Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Lautaset - www.sisustuslaventeli.fi

  Lautaset ovat ruokalautasia, pullalautasia ja tarjoilulautasia. Lautasia on erikokoisia ja moniin eri tarkoituksiin.

  GreenGate lautaset ovat pääosin leipälautasia. Ne ovat usein kukallisia ja sopivat hyvin yhteen aiempien kausien lautasien ja muiden astioiden kanssa.

  Lautaset ovat näkyvä osa kattausta ja sen täydentävät lasit, aterimet, servetit ja kukat sekä kynttilät.

  Tuotemerkki: Greengate
  Upea lautanen, jossa valkoinen keskiosa ja reunaa kiertää harmaa leveä raita. Valkoisessa osassa on mustalla tyylitellyt oksat, joiden päissä on kullanvärisiä ja mustia marjoja.Yhdistele rohkeasti GreenGaten ja Gate Noirin upeita astiota ja tee päivittäin kauniit kattaukset.Tämä lautanen on leipälau..
  22.95€ Veroton hinta:18.51€
  Lautanen Celine black
  Suosittu
  Tuotemerkki: Greengate
  Tyypillinen art deco kuosi nykyaikaisessa lautasessa. Yhdistele rohkeasti GreenGaten ja Gate Noirin upeita astiota ja tee päivittäin kauniit kattaukset.Tämä lautanen on leipälautasen kokoinen ja sopii hyvin myös pullalautaseksi kahvipöytään.Kultareunan vuoksi konepesua ei suositella.Halkaisi..
  25.80€ Veroton hinta:20.81€
  Tuotemerkki: Greengate
  Lautanen Franka on ihana GreenGate kukkalautanen. Yhdistele rohkeasti GreenGaten eri kuoseja astiota ja tee päivittäin kauniit kattaukset.GreenGate on valloittanut monen naisen, mutta myös kokonaisten perheiden sydämet kauniilla mummolatyylillään.Käy ihastelemassa meillä kivijalkamyymälässä Haminan ..
  16.95€ Veroton hinta:13.67€
  Lautanen Jacqueline gold
  Suosittu
  Tuotemerkki: Greengate
  Lautanen Jacqueline gold on kullanvärinen/valkoinen art deco kuosi nykyaikaisessa lautasessa. Yhdistele rohkeasti GreenGaten ja Gate Noirin upeita astiota ja tee päivittäin kauniit kattaukset.Kultauksen vuoksi konepesua ei suositella, mutta käytännössä on todettu kultauksen kestävän hyvin myös t..
  25.80€ Veroton hinta:20.81€
  Lautanen Jolie
  Suosittu -48 %
  Tuotemerkki: Greengate
  Lautanen Jolie on GreenGaten mustapohjainen pullalautanen, jossa on kauniita pieniä vaaleita ja kellertävänvärisiä kukkia. Lautaset sopivat hyvin monien vaaleiden astioiden kanssa, yhdistä esimerkiksi Alice- sarjaan, joka on GreenGaten Everyday mallistoa. Parhaimmillaan siis päivittäin käytettynä. L..
  16.50€ 8.50€ Veroton hinta:6.85€
  Tuotemerkki: Greengate
  GreenGaten lautanen Josephine on upea mustapohjainen lautanen. Siinä on keltaisia/beigenvärisiä kukkia.Tämän lautasen halkaisija on 15 cm, eli pienempi kuin normaali pullalautanen.Keramiikka kestää tiskikoneen sekä pakastimen ja mikron. ..
  11.90€ Veroton hinta:9.60€
  Tuotemerkki: Greengate
  Lautanen Marie on jo klassikko, ihana GreenGate kukkalautanen. Yhdistele rohkeasti GreenGaten eri kuoseja astiota ja tee päivittäin kauniit kattaukset. Tämä mid season väri dusty blue on kaunis yhdistelmä utuista sinistä ja beigeä sekä ruskeaa.GreenGate on valloittanut monen naisen, mutta myös kokon..
  17.95€ Veroton hinta:14.48€
  Tuotemerkki: Greengate
  GreenGate lautanen Marley on pohjaväriltään tumma. Keräile lautasia yksitellen tai pysyttele yhdessä kuosissa. Marley on kaunis tummapohjainen kuosi, johon sopivat hyvin yhteen kauniit vaaleanpunaisen sävyt sekä mintunvihreät.Halkaisija noin 20 cm. Keramiikka kestää tiskikoneen. ..
  16.50€ Veroton hinta:13.31€
  Tuotemerkki: Greengate
  GreenGaten uudesta Gate Noir mallistosta löytyy oikeaa arkipäivän luksusta.Pullalautanen on halkaisijaltaan 20 cm. ..
  19.80€ Veroton hinta:15.97€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Marmorialuset toimivat pannunalusina tai kauniina tarjoilualusina. Marmoriin on painettu kullanväriset raidat. Paketissa kaksi kappaletta, eri kuviolla.Puhdista aluset märällä tai kostealla liinalla.Alusen halkaisija 18 cm. ..
  59.00€ Veroton hinta:47.58€
  Tuotemerkki: Greengate
  GreenGaten lautanen Antonia on upea valkoinen lautanen. Siinä on mustia oksia, joiden päissä mustia ja kullanvärisiä marjoja.Tämän lautasen halkaisija on 15 cm, eli pienempi kuin normaali pullalautanen. Lautanen on sopiva viinerille tai pullalle tai palalle voileipää.Kultavärin vuoksi tiskik..
  14.90€ Veroton hinta:12.02€
  Tuotemerkki: Greengate
  Pieni lautanen Roberta on sopivan kokoinen kahvipöytään esimerkiksi lattekupin alle tai pieneksi lautaseksi pikkuleivän tai pullan alle.Tätä kaunista lautasta voi mainiosti käyttää myös kynttilälautasena tai alusena teepussilla.GreenGate tekee todella suloiset astiat ja kodintekstiilit ja saat ..
  11.95€ Veroton hinta:9.64€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 14. Sivuja 2.)