Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Autoraikastimet - www.sisustuslaventeli.fi

  Autoraikastimet nyt vihdoin saatavana myös Suomesta! Uudet Maison Berger autoraikastimet ovat  tyylikkäitä ja laadukkaita. Auton tuulettimen ritilään työnnettävä raikastin, jossa vaihdettava tuoksupatruuna. Valittavanasi on monta eri mallia, joista voit valita juuri sinun autosi sisustukseen sopivan. Voit valita alkuun haluamasi mallin ja jatkossa ostaa täytöksi haluamaasi tuoksua. Uusia tuoksuja kehitetään jatkuvasti ja niiden parissa työskentelee Ranskan parhaat parfymeerit. Myös uusien raikastinmallien suunnittelusta vastaavat vaihtuvat maailmankuulut suunnittelijat. Mm. Jonathan Adler, Lolita Lempicka ja Matali Crasse.

  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet. Tässä mallissa mukana aromaenerginen raikas tuoksu. Raikastin työnnetän auton tuuletinritilään ja tuoksua tulee enemmän, kun tuuletin on kovalla. Tuoksu ei niin paljon leviä, mikäli tuuletin ei ole päällä.Voit va..
  16.90€ Veroton hinta:13.63€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Autoraikastin aromaenerginen sitrus mallissa mukana aromaenerginen sitrus tuoksu. Raikastin työnnetän auton tuuletinritilään ja tuoksua tulee enemmän, kun tuuletin on kovalla. Tuoksu ei niin paljon leviä, mikäli tuuletin ei ole päällä.Voit valita kolmesta erilaisesta mallista. J..
  16.90€ Veroton hinta:13.63€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet. Tässä mallissa mukana aurinkoinen, raikas, vähän kukkainen tuoksu. Raikastimen teline on kaunis kullanvärinen hieman itämainen kuvio. Raikastin voidaan täyttää uusilla tuoksuilla lukemattomia kertoja. Se sulkeutuu ma..
  16.90€ Veroton hinta:13.63€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet. Tässä uudessa Lolita Lempicka mallissa mukana Lolitan oma parfyymimainen autotuoksu. Raikastimen teline on kaunis mattapintainen kullanvärinen, jossa nimikirjaimet LL.Raikastin voidaan täyttää uusilla tuoksuilla ..
  18.90€ Veroton hinta:15.24€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet. Tässä uudessa Lolita Lempicka mallissa mukana Lolitan oma parfyymimainen autotuoksu. Raikastimen teline on kaunis musta, jossa nimikirjaimet LL. Raikastin voidaan täyttää uusilla tuoksuilla lukemattomia kertoja. Se s..
  18.90€ Veroton hinta:15.24€
  Autoraikastin meren raikas tuuli
  Suosittu
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet. Tässä mallissa mukana tuoksu meren raikas tuuli. Raikastin työnnetän auton tuuletinritilään ja tuoksua tulee enemmän, kun tuuletin on kovalla. Tuoksu ei niin paljon leviä, mikäli tuuletin ei ole päällä.Voit valit..
  16.90€ Veroton hinta:13.63€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Autoraikastin Mr. wilderness Tässä mallissa mukana wilderness, miehekäs tuoksu. Raikastimen teline on myös miehekäs. Mustassa telineessä on viikset kuvio. Raikastin voidaan täyttää uusilla tuoksuilla lukemattomia kertoja. Se sulkeutuu magneetin avulla ja keraaminen raikastinnappi on..
  19.95€ Veroton hinta:16.09€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet. Tässä mallissa mukana uutuustuoksu sampanja. Raikastin työnnetän auton tuuletinritilään ja tuoksua tulee enemmän, kun tuuletin on kovalla. Tuoksu ei niin paljon leviä, mikäli tuuletin ei ole päällä.Voit valita ko..
  16.90€ Veroton hinta:13.63€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet.Tämä pakkaus ei sisällä lainkaan itse tuoksua, vaan tuoksu ostetaan erikseen. Tuoksut ovat Ranskan parhaiden parfymeerien luomia ja täysin ympäristöystävällisiä. Tuoksu säilyy yhdessä patruunassa +- 4..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet.Tämä pakkaus ei sisällä lainkaan itse tuoksua, vaan tuoksu ostetaan erikseen. Tämä raikastin muistuttaa auton vannetta. Tuoksut ovat Ranskan parhaiden parfymeerien luomia ja täysin ympäristöystävällis..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Nyt vihdoin myös Suomessa saatavana Maison Berger autoraikastimet. Tässä mallissa mukana anti tobacco, eli tupakanhajua neutraloiva raikastin. Raikastin työnnetän auton tuuletinritilään ja tuoksua tulee enemmän, kun tuuletin on kovalla. Tuoksu ei niin paljon leviä, mikäli tuuletin e..
  16.90€ Veroton hinta:13.63€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Autoraikastimen täyttöpakkaus sitrus sisältää kaksi täyttöä, joissa tuoksuna verbena, eli sitrusmainen puhdas kukkaistuoksu.Tuoksut ovat Ranskan parhaiden parfymeerien luomia ja täysin ympäristöystävällisiä. Tuoksu säilyy yhdessä patruunassa +- 4 viikkoa.Raikastin avataan, s..
  8.90€ Veroton hinta:7.18€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 25. Sivuja 3.)