Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Lautaset - www.sisustuslaventeli.fi

  Lautaset ovat ruokalautasia, pullalautasia ja tarjoilulautasia. Lautasia on erikokoisia ja moniin eri tarkoituksiin.

  GreenGate lautaset ovat pääosin leipälautasia. Ne ovat usein kukallisia ja sopivat hyvin yhteen aiempien kausien lautasien ja muiden astioiden kanssa.

  Lautaset ovat näkyvä osa kattausta ja sen täydentävät lasit, aterimet, servetit ja kukat sekä kynttilät.

  Lautanen Celine black
  Suosittu
  Tuotemerkki: Greengate
  Tyypillinen art deco kuosi nykyaikaisessa lautasessa. Yhdistele rohkeasti GreenGaten ja Gate Noirin upeita astiota ja tee päivittäin kauniit kattaukset.Kultareunan vuoksi konepesua ei suositella.Halkaisija: 21 cm ..
  25.80€ Veroton hinta:20.81€
  Tuotemerkki: Greengate
  Lautanen Franka on ihana GreenGate kukkalautanen. Yhdistele rohkeasti GreenGaten eri kuoseja astiota ja tee päivittäin kauniit kattaukset.GreenGate on valloittanut monen naisen, mutta myös kokonaisten perheiden sydämet kauniilla mummolatyylillään.Käy ihastelemassa meillä kivijalkamyymälässä Haminan ..
  16.95€ Veroton hinta:13.67€
  Lautanen Jacqueline gold
  Suosittu
  Tuotemerkki: Greengate
  Lautanen Jacqueline gold on kullanvärinen/valkoinen art deco kuosi nykyaikaisessa lautasessa. Yhdistele rohkeasti GreenGaten ja Gate Noirin upeita astiota ja tee päivittäin kauniit kattaukset.Kultauksen vuoksi konepesua ei suositella, mutta käytännössä on todettu kultauksen kestävän hyvin myös t..
  25.80€ Veroton hinta:20.81€
  Lautanen Jolie
  Suosittu -48 %
  Tuotemerkki: Greengate
  Lautanen Jolie on GreenGaten mustapohjainen pullalautanen, jossa on kauniita pieniä vaaleita ja kellertävänvärisiä kukkia. Lautaset sopivat hyvin monien vaaleiden astioiden kanssa, yhdistä esimerkiksi Alice- sarjaan, joka on GreenGaten Everyday mallistoa. Parhaimmillaan siis päivittäin käytettynä. L..
  16.50€ 8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Tuotemerkki: Greengate
  GreenGaten lautanen Josephine on upea mustapohjainen lautanen. Siinä on keltaisia/beigenvärisiä kukkia.Tämän lautasen halkaisija on 15 cm, eli pienempi kuin normaali pullalautanen.Keramiikka kestää tiskikoneen sekä pakastimen ja mikron. ..
  11.90€ Veroton hinta:9.60€
  Tuotemerkki: Greengate
  GreenGate lautanen Marley on pohjaväriltään tumma. Keräile lautasia yksitellen tai pysyttele yhdessä kuosissa. Marley on kaunis tummapohjainen kuosi, johon sopivat hyvin yhteen kauniit vaaleanpunaisen sävyt sekä mintunvihreät.Halkaisija noin 20 cm. Keramiikka kestää tiskikoneen. ..
  16.50€ Veroton hinta:13.31€
  Tuotemerkki: Greengate
  Huipputyylikäs art deco henkinen Gate Noir -malliston lautanen Corinne black. Sopii kattauksiin muiden valkoisten, kultaisten ja mustien ja vaaleanpunaisten astioiden kanssa.Halkaisija 20,5 cm. ..
  24.90€ Veroton hinta:20.08€
  Tuotemerkki: Greengate
  GreenGaten uudesta Gate Noir mallistosta löytyy oikeaa arkipäivän luksusta.Pullalautanen on halkaisijaltaan 20 cm. ..
  19.80€ Veroton hinta:15.97€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Marmorialuset toimivat pannunalusina tai kauniina tarjoilualusina. Marmoriin on painettu kullanväriset raidat. Paketissa kaksi kappaletta, eri kuviolla.Puhdista aluset märällä tai kostealla liinalla.Alusen halkaisija 18 cm. ..
  59.00€ Veroton hinta:47.58€
  Ruokalautanen Aurelie
  -50 %
  Tuotemerkki: Greengate
  Ruokalautanen Aurelie on GreenGaten ruokalautasen kokoinen lautanen. Sopii hyvin myös tarjoilulautaseksi pullalle.Pääväri tässä ihanassa lautasessa on vihreä, mutta GreenGate astioiden tavoin kukista löytyy kaikki ihanat kesän värit.Tätä lautasta jäljellä vain yksi kappale.Keramiikka kestää mikr..
  29.90€ 15.00€ Veroton hinta:12.10€
  Tuotemerkki: Greengate
  Näyttävän näköinen kiiltävän musta lautanen, jota voit käyttää joko tarjoiluun tai asetelmiin. GreenGaten Gate Noir mallisto saa inspiraationsa 1900-luvun alkupuolen nousukaudesta ja Art Deco tyylisuunnasta. Tämä lautanen on edukseen muiden sarjan tuotteiden rinnalla.Koko 16,5 *16,5 *3 cm. ..
  23.95€ Veroton hinta:19.31€
  Tuotemerkki: Greengate
  Suoraan 20-luvulta Art Decoa. Upea vaaleanpunainen vati, jossa upea kullanvärinen alapuoli. Sopii asetelmille ja tarjoiluun.Halkaisija 35 cm, korkeus 5 cm. ..
  54.90€ Veroton hinta:44.27€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 12. Sivuja 1.)