Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Herkut - www.sisustuslaventeli.fi

  Herkut ovat ihania tuliaisia ja arjen luksusta myös omassa kodissa herkutteluun. Nicolas Vahe hilloja, pestoja, suolaa ja muita gourmet ruokatuotteita. Sköna Ting toimittaa meille herkullisia minttu-, suklaa- ja lakritsitoffeita sekä teetä. Hemmottele itseäsi tai anna lahjaksi hyvää ruokaa arvostavalle.

  Hyvää joulua lakritsitoffee on yksittäispakattuja herkullisia lakritsitoffeita kivassa Hyvää joulua pahvirasiassa. Mukava joulutuliainen tai pikkujoululahja. Sujauta mukaan vaikka paketti servettejä tai hyvää suklaata.Pahvisessa pakkauksessa musta vyöte, jossa teksti valkoisella painettu te..
  7.80€ Veroton hinta:6.84€
  Joulutee, jonka pakkauksessa kivat vanhannäköiset joulukuvat. Kuvissa on lintuja ja lapsia jouluisissa kuvissa.Sisältää: musta tee (Kiina), aromit.Sisältö 100 g, parasta ennen 12.08.2021 ..
  6.50€ Veroton hinta:5.70€
  Joulutee, jonka pakkauksessa kivat vanhannäköiset joulupukkikuvat.Sisältää: musta tee (Kiina), aromit.Sisältö 100 g, parasta ennen 12.08.2021 ..
  6.50€ Veroton hinta:5.70€
  Joulutee, jonka pakkauksessa kivat vanhannäköiset postikortit. Tämä teepussi on mukava joulutervehdys teen ystävälle tai kenelle tahansa, jolla on jo kaikkea muuta. Sujauta mukaan esimerkiksi kivat servetit tai keittiöpyyhe. Lähetämme satunnaisesti jonkun näistä kuvassa olevista.Sisältää: m..
  6.50€ Veroton hinta:5.70€
  Joulutee, perinteinen joulu chai. Pakkauksessa kivat vanhannäköiset kuvat, joissa kissa tai koira. Anna lahjaksi ystävälle tai nautinnoksi itselle. Pakettiin voi sujauttaa mukaan myös kauniit servetit tai keittiöpyyhkeen.Sisältää: musta tee (Kiina), aromit.Sisältö 100 g, parasta ennen 1..
  6.50€ Veroton hinta:5.70€
  Maailman parhaalle äidille lakritsitoffee on yksittäispakattuja herkullisia lakritsitoffeita kivassa Maailman parhaalle äidille pahvirasiassa. Mukava synttäri- tai nimipäivälahja sekä ihana antaa Äitienpäivänä. Sujauta mukaan vaikka paketti servettejä tai hyvää suklaata.Pahvisessa..
  7.80€ Veroton hinta:6.84€
  Minttupastillit metallirasiassa on mainio pieni muistaminen tai lahja ystävälle. Rasioissa on eri kuvia, mutta kaikissa punasävyinen kukka.Sisältää: glukoosiirappi, sokeri, piparminttuesanssiSisältö 60 g, parasta ennen 19.11.2022, valmistettu Ruotsissa ..
  4.90€ Veroton hinta:4.30€
  Minttutoffee. Yksittäispakattuja herkullisia piparminttukarkkeja kauniissa kukkarasiassa.Pahvisessa pakkauksessa on punainen amarylliksen kukka.Sisältää: glukoosiirappi, sokeri, sokeroitu kondensoitu maito, kasvirasva (palmu, shea), piparminttuöljy, auringonkukkalesitiini, omenahappo, väriai..
  7.80€ Veroton hinta:6.84€
  Minttutoffee joulupaketissa. Yksittäispakattuja herkullisia piparminttukarkkeja kauniissa pahvirasiassa, jossa joulukukan kuva. Kiva lahjaidea esimerkiksi pikkujouluun tai pieneksi viemiseksi joulukylään.Sisältää: glukoosiirappi, sokeri, sokeroitu kondensoitu maito, kasvirasva (palmu, shea), pip..
  7.80€ Veroton hinta:6.84€
  Minttutoffee. Yksittäispakattuja herkullisia piparminttukarkkeja kauniissa joulukorttirasiassa.Pahvisessa pakkauksessa on vanhasta joulupostikortista tehty kuva.Sisältää: glukoosiirappi, sokeri, sokeroitu kondensoitu maito, kasvirasva (palmu, shea), piparminttuöljy, auringonkukkalesitiini, o..
  7.80€ Veroton hinta:6.84€
  Olet paras lakritsitoffee on yksittäispakattuja herkullisia lakritsitoffeita kivassa Olet paras pahvirasiassa. Mukava kiitoslahja tai muistaminen kaverille. Sujauta mukaan vaikka paketti servettejä tai hyvää suklaata.Pahvisessa pakkauksessa musta vyöte, jossa teksti valkoisella painettu tek..
  7.80€ Veroton hinta:6.84€
  Onnittelu lakritsitoffee on yksittäispakattuja herkullisia lakritsitoffeita kivassa Onnittelut pahvirasiassa. Mukava synttäri- tai nimipäivälahja. Sujauta mukaan vaikka paketti servettejä tai hyvää suklaata.Pahvisessa pakkauksessa musta vyöte, jossa teksti valkoisella painettu teksti Onnitt..
  7.80€ Veroton hinta:6.84€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 54. Sivuja 5.)