Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Green Bouquet

  Green Bouquet Oy valmistaa kotimaisia pesu- ja puhdistusaineita Kotkassa.

  Euca-pesuaineiden raikastava pesuteho perustuu niiden sisältämään runsaaseen eteerisen eucalyptusöljyn määrään. Eucalla siivoat ja raikastat koko kodin, peset pyykit ja ikkunat. Bonuksena huikean raikas tuoksu.

  Euca desinfiointisuihke on ekologinen, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen pintadesinfektioaine, joka tuhoaa tehokkaasti viruksia sekä bakteereja ja poistaa tehokkaasti myös tahroja ja rasvaista likaa.

  Saunajää on hieno tuoteuutuus euca valikoiman lisäksi. Saunajäällä saat huikean saunakokemuksen ja avaat hengitystiet ihanassa eucalyptuksen tuoksussa.

  Ekologinen pesuaine, Euca
  Suosittu
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Ekologinen pesuaine, Euca on erittäin riittoisa pesutiiviste. Yksi pesuaine, monta käyttötapaa ja kohdetta; pyykit, siivous, tiskit, saunanpesu ym. Kotimainen Euca yleispesuaine ei sisällä säilöntäaineita, ei homeenestoaineita, ei fosfaattia, ei zeoliittia eikä väriaineita. Bonuksena huikean raikas ..
  11.50€ Veroton:9.27€
  Käsidesi suihkepullossa 150 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Käsidesi suihkepullossa 150 ml on kätevä mukana kulkeva desisuihke, jolla desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä.KäyttöSuihkaise käsidesiä kevyes..
  8.00€ Veroton:6.45€
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Käsidesi täyttöpullossa on 500 ml käsidesiä, jonka voit täyttää kätevä mukana kulkevaan käsidesisuihkepulloon. Desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä. ..
  21.70€ Veroton:17.50€
  Saunajää
  Suosittu
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Saunajää on vahvoja mentholkiteitä, joka näyttää jäältä tai rikkoutuessaan lumelta. Saunajääkide asetetaan kiukaalle kiven päälle tai lisätään kide löylykauhaan ja heitetään kiukaalle. Saat miellyttävän, hengitysteitä avaavan, saunakokemuksen. Saunajää on kiva lahjaidea ja vieminen saunailtaan tai m..
  8.50€ Veroton:6.85€
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Pintojen desinfiointisuihke 250 ml on kätevä mukana kulkeva desisuihke, jolla desinfioit helposti pinnat suihkauttamalla.Euca desisuihke on ekologinen, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen pintadesinfektioaine, joka tuhoaa tehokkaasti viruksia sekä bakteereja ja poistaa tehokkaasti myös tahroja ja ..
  11.20€ Veroton:9.03€
  Näytetään 1 - 5 (Yhteensä 5. Sivuja 1.)