Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Kupit ja mukit - www.sisustuslaventeli.fi

  Kupit ja mukit valikoimissamme on astioita useilta eri valmistajilta. Mm. GreenGaten mallistossa on ihania korvattomia lattekuppeja sekä nykyisin yhä enenevässä määrin myös korvallisia saman mallisia kuppeja. Kahvikuppien kanssa kuuluu asetti eli tassi aina samaan. Pullalautaset on tilattavissa erikseen.

  Tuotemerkki: Greengate
  Hurmaava uusi espressokuppi Madie! Kaunis art deco kuosi valloittaa sydämen. GreenGaten Gate Noir mallisto saa inspiraationsa 1900-luvun alkupuolen nousukaudesta ja Art Deco tyylisuunnasta. ..
  13.90€ Veroton hinta:11.21€
  Tuotemerkki: Greengate
  Ihanan syvä musta taustaväri on upea tässä GreenGate Amelie uutuudessa. Kahvikuppi ja lautanen kuuluvat samaan settiin. GreenGaten Gate Noir mallisto saa inspiraationsa 1900-luvun alkupuolen nousukaudesta ja Art Deco tyylisuunnasta. Amelie kuppi tulee oikeuksiinsa hieman pelkistetyssä ympäristössä v..
  31.90€ Veroton hinta:25.73€
  Tuotemerkki: Greengate
  Mansikat, mustikat, siniset, punaiset ja valkoiset. Kaikki kuuluvat ihanaan mummolatyylin sisustukseen. Raikas valkoinen tausta ja ihanat marjat kupissa saavat aamuisin hyvälle tuulelle.Keramiikka on tiskikoneen, mikron ja uunin kestävää laadukasta keramiikkaa. Settiin kuuluu kuppi ja lautanen. ..
  24.90€ Veroton hinta:20.08€
  Tuotemerkki: Greengate
  Tämä GreenGate kahvikuppisetti on osa uutta Gate Noir -mallistoa. GreenGaten Gate Noir mallisto saa inspiraationsa 1900-luvun alkupuolen nousukaudesta ja Art Deco tyylisuunnasta. Kahvikuppi on hienoa ohuehkoa posliinia kauniilla tummapohjaisella Florette kuosilla.Keramiikka kestää tiskikonee..
  33.90€ Veroton hinta:27.34€
  Tuotemerkki: Greengate
  Hurmaava uusi korkea Amelie korvaton lattekuppi. Ihana syvän musta tausta tuo kauniit kukat hyvin esiin. GreenGaten Gate Noir mallisto saa inspiraationsa 1900-luvun alkupuolen nousukaudesta ja Art Deco tyylisuunnasta. Sopii niin art deco sisustajalle kuin valkoisen ystävälle somisteeksi.Kuppi on..
  19.90€ Veroton hinta:16.05€
  Tuotemerkki: Greengate
  Lattekuppi Aurelia on kaunis vanha vihreä ruusukuvioin. Ruusukuppi modernilla tvistillä. Korvaton GreenGate lattekuppi on jo klassikko. Toivottu lahja, pidetty muistaminen ja ihana saada kotiin.Vetoisuus noin 3 dl. ..
  13.80€ Veroton hinta:11.13€
  Tuotemerkki: Greengate
  Korvaton GreenGate lattekuppi on jo klassikko. Toivottu lahja, pidetty muistaminen ja ihana saada kotiin. Kuosi on syksyn 2019 uutuus Aurelia hyvin kauniissa vaaleanpunaisen sävyssä. Se sopii hyvin yhteen monien muiden GreenGate astioiden kanssa.Vetoisuus noin 3 dl. ..
  13.80€ Veroton hinta:11.13€
  Tuotemerkki: Greengate
  Korvaton GreenGate lattekuppi on jo klassikko. Toivottu lahja, pidetty muistaminen ja ihana saada kotiin. Kuosi on syksyn 2019 uutuus Aurelia hyvin kauniissa sävyissä valkoisella pohjalla. Se sopii hyvin yhteen monien muiden GreenGate astioiden kanssa.Vetoisuus noin 3 dl. ..
  13.80€ Veroton hinta:11.13€
  Tuotemerkki: Greengate
  Tyypillinen art deco kuosi ihanassa Greengate Corine lattekupissa. Yhdistele rohkeasti GreenGaten ja Gate Noirin upeita astiota ja tee päivittäin kauniit kattaukset.Kultaksen vuoksi konepesua ei suositella. ..
  21.30€ Veroton hinta:17.18€
  Tuotemerkki: Greengate
  GreenGate lattekupit ovat jo käsite. Tämä latte on osa uutta Gate Noir -mallistoa. Keräile yksitellen tai pysyttele yhdessä kuosissa.Kaunis lattekuppi on sopiva myös esimerkiksi suojaruukuksi keittiön tuoreille yrteille.Keramiikka kestää tiskikoneen. ..
  16.80€ Veroton hinta:13.55€
  Lattekuppi Jacqueline gold
  Suosittu
  Tuotemerkki: Greengate
  Lattekuppi Jacqueline gold on hurmaava kulta/valkoinen kahvikuppi. Kaunis art deco kuosi valloittaa sydämen. Kauniit Greengate ja Gate Noir astiat voi hyvin yhdistää kattauksiin niin arkeen kuin juhlaankin.Tämä kuppi sopii malliltaan hyvin myös hammasmukiksi.Lattekupissa ei ole korvaa. Silloin s..
  21.30€ Veroton hinta:17.18€
  Tuotemerkki: Greengate
  GreenGaten lattekuppi Josephine on upea mustapohjainen kuppi. Siinä on keltaisia/beigenvärisiä kukkia.Keramiikka kestää tiskikoneen sekä pakastimen ja mikron. ..
  14.95€ Veroton hinta:12.06€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 24. Sivuja 2.)