Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Imuripuuterit - www.sisustuslaventeli.fi

  Imuripuuterit ovat kodin raikastajia ja toimivat myös auton ja kaikkien tekstiilien raikastajina. Le Pere Pelletierin imuripuuteri toimitetaan kauniissa ripottelupurkissa.

  Ripottele imurointipuuteria sisustustekstiileille esim. matot, kangassohvat ja tyynyt sekä myös auton penkeille.
  Anna vaikuttaa vähintään 20 minuuttia tai yön yli ja imuroi puuteri pois. Imurointipuuteri raikastaa tekstiilit ja pölynimurin. Puuterin tuoksu säilyy pölynimurissa useita imurointikertoja.

  Voit raikastaa samaan tapaan myös jalkineet sekä lemmikkien makuualustat. Puuterin avulla raikastat samalla tavalla myös auton tai veneen istuimet ja tekstiilit.
  Sisältö 400 g

  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Imuripuuteri, appelsiininkukka. Tämä on tuoksu, joka on ikuinen kestosuosikki. Se on ihastuttava kodin raikastaja. Ripottele puuteria matolle tai vaikkapa auton penkille ja raikasta kaikki haluamasi tekstiilit tällä.Ripottele puuteri ja odota viisi minuttia. Sitten voit imuroida puuterin pois ja..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Imuripuuteri, cocoon. Tämä on tuoksu, joka tarkoittaa lähdettä. Se on ihastuttava kodin raikastaja. Ripottele puuteria matolle tai vaikkapa auton penkille ja raikasta kaikki haluamasi tekstiilit tällä.Ripottele puuteri ja odota viisi minuttia. Sitten voit imuroida puuterin pois ja hyvä tuoksu jä..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Imuripuuteri, kirsikankukka on ihastuttava kodin raikastaja. Ripottele puuteria matolle tai vaikkapa auton penkille ja raikasta kaikki haluamasi tekstiilit tällä.Ripottele puuteri ja odota viisi minuttia. Sitten voit imuroida puuterin pois ja hyvä tuoksu jää. Toimii siis myös keskuspölynimurin k..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Imuripuuteri, pure, puhdas. Tämä on uutuustuoksu, joka tarkoittaa puhtautta. Se on ihastuttava kodin raikastaja. Ripottele puuteria matolle tai vaikkapa auton penkille ja raikasta kaikki haluamasi tekstiilit tällä.Ripottele puuteri ja odota viisi minuttia. Sitten voit imuroida puuterin pois ja h..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Imuripuuteri, puuterin tuoksu on ihastuttava kodin raikastaja. Ripottele puuteria matolle tai vaikkapa auton penkille ja raikasta kaikki haluamasi tekstiilit tällä.Ripottele puuteri ja odota viisi minuttia. Sitten voit imuroida puuterin pois ja hyvä tuoksu jää. Toimii siis myös keskuspölynimurin..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Tuotemerkki: Le Pere Pelletier
  Imuripuuteri, valkoinen kamelia. Tämä on hienostunut kukkaistuoksu, joka on ikuinen kestosuosikki. Se on ihastuttava kodin raikastaja. Ripottele puuteria matolle tai vaikkapa auton penkille ja raikasta kaikki haluamasi tekstiilit tällä.Ripottele puuteri ja odota viisi minuttia. Sitten voit imuro..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Näytetään 1 - 6 (Yhteensä 6. Sivuja 1.)