Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

Green Bouquet

Green Bouquet Oy valmistaa kotimaisia pesu- ja puhdistusaineita Kotkassa.

Euca-pesuaineiden raikastava pesuteho perustuu niiden sisältämään runsaaseen eteerisen eucalyptusöljyn määrään. Eucalla siivoat ja raikastat koko kodin, peset pyykit ja ikkunat. Bonuksena huikean raikas tuoksu.

Euca desinfiointisuihke on ekologinen, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen pintadesinfektioaine, joka tuhoaa tehokkaasti viruksia sekä bakteereja ja poistaa tehokkaasti myös tahroja ja rasvaista likaa.

Saunajää on hieno tuoteuutuus euca valikoiman lisäksi. Saunajäällä saat huikean saunakokemuksen ja avaat hengitystiet ihanassa eucalyptuksen tuoksussa.

Ekologinen pesuaine, Euca
Suosittu
Tuotemerkki: Green Bouquet
Ekologinen pesuaine, Euca on erittäin riittoisa pesutiiviste. Yksi pesuaine, monta käyttötapaa ja kohdetta; pyykit, siivous, tiskit, saunanpesu ym. Kotimainen Euca yleispesuaine ei sisällä säilöntäaineita, ei homeenestoaineita, ei fosfaattia, ei zeoliittia eikä väriaineita. Bonuksena huikean raikas ..
11.50€ Veroton:9.27€
Käsidesi suihkepullossa 150 ml
Suosittu
Tuotemerkki: Green Bouquet
Käsidesi suihkepullossa 150 ml on kätevä mukana kulkeva desisuihke, jolla desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä. Käyttö Suihkaise käsidesiä kevyes..
8.00€ Veroton:6.45€
Tuotemerkki: Green Bouquet
Käsidesi täyttöpullossa on 500 ml käsidesiä, jonka voit täyttää kätevä mukana kulkevaan käsidesisuihkepulloon. Desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä. ..
21.70€ Veroton:17.50€
Tuotemerkki: Green Bouquet
Pintojen desinfiointisuihke 250 ml on kätevä mukana kulkeva desisuihke, jolla desinfioit helposti pinnat suihkauttamalla. Euca desisuihke on ekologinen, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen pintadesinfektioaine, joka tuhoaa tehokkaasti viruksia sekä bakteereja ja poistaa tehokkaasti myös tahroja ja ..
11.20€ Veroton:9.03€
Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)