Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Ilmanpuhdistaminen ja tuoksut - www.sisustuslaventeli.fi

  Ilmanpuhdistaminen ja tuoksut ovat trendi kodinsisustuksessa. Tuoksuilla sisustaminen ja kodin konmarittaminen ovat tätä päivää. Meiltä löydät erilaisia ratkaisuja tunkkaisen huoneilman raikastamiseksi ja huoneilman puhdistamiseen bakteereista ja muista epäpuhtauksista. Lampe Berger ilmanpuhdistustuotteet sekä esimerkiksi Le Pere Pelletier huonetuoksut ja raikastajat.

  Lampe Berger rekisteröi tuotteensa kaikissa sitä myyvissä maissa. Suomessa tuotteet on hyväksynyt Tukes. Lampe Berger-tuotteiden ensisijainen tarkoitus on huoneilman puhdistaminen – huonetuoksu on halutessa mahdollinen lisä. Lampe Bergerin tuotteet ovat kehitetty kulkutautien ehkäisemiseen Ranskassa 1890-luvulla, niinpä sitä alunperin käytettiin sairaaloissa. Tänä päivänä menetelmä on patentoitu kymmeniin maihin. Tuotteita on saatavana neutraalilla nesteellä sekä tuoksuilla. Lampe Bergerin laadukkaat tuoksut ovat Ranskan nimekkäiden parfymeerien kehittämiä. Lampe Berger poistaa tupakan savun huoneilmasta sekä esimerkiksi ruuanlaiton yhteydessä syntyneet hajut ja on erittäin käyttökelpoinen kodissa, jossa on lemmikkieläimiä ja eläinten aikaansaamia hajuhaittoja.

  Sydänlanka ja poltin tulee uusia vähintään vuoden välein, noin 200 käyttökerran jälkeen. Jatkossa tarvittavat varaosat, kuten varapolttimet, suositellaan vaihdettavaksi kerran vuodessa. Varaosat saat mm. Sisustus Laventelin kivijalkakaupasta tai www.sisustuslaventeli.fi verkkokaupasta. Varapoltinta saat kahden pituisella sydänlangalla 32 cm pienempiin lamppuihin ja 47 cm suurempi kokoisiin. Lampe Berger nesteiden kulutus esim. 180 ml pullolla riittää 20 minuutin kertakäytöllä noin 20 käyttökertaa, kun taas 500 ml pullo riittää 20 minuutin kertakäytöllä noin 60 käyttökertaa. Aine vaikuttaa ilmassa, puhdistaa ja tuoksuttaa noin 4 tunnin ajan kullakin käyttökerralla. Lampe Bergerin lampussa ei saa käyttää mitään muita kuin Lampe Bergerin omia nesteitä.

