Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Etsi - ohut

  Hakuehdot

  Hakua vastaavat tuotteet

  Ohut musta kynttilä
  Suosittu
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Ohut musta kynttilä. Jos sinulla ei ole sopivaa jalkaa tällaiselle kynttilälle, niin voit pistellä niitä pystyyn esimerkiksi hiekkaan tai sammaleeseen asetelmassa.Kynttilän pituus 20 cm, halkaisija 1,3 cm. ..
  0.60€ Veroton:0.48€
  Ohut neuletakki, mustavalkoraidallinen
  -63 %
  Tuotemerkki: Margit Brandt
  Neuletakki on hienoa, harvahkoa neulosta, josta kuultaa vähän läpi. Kiinnitys on vain nauhalla kauluksen kohdalta.Materiaali 90 % viskoosi, 10 % polyamidi ..
  79.00€ 29.00€ Veroton:23.39€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Ohut purjerengasverho, jossa lehtikuviota. Paketissa yksi kappale verhoa, joten voit helposti tilata myös parittoman määrän verhoja.Kangas on ohutta ja hyvin valoa läpäisevää.Koko: 140cm x 250cm Määrä: 1 kpl/paketti Väri: ruosteenruskea Materiaali: 100% polyesteri Alareuna: huoliteltu raakapituu..
  57.50€ Veroton:46.37€
  Ohut tummanharmaa kynttilä
  Suosittu
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Kaunis pitkä tuohuskynttilä on väriltään syksyinen tummanharmaa. Harmaa sopii myös upeasti jouluun. Jos sinulla ei ole sopivaa jalkaa tällaiselle kynttilälle, niin voit pistellä niitä pystyyn esimerkiksi hiekkaan tai sammaleeseen asetelmassa.Kynttilästä saa myös muita värejä.Kynttilän pituus..
  0.60€ Veroton:0.48€
  Ohut tummanvihreä kynttilä
  Suosittu
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Kaunis pitkä tuohuskynttilä on väriltään syksyinen tummanvihreä. Vihreä sopii myös upeasti jouluun. Jos sinulla ei ole sopivaa jalkaa tällaiselle kynttilälle, niin voit pistellä niitä pystyyn esimerkiksi hiekkaan tai sammaleeseen asetelmassa.Kynttilästä saa myös muita värejä.Kynttilän pituus..
  0.60€ Veroton:0.48€
  Ohut valkoinen kynttilä
  Suosittu
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Kaunis pitkä tuohuskynttilä on väriltään valkoinen. Jos sinulla ei ole sopivaa jalkaa tällaiselle kynttilälle, niin voit pistellä niitä pystyyn esimerkiksi hiekkaan tai sammaleeseen asetelmassa.Kynttilän pituus 20 cm, halkaisija 1,3 cm. ..
  0.60€ Veroton:0.48€
  Roosanvärinen ohut neule
  -50 %
  Tuotemerkki: Street One
  Mukava, siisti neulepaita ohutta neulosta.Materiaali: 92 % Viskoosi, 8 % PolyesteriAlkuperämaa Turkki ..
  59.99€ 30.00€ Veroton:24.19€
  Näytetään 1 - 7 (Yhteensä 7. Sivuja 1.)