Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Servetit - www.sisustuslaventeli.fi

  Servetit ovat pääosin kahta kokoa. Kahvikoko on avattuna 25*25 cm ja lounaskoko on 33*33 cm. Myymämme servetit ovat pääosin GreenGaten, Ib Laursenin ja Nicolas Vahen mallistoista.

  Myös kangasservettejä on valikoimissamme ajoittain. Pääosin toimittajina silloin Au Maison tai Ib Laursen.

  Servetti tukee kattauksen värimaailmaa ja pehmentää kattausta. Netistä löytyy myös vinkkejä servettien kauniiseen taitteluun, mikäli olet kiinnostunut. Servetti on kätevä hävittää biojätteen mukana tai toimii hyvin takan sytykkeenä.

  Servettiä voi käyttää myös askartelussa. Liimalakan avulla voidaan siirtää mm. servetin päällinmäinen kuva esineeseen. Alimmaiset valkoiset kerrokset pitää muistaa poistaa. Monet myös päällystävät kynttilöitä silittämällä servetin päällimmäisen kerroksen kynttilän pintaan. Näin voit kustomoida myös kynttilät vastaamaan juhlien kattausta ja servettejä.

  Tuotemerkki: Greengate
  Kahviservetti on tyylikäs Greengate servetti, joissa tyyliteltyjä art deco kuvioita.Kata kahvit näillä serveteillä kauniisti niin kesällä kuin talvellakin. Sopivat erinomaisesti kattaukseen, jossa käytetty valkoista, mustaa ja kultaa.Paketissa 20 kappaletta 25*25cm servettejä. ..
  4.50€ Veroton hinta:3.63€
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Lounasservetti, joissa suloinen auton kuva jouluasussa. Servetissä on teksti Driving Home for Christmas. Ihana joulupöydässä tai pikkujouluissa. Valkoinen pohjaväri on rauhallinen ja kaunis jouluinen kuva sopii hyvin monenlaiseen kattaukseen.Paketissa 20 kpl paperiservettejä, koko avattuna 40*40..
  5.50€ Veroton hinta:4.44€
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Lounasservetti, joissa kiva jouluinen teksti May all your Christmas wishes come true.Ihana joulupöydässä tai pikkujouluissa, mutta todella kiva lahja annettavaksi myös kaverille jouluna tai pikkujouluaikaan. Valkoinen pohjaväri on rauhallinen ja kaunis jouluinen kuva sopii hyvin monenlaiseen kattauk..
  5.50€ Veroton hinta:4.44€
  Jouluservetti ihanalla vanhanaikasella kissojen ja koirien kuvalla. Koirat laskevat kelkalla mäkeä ja kissat leikkivät kuvissa. Sopii ihanasti joulukattaukseen, tai vaan olemaan pöydällä käytettävissä tarvittaessa.Jouluna katetaan pöytä kauniiksi. Laitetaan ne ihanimmat astiat kaapista esille j..
  5.50€ Veroton hinta:4.44€
  Jouluservetti ihanalla vanhanaikasella joulupukin kuvalla. Joulupukilla säkki selässä ja lapset katsovat ikkunasta joulupukkia odottamassa. Vanhanajan reipas kävelevä pukki. Sopii ihanasti punaiseen joulukattaukseen, mutta myös valkoiseen kattaukseen servetit tuovat oman tunnelmansa.Joulun..
  5.50€ Veroton hinta:4.44€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kahviservetit Clementine on suloinen servetti, jossa pieniä kesäisiä kukkia.Kahviservetin koko on 25*25 cm (avattuna). Paketissa 20 kpl. ..
  4.50€ Veroton hinta:3.63€
  Kahviservetit Florette
  Suosittu
  Tuotemerkki: Greengate
  Kahviservetit Florette -kuosissa. Sopii hyvin kattaukseen monien GreenGate ja Gate Noir astioiden kanssa, mutta tuovat kivasti väriä kahvikattaukseen myös esimerkiksi valkoisten kuppien kanssa.Paketissa 20 kpl kahviservettejä, 25*25 cm. ..
  4.50€ Veroton hinta:3.63€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kahviservetit Ginny, jossa  valkoisella pohjalla laventelinvärisiä ja vaaleansinisiä kuvioita.Koko: 25*25cm.Paketissa 20 kappaletta...
  4.50€ Veroton hinta:3.63€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kahviservetit, joissa suloinen jouluisen auton kuva ja teksti At Christmas All roads lead home. Se tarkoittaa, että jouluna kaikki tiet vievät kotiin. Valkoiseen kattaukseen servetit tuovat oman tunnelmansa.Kahviservetin koko on 25*25 cm (avattuna). Paketissa 20 kpl. ..
  4.50€ Veroton hinta:3.63€
  Kahviservetit jouluisella Merry Christmas tekstillä
  Uutuus
  Tuotemerkki: Greengate
  Kahviservetit, joissa suloinen joulukranssi ja teksti Merry Christmas. Kauniit servetit jouluiseen kahvipöytään. Valkoiseen kattaukseen servetit tuovat oman tunnelmansa.Kahviservetin koko on 25*25 cm (avattuna). Paketissa 20 kpl. ..
  4.50€ Veroton hinta:3.63€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kahviservetit, joissa suloinen jouluisen peuran kuva. Ihana Bambi, jonka sarvista roikkuu joulupalloja. Tämän jouluisen GreenGate kuosin nimi on Dina. Valkoiseen kattaukseen servetit tuovat oman tunnelmansa.Kahviservetin koko on 25*25 cm (avattuna). Paketissa 20 kpl. ..
  4.50€ Veroton hinta:3.63€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kahviservetit Lara -kuosissa. Sopii hyvin kattaukseen monien GreenGate ja Gate Noir astioiden kanssa, mutta tuovat kivasti väriä kahvikattaukseen myös esimerkiksi valkoisten kuppien kanssa.Servetin väritys on musta/valko/kulta.Paketissa 20 kpl kahviservettejä, 25*25 cm. ..
  4.50€ Veroton hinta:3.63€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 40. Sivuja 4.)