Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Siivous-, pesu- ja desinfiointiaineet - www.sisustuslaventeli.fi

  Siivous ja pesuaineet ovat etenkin koronan myötä nousseet usein esille. Ekologisuus ja luonnonmukaisuus ovat myös tärkeitä tekijöitä tänä päivänä. Valikoimassamme on useita pesuaineiden valmistajia, jotka kiinnittävät erityistä huomiota tuotteiden hiilijalanjälkeen ja vaikutukseen luonnolle.

  Green Bee on kotimainen ekologisen Euca pesuaineen valmistaja ja samasta tehtaasta valmistuu myös raikasta euca desisuihketta sekä käsille, että pinnoille.

  Le Pere Pelletier valmistaa Marseille saippuansa vanhalla menetelmällä keittopadassa ja tällä saippualla peset huoletta myös silkkiä ja villaa itsesi lisäksi. Ei kuivata ihoa eikä vie luonnonkuiduista niiden luontaista rasvaa. Ranskalaisyritys on suosittu ja kuuluisa erityisesti aivan mahtavasta pyykkietikastaan. Kokeile ja koukutut varmasti.

  Verkkokaupasta saat tuotteet kätevästi ja luotettavasti kotiisi.

  Ekologinen pesuaine, Euca
  Suosittu
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Ekologinen pesuaine, Euca on erittäin riittoisa pesutiiviste. Yksi pesuaine, monta käyttötapaa ja kohdetta; pyykit, siivous, tiskit, saunanpesu ym. Kotimainen Euca yleispesuaine ei sisällä säilöntäaineita, ei homeenestoaineita, ei fosfaattia, ei zeoliittia eikä väriaineita. Bonuksena huikean raikas ..
  11.50€ Veroton hinta:9.27€
  Käsidesi suihkepullossa 150 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Käsidesi suihkepullossa 150 ml on kätevä mukana kulkeva desisuihke, jolla desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä.KäyttöSuihkaise käsidesiä kevyes..
  8.00€ Veroton hinta:6.45€
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Käsidesi täyttöpullossa on 500 ml käsidesiä, jonka voit täyttää kätevä mukana kulkevaan käsidesisuihkepulloon. Desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä. ..
  21.70€ Veroton hinta:17.50€
  Pyykkietikka, cocoon, 500 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) Cocoon - raikas ja puhdas tuoksu on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin! Cocoon tarkoittaa lähdettä ja tuoksu onkin raikas kuin lähteen vesi.Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) laventeli on raikas ja puhdas tuoksu. Etikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin! Laventeli on perinteinen puhdistusaineiden raaka-aine ja monille se tuo mieleen paljon muistoja.Pyykkietikka ..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) marine on puhdas mieto tuoksu, kuin raikas merituuli. Etikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille. Myös ur..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) originel on perinteinen puhdas  mieto tuoksu. Etikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille. Myös urhei..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Pyykkietikka, puuterin tuoksu, 500 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) puuteri - herkkä, naisellinen tuoksu on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille. Myös urheiluvaatteille ja muille..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Pyykkietikka, puuvilla, 500 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) Cotton - puuvillankukka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Vinaigre on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille.Vinaigrea voidaan käyttää jopa yleispuhdistusa..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) valkoinen kamelia tuoksu. Kamelia on kukkainen puhdas tuoksu ja etikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) vanilia on perinteinen vanilian tuoksu. Etikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin! Vanilia on monelle rakas tuoksu ja kodissa saattaa usein palaa vaniliantuoksuiset kynttilät ja kaapissa ihanat ..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Saunajää
  Suosittu
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Saunajää on vahvoja mentholkiteitä, joka näyttää jäältä tai rikkoutuessaan lumelta. Saunajääkide asetetaan kiukaalle kiven päälle tai lisätään kide löylykauhaan ja heitetään kiukaalle. Saat miellyttävän, hengitysteitä avaavan, saunakokemuksen. Saunajää on kiva lahjaidea ja vieminen saunailtaan tai m..
  8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 37. Sivuja 4.)