Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Pyykkietikat - www.sisustuslaventeli.fi

  Pyykkietikat ovat suosittuja ja ekologisia huuhteluaineen korvaajia. Le Pere Pelletier on Koillis-Ranskassa Marvillen kaupungissa sijaitseva yritys, joka valmistaa ihania 100% käsin tehtyjä tuotteita omissa työpajoissaan. Tuotteiden valmistukseen käytetään vain ensiluokkaisen laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita. Tuotteet eivät sisällä barabeeneja.

  Pyykkietikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu moniin eri käyttökohteisiin eli voit käyttää sitä myös yleispuhdistusaineena. Pyykkietikka on turvallinen ja ympäristöystävällinen tuote. Kätevä pyykkietikka korvaa huuhteluaineen ja toimii myös yleispuhdistusaineena.

  Le Pere Pelletierin pyykkietikka on kauniissa muovipullossa.

  Laita pyykkietikkaa muutama korkillinen pesukoneen huuhteluainesäiliöön tavallisen huuhteluaineen sijaan. Pieni määrä riittää.

  Pyykkietikan hyötyjä:
  Poistaa pesuainejäämät pyykistä.
  Ei jätä itse mitään jäämiä pyykkiin. Etikan tuoksu haihtuu kokonaan viimeistään pyykin kuivuessa.
  Pyykistäsi tulee pehmeää sekä ihanan raikasta.
  Estää pesuainesaostumat pyykkikoneessa ja pitää koneen puhtaana ja raikkaana.
  Poistaa vaikeita hajuja kuten savu, home ja rasva.
  Kirkastaa pyykin värejä.
  Poistaa tahroja.
  Vähentää sähköisyyttä.
  Ekologinen tuote, joka ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita.
  Antiseptinen tuote joka poistaa myös kellastumista.
  Ei huononna pyyhkeiden imukykyä kuten tavalliset huuhteluaineet.

  Mainio myös lauteiden pesuun, sekoitussuhde 0,5 dl viiteen litraan vettä.

  Pyykkietikka, cocoon, 500 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) Cocoon - raikas merellinen tuoksu on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille. Myös urheiluvaatteille ja muille el..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Pyykkietikka, originel, 500 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) originel tuoksuna on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille. Myös urheiluvaatteille ja muille elastaania sisältä..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Pyykkietikka, puuteri, 500 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) puuteri - raikas, naisellinen tuoksu on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille. Myös urheiluvaatteille ja muille..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Pyykkietikka, puuvilla, 500 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) Cotton - puuvillankukka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Vinaigre on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille.Vinaigrea voidaan käyttää jopa yleispuhdistusa..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Pyykkietikka, tee, 500 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vinaigrette (etikka) teen tuoksu - raikas tuoksu on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu kotona käytettäväksi mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin!Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille. Myös urheiluvaatteille ja muille elastaan..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Pyykkietikka, vanilia, 500 ml - perinteinen vanilian tuoksu, jolla on oma vankka kannattajakuntansa.Pyykkietikka on ihanteellinen, suorastaan ihmeellinen huuhteluaine kaikille pyykille. Myös urheiluvaatteille ja muille elastaania sisältäville vaatteille, sillä tämä ei riko kuituja, kuten tavalli..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Näytetään 1 - 6 (Yhteensä 6. Sivuja 1.)