on kätevä mukana kulkeva desisuihke, jolla desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä.KäyttöSuihkaise käsidesiä kevyes..
  8.00€ Veroton hinta:6.45€
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Käsidesi täyttöpullossa on 500 ml käsidesiä, jonka voit täyttää kätevä mukana kulkevaan käsidesisuihkepulloon. Desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä. ..
  21.70€ Veroton hinta:17.50€
  Pyykkietikka, cocoon, 500 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) Cocoon - raikas ja puhdas tuoksu on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin! Cocoon tarkoittaa lähdettä ja tuoksu onkin raikas kuin lähteen vesi.Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Pyykkietikka, puuterin tuoksu, 500 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) puuteri - herkkä, naisellinen tuoksu on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille. Myös urheiluvaatteille ja muille..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) valkoinen kamelia tuoksu. Kamelia on kukkainen puhdas tuoksu ja etikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Saunajää
  Suosittu
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Saunajää on vahvoja mentholkiteitä, joka näyttää jäältä tai rikkoutuessaan lumelta. Saunajääkide asetetaan kiukaalle kiven päälle tai lisätään kide löylykauhaan ja heitetään kiukaalle. Saat miellyttävän, hengitysteitä avaavan, saunakokemuksen. Saunajää on kiva lahjaidea ja vieminen saunailtaan tai m..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Tiskiaine on ihanasti raikkaalta piparmintulta tuoksuva ja sisältää kookosöljyä, joka samalla hoitaa käsiä.500 ml ..
  11.95€ Veroton hinta:9.64€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykinpesuaine marine on Le Pere Pelletierin pyykinpesuneste kauniissa valkoisessa muovipullossa.Pyykinpesuaine Lessive Liquide 500 ml. Tuoksuna marine, joka tarkoittaa merellistä. Tuoksu on siis raikas ja miellyttävä. Ei liian voimakas eikä jää vaatteeseen pysyvästi.Ekologinen pyykinpesuain..
  14.50€ Veroton hinta:11.69€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykinpesuaine puuterin tuoksu on Le Pere Pelletierin pyykinpesuneste kauniissa valkoisessa muovipullossa.Pyykinpesuaine Lessive Liquide 500 ml. Tuoksuna originel, jolla on oma vankka kannattajakuntansa.Ekologinen pyykinpesuaine on oliiviöljypohjainen, biohajoava ja kasvipohjainen. Ei sisäll..
  14.50€ Veroton hinta:11.69€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykinpesuaine teen tuoksu on Le Pere Pelletierin pyykinpesuneste kauniissa valkoisessa muovipullossa.Pyykinpesuaine Lessive Liquide 500 ml. Tuoksuna puhdas ja raikas tee.Ekologinen pyykinpesuaine on oliiviöljypohjainen, biohajoava ja kasvipohjainen. Ei sisällä valkaisuaineita.Yhdistä pe..
  14.50€ Veroton hinta:11.69€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 27. Sivuja 3.)