Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

Ib Laursen

Ib Laursen on tanskalainen jo maailmalla hyvin tunnettu sisustusmerkki. Tuotteet ovat olleet valikoimissamme jo vuosien ajan ja tyytyväiset asiakkaat palaavat aina luoksemme etsimään uutuuksia.

Alunperin Ib Laursen on perustettu vuonna 1971 sisustusmyymäläksi, mutta on nyt yksi Euroopan johtavia sisustustaloja.

Ib Laursenin sisustuksen tyyli on rento ja boheemi. Kaikki ei aina tarvitse olla niin millilleen. Mallisto seuraa trendejä ja tuo uutuuksia markkinoille jokaisessa uudessa mallistossa niin keväällä kuin syksylläkin.

Mallisto suunnitellaan Tanskassa ja tyyli myötäilee sisustustrendejä. Valikoimissa on paljon puuta, kierrätyspuuta, metallia ja lasia. Torkkupeitot ja tyynyt ovat useimmiten 100 % puuvillaa.

Tilaa omat suosikkisi verkkokaupasta helposti ja vaivattomasti jopa suoraan kotiisi.
 

Tuotemerkki: Ib Laursen
Harmaa metallilangasta tehty hylly, jossa tangossa 10 koukkua.Hylly on melko kevytrakenteinen eikä kestä kovaa painoa.Kiinnitysreikien väli noin 57 cm.Leveys 60 cm, korkeus 16 cm ja syvyys 13 cm. ..
37.50€ Veroton:30.24€
Kaksiosainen koukku hyllyn alle
Suosittu
Tuotemerkki: Ib Laursen
Kaksiosainen koukku hyllyn alle on mustaa metallia. Koukussa on kaksi koukkua ja se kiinnitetään hyllyn tai kaapin alapuolelle. Sopii pyyhekoukuksi, vaatekoukuksi tai vaikka koirien hihnojen tai korujen pitopaikaksi. Koko 5,5*5,5 cm ..
6.90€ Veroton:5.56€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Kaksiosainen koukku, mustaa metallia. Koukussa on kaksi koukkua, ylempi koukuista on pidempi. Sopii pyyhekoukuksi, mutta laittamalla esimerkiksi lautaan useamman koukun saat hyvän naulakon koruille tai laukuille. Koukun kokonaiskorkeus 11 cm. ..
4.80€ Veroton:3.87€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Musta pieni naulakko, jossa kolme koukkua. Kestää hyvin painoa ja voit ripustaa siihen vaikka koulurepun. Sopii pyyhekoukuksi, koruille tai laukuille. Koko 5,3 * 10 * 25,3 cm ..
19.50€ Veroton:15.73€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Tukeva pieni musta metallinen koukku, joka kiinnitetään seinään kahdella ruuvilla. Koukku kestää hyvin painoa ja voit ripustaa siihen vaikka koulurepun. Sopii pyyhekoukuksi, mutta laittamalla esimerkiksi lautaan useamman koukun saat hyvän naulakon koruille tai laukuille. Koko 2*6*3 cm ..
4.95€ Veroton:3.99€
Musta tanko koukuilla
Suosittu
Tuotemerkki: Ib Laursen
Musta tanko, jossa kiinteät koukut. Tangossa on kuusi kiinteää koukkua ja siihen voi halutessaan myös lisätä irto s-koukkuja.Tangon voi kiinnittää joko seinään tai esimerkiksi hyllyn tai kaapiston alapuolelle.Pituus 50 cm, korkeus 9,5 cm ja syvyys koukkujen kanssa 4 cm. ..
25.95€ Veroton:20.93€
Naulakko, family
-60 %
Tuotemerkki: Ib Laursen
Naulakko, Family on metallinen naulakko, jossa on viisi koukkua. Tekstinaulakko, jossa koko ja koukut sopivat hyvin avainnaulakoksi. Koukut ovat sopivan syviä, niissä pysyy avainnippu hyvin. Naulakko on metallia ja väritykseltään harmaa/kulutettu valkoinen. Koko: 23,5*12*3,5 cm ..
24.90€ 10.00€ Veroton:8.06€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Valkoinen naulakko, jossa kolme metallista suurehkoa koukkua. Sopii pyyhekoukuksi, vaatekoukuksi tai vaikka koirien hihnojen tai korujen pitopaikaksi. Koko 45 * 16 * 6 cm ..
26.90€ Veroton:21.69€
Tuotemerkki: Ib Laursen
12 lasipilliä ja harja on ekologinen party setti. Pakkauksessa on kaksitoista lasista pilliä ja pieni "pulloharja", jolla pillit voi puhdistaa, jos sisään jää esimerkiksi smoothiesta hedelmälihaa kiinni. Pakkauksen pillit ovat kolmea eri väriä, kutakin 4 pilliä. Pillit ovat kauniita erilaisissa k..
24.95€ Veroton:20.12€
Alusta kruunukynttilälle
Suosittu
Tuotemerkki: Ib Laursen
Alusta kruunukynttilälle on hyvä kynttilänjalka kynttilälle lyhtyyn laitettavaksi. Käytä myös asetelmissa esimerkiksi sammaleen alla, niin että leikkaat sammaleesta pois pienen palan ja pujotat kynttilänjalan siitä läpi. Näyttää kuin kynttilä olisi sammaleessa.Tilaa kynttilät samalla netistä, kuin l..
3.75€ Veroton:3.02€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Antiikinruskea metallivedin, joka näyttää vanhalta, vaikka on uutta tuotantoa. Sopii erityisesti laatikoihin vetimeksi, mutta voi asentaa myös pystysuuntaan kaapin oveen.Vaihtamalla nupit tai vetimet vanhaan huonekaluun saat siihen uutta