  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu Black Crystal ja valkoinen myski tuoksuneste. Kauniissa vaaleanpunaisessa pakkauksessa on lamppu sekä kaikki tarvittava, että pääset alkuun. Neste on tuoksullinen valkoinen myski. Mikäli haluat käyttää ilmanpuhdistuslamppuasi myös tuoksuttomana pelkästään ilman puhdistamiseen ja..
  49.95€ Veroton hinta:40.28€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu circle onyx on Maison Bergerin syksyn 2020 uutuus. Upeassa tummanpuhuvassa pakkauksessa on lamppu sekä kaikki tarvittava, että pääset alkuun. Neste on tuoksullinen exquisite sparkle, eli shampanja. Mikäli haluat käyttää ilmanpuhdistuslamppuasi myös tuoksuttomana pelkästään ilman..
  49.95€ Veroton hinta:40.28€
  Ilmanpuhdistuslamppu ja ocean breeze tuoksuneste
  Suosittu
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu ja ocean breeze tuoksuneste ja lisäksi pullo neutraalinestettä. Toinen nesteistä on ns. neutraalinestettä eli tuoksutonta. Toinen pulloista on tuoksullinen ocean breeze, eli puhtaan raikas, merellinen tuoksu. Itse lamppu on eleetön neliskanttinen ja pelkistetty.LAMPE BERGER ..
  41.50€ Veroton hinta:33.47€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu ja Paris chick tuoksuneste. Tuoksullinen Paris chick on naisellinen, tyttömäinen tuoksu. Itse lamppu on geometrinen, kaunis muodoltaan. Granaattiomenan värinen punainen, läpinäkyvä.LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger..
  41.50€ Veroton hinta:33.47€
  Ilmanpuhdistuslamppu ja puuvilla tuoksuneste
  Suosittu
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu ja puuvilla tuoksuneste ja lisäksi pullo neutraalinestettä tyylikkäässä, lahjaksikin kelpaavassa paketissa.Puhdista huoneilmaa aamulla, kun yö on jättänyt jälkeensä arominsa. Tee ihana kodikas tunnelma tuoksuilla illan kotonaoloon. Tästä lampusta on moneksi. Toinen nesteistä on ..
  41.50€ Veroton hinta:33.47€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu ja verbena tuoksuneste. Tuoksullinen verbena on sitrustuoksu. Itse lamppu on geometrinen, kaunis muodoltaan. Kirkas läpinäkyvä.LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger keksi ja patentoi ainutlaatuisen katalyyttiteknologia..
  41.50€ Veroton hinta:33.47€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu Resonance kirkas on upea Maison Berger ilmanpuhdistuslamppu. Itse lamppu on geometrinen, mutta silti naisellinen ja kaunis muodoltaan. Kirkasta lasia, läpinäkyvä.LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger keksi ja patentoi ..
  49.90€ Veroton hinta:40.24€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu Resonance paprikanpunainen on upea Maison Berger ilmanpuhdistuslamppu.Itse lamppu on geometrinen, mutta silti naisellinen ja kaunis muodoltaan. punaisen paprikan värinen, läpinäkyvä.LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berge..
  49.90€ Veroton hinta:40.24€
  Ilmanpuhdistuslamppu roosanvärinen June
  Uutuus
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Ilmanpuhdistuslamppu roosanvärinen June on kevään 2021 kaunis uutuus hienojen lamppujen perheeseen. Paketti on täydellinen aloituspakkaus, jossa on roosanvärinen satiinipintainen pullo, sydänlanka, diffuusiokorkki ja umpikorkki sekä laventelintuoksuinen tuoksuneste. Lamppua voi käyttää ilman pu..
  41.50€ Veroton hinta:33.47€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Pyöreä ilmanpuhdistuslamppu lahjapakkauksessa, Happy on aromaterapeuttinen happy tuoksu. LAMPE BERGER on puhdistanut huoneilmaa jo vuodesta 1898 lähtien, kun apteekkari Maurice Berger keksi ja patentoi ainutlaatuisen katalyyttiteknologiaan perustuvan systeemin huoneilman puhdistamiseen sairaalan vuo..
  41.50€ Veroton hinta:33.47€
  Tuotemerkki: Maison Berger
    ↵Puhdistusneste Aquatic Wood on Maison Berger huoneilman puhdistajaan tarkoitettu tuoksullinen neste. Voit käyttää lampussasi pelkkää neutraalinestettä puhdistamaan ja raikastamaan huoneilmaa. Halutessasi voit lisätä tätä tuoksunestettä tuodaksesi huoneilmaan raikasta tuoksua. Aloi..
  16.95€ Veroton hinta:13.67€
  Tuotemerkki: Maison Berger
  Puhdistusneste Fresh mint on tuoksu, joka saa sinut tuntemaan kotisi puhtaaksi ja raikkaaksi.Lampe Berger huoneilman puhdistajaan voit halutessasi laittaa neutraalinesteen lisäksi myös tuoksua. Tämä tuoksu on raikas ja viileä.Maison Berger tuoksut ovat valintasi mukaan joko rauhoittavia tai en..
  16.95€ Veroton hinta:13.67€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 54. Sivuja 5.)