Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Kupit ja mukit - www.sisustuslaventeli.fi

  Kupit ja mukit valikoimissamme on astioita useilta eri valmistajilta. Mm. GreenGaten mallistossa on ihania korvattomia lattekuppeja sekä nykyisin yhä enenevässä määrin myös korvallisia saman mallisia kuppeja. Kahvikuppien kanssa kuuluu asetti eli tassi aina samaan. Pullalautaset on tilattavissa erikseen.

  Kupit ja mukit ovat usein kotona myös keräilytuotteita. Kuten Muumi-mukit, myös GreenGate kuppeja keräillään yksitellen. Monien arvo on vuosien mittaan noussut, pikemmin kuin laskenut.

  Tuotemerkki: Greengate
  Kahvikuppi ja lautanen Florette on GreenGate kahvikuppisetti ja osa uutta Gate Noir -mallistoa.GreenGaten Gate Noir mallisto saa inspiraationsa 1900-luvun alkupuolen nousukaudesta ja Art Deco tyylisuunnasta. Kahvikuppi on hienoa ohuehkoa posliinia kauniilla tummapohjaisella Florette kuosilla...
  33.90€ Veroton hinta:27.34€
  Tuotemerkki: Greengate
  Kahvikuppi ja lautanen Hailey, jossa mansikat, mustikat, siniset, punaiset kohtaavat valkoisen. Kaikki kuuluvat ihanaan mummolatyylin sisustukseen.Raikas valkoinen tausta ja ihanat marjat kupissa saavat aamuisin hyvälle tuulelle.Keramiikka on tiskikoneen, mikron ja uunin kestävää laadukasta kera..
  24.90€ Veroton hinta:20.08€
  Tuotemerkki: Greengate
  Lattekuppi Aurelia on kaunis vanha vihreä ruusukuvioin. Ruusukuppi modernilla tvistillä. Korvaton GreenGate lattekuppi on jo klassikko. Toivottu lahja, pidetty muistaminen ja ihana saada kotiin.Vetoisuus noin 3 dl. ..
  13.80€ Veroton hinta:11.13€
  Tuotemerkki: Greengate
  Korvaton GreenGate lattekuppi on jo klassikko. Toivottu lahja, pidetty muistaminen ja ihana saada kotiin. Kuosi on syksyn 2019 uutuus Aurelia hyvin kauniissa vaaleanpunaisen sävyssä. Se sopii hyvin yhteen monien muiden GreenGate astioiden kanssa.Vetoisuus noin 3 dl. ..
  13.80€ Veroton hinta:11.13€
  Tuotemerkki: Greengate
  Korvaton GreenGate lattekuppi on jo klassikko. Toivottu lahja, pidetty muistaminen ja ihana saada kotiin. Kuosi on syksyn 2019 uutuus Aurelia hyvin kauniissa sävyissä valkoisella pohjalla. Se sopii hyvin yhteen monien muiden GreenGate astioiden kanssa.Vetoisuus noin 3 dl. ..
  13.80€ Veroton hinta:11.13€
  Tuotemerkki: Greengate
  Lattekuppi Celine on kaunis art deco kuosi ja valloittaa sydämen.Lattekupissa ei ole korvaa. Silloin se lämmittää mukavasti käsiä myös talvella.Mitat: halkaisija 8,5cm, korkeus 10,5cm ..
  19.80€ Veroton hinta:15.97€
  Tuotemerkki: Greengate
  Tyypillinen art deco kuosi ihanassa Greengate Corine lattekupissa. Yhdistele rohkeasti GreenGaten ja Gate Noirin upeita astiota ja tee päivittäin kauniit kattaukset.Kultaksen vuoksi konepesua ei suositella. ..
  21.30€ Veroton hinta:17.18€
  Tuotemerkki: Greengate
  GreenGate lattekupit ovat jo käsite. Tämä latte on osa uutta Gate Noir -mallistoa. Keräile yksitellen tai pysyttele yhdessä kuosissa.Kaunis lattekuppi on sopiva myös esimerkiksi suojaruukuksi keittiön tuoreille yrteille.Keramiikka kestää tiskikoneen. ..
  16.80€ Veroton hinta:13.55€
  Tuotemerkki: Greengate
  Lattekuppi Elinor on GreenGaten raidallinen latte. Keräile yksitellen tai pysyttele yhdessä kuosissa. Elinor on yksinkertaisuutta rakastavan ihmisen valinta.Korvaton malli.Korkeus 9 cm, vetoisuus noin 3 dl.Keramiikka kestää tiskikoneen. ..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Tuotemerkki: Greengate
  Lattekuppi Elisabeth on kaunis ruusukuvioin koristeltu kuppi. Ruusukuppi modernilla tvistillä. Korvaton GreenGate lattekuppi on jo klassikko. Toivottu lahja, pidetty muistaminen ja ihana saada kotiin.Elisabeth kuosissa on vaaleanpunaisia/punaisia ruusuja ja lehdissä beigeä ja sinistä. Kuppia kiertää..
  13.80€ Veroton hinta:11.13€
  Tuotemerkki: Greengate
  Lattekuppi Isobel on mustapohjainen kuppi, jossa punaisia ja violetteja kukkia sekä vihreitä lehtiä.GreenGate lattekupit ovat suosittuja ja niitä voi kerätä yksitellen kuten muumimukeja.Keramiikka kestää tiskikoneen sekä mikron ja pakastimen...
  14.90€ Veroton hinta:12.02€
  Lattekuppi Jacqueline gold
  Suosittu
  Tuotemerkki: Greengate
  Lattekuppi Jacqueline gold on hurmaava kulta/valkoinen kahvikuppi. Kaunis art deco kuosi valloittaa sydämen. Kauniit Greengate ja Gate Noir astiat voi hyvin yhdistää kattauksiin niin arkeen kuin juhlaankin.Tämä kuppi sopii malliltaan hyvin myös hammasmukiksi.Lattekupissa ei ole korvaa. Silloin s..
  21.30€ Veroton hinta:17.18€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 29. Sivuja 3.)