Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

Kupit ja mukit - www.sisustuslaventeli.fi

Kupit ja mukit valikoimissamme on astioita useilta eri valmistajilta. Mm. GreenGaten mallistossa on ihania korvattomia lattekuppeja sekä nykyisin yhä enenevässä määrin myös korvallisia saman mallisia kuppeja. Kahvikuppien kanssa kuuluu asetti eli tassi aina samaan. Pullalautaset on tilattavissa erikseen.

Kupit ja mukit ovat usein kotona myös keräilytuotteita. Kuten Muumi-mukit, myös GreenGate kuppeja keräillään yksitellen. Monien arvo on vuosien mittaan noussut, pikemmin kuin laskenut.

Tuotemerkki: Greengate
Joulumuki, jossa on suloinen auton kuva ja muita jouluisia kuvioita. Kupin väritys on jouluinen punainen ja vihreä. Kupin pohjaväri on luonnonvalkoinen.Tässä mukissa on hyvä korva, josta saa hyvin kiinni. Muutoin mukin muoto on sama kuin GreenGaten lattemukienkin.GreenGate mukit ovat kivoja keräilyt..
16.95€ Veroton hinta:13.67€
Tuotemerkki: Greengate
Kahvikuppi ja lautanen Florette on GreenGate kahvikuppisetti ja osa uutta Gate Noir -mallistoa.GreenGaten Gate Noir mallisto saa inspiraationsa 1900-luvun alkupuolen nousukaudesta ja Art Deco tyylisuunnasta. Kahvikuppi on hienoa ohuehkoa posliinia kauniilla tummapohjaisella Florette kuosilla. ..
33.90€ Veroton hinta:27.34€
Tuotemerkki: Greengate
Kahvikuppi ja lautanen Hailey, jossa mansikat, mustikat, siniset, punaiset kohtaavat valkoisen. Kaikki kuuluvat ihanaan mummolatyylin sisustukseen.Raikas valkoinen tausta ja ihanat marjat kupissa saavat aamuisin hyvälle tuulelle. Keramiikka on tiskikoneen, mikron ja uunin kestävää laadukasta kera..
24.90€ Veroton hinta:20.08€
Tuotemerkki: Greengate
Lattekuppi Ansley on kaunis raidallinen pastellisävyinen latte. Siitä maistuu niin peruskahvi kuin erilaiset erikoiskahvitkin. Kuppiin o mukava tehdä myös jälkiruoka tai tarjoilla siitä jäätelöä.GreenGate lattekupit ovat suosittuja ja kivoja keräilytuotteita. Voit keräillä niitä kuten esimerkiksi Mu..
13.95€ Veroton hinta:11.25€
Tuotemerkki: Greengate
Lattekuppi Aria on kaunis kukallinen, voimakassävyinen latte. Siitä maistuu niin peruskahvi kuin erilaiset erikoiskahvitkin. Kuppiin on mukava tehdä myös jälkiruoka tai tarjoilla siitä jäätelöä.GreenGate lattekupit ovat suosittuja ja kivoja keräilytuotteita. Voit keräillä niitä kuten esimerkiksi Muu..
13.95€ Veroton hinta:11.25€
Tuotemerkki: Greengate
Lattekuppi Aurelia on kaunis vanha vihreä ruusukuvioin. Ruusukuppi modernilla tvistillä. Korvaton GreenGate lattekuppi on jo klassikko. Toivottu lahja, pidetty muistaminen ja ihana saada kotiin. Vetoisuus noin 3 dl. ..
13.95€ Veroton hinta:11.25€
Tuotemerkki: Greengate
Korvaton GreenGate lattekuppi on jo klassikko. Toivottu lahja, pidetty muistaminen ja ihana saada kotiin. Kuosi on syksyn 2019 uutuus Aurelia hyvin kauniissa vaaleanpunaisen sävyssä. Se sopii hyvin yhteen monien muiden GreenGate astioiden kanssa. Vetoisuus noin 3 dl. ..
13.95€ Veroton hinta:11.25€
Lattekuppi Aurelia, valkoinen
Suosittu
Tuotemerkki: Greengate
Korvaton GreenGate lattekuppi on jo klassikko. Toivottu lahja, pidetty muistaminen ja ihana saada kotiin. Kuosi on syksyn 2019 uutuus Aurelia hyvin kauniissa sävyissä valkoisella pohjalla. Se sopii hyvin yhteen monien muiden GreenGate astioiden kanssa. Vetoisuus noin 3 dl. ..
13.95€ Veroton hinta:11.25€
Lattekuppi Blossom Gold
Uutuus
Tuotemerkki: Greengate
Lattekuppi Blossom on kullanvärisiä kukkakuvioita valkoisella pohjalla.GreenGaten keramiikka kestää tiskikoneen, mutta kultauksen vuoksi tiskikonetta ei suositella.Kupin vetoisuus reilu 3 dl...
16.80€ Veroton hinta:13.55€
Tuotemerkki: Greengate
Lattekuppi Cordelia on vaaleansinivoittoinen lattekuppi, jossa hieman myös vaaleanpunaista ja punaista. Siitä maistuu niin peruskahvi kuin erilaiset erikoiskahvitkin. Kuppiin on mukava tehdä myös jälkiruoka tai tarjoilla siitä jäätelöä.GreenGate lattekupit ovat suosittuja ja kivoja keräilytuotteita...
13.95€ Veroton hinta:11.25€
Tuotemerkki: Greengate
GreenGate lattekupit ovat jo käsite. Tämä latte on osa uutta Gate Noir -mallistoa. Keräile yksitellen tai pysyttele yhdessä kuosissa. Kaunis lattekuppi on sopiva myös esimerkiksi suojaruukuksi keittiön tuoreille yrteille. Keramiikka kestää tiskikoneen.  ..
16.80€ Veroton hinta:13.55€
Tuotemerkki: Greengate
Lattekuppi Isobel on mustapohjainen kuppi, jossa punaisia ja violetteja kukkia sekä vihreitä lehtiä.GreenGate lattekupit ovat suosittuja ja niitä voi kerätä yksitellen kuten muumimukeja.Keramiikka kestää tiskikoneen sekä mikron ja pakastimen...
13.95€ Veroton hinta:11.25€
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 32. Sivuja 3.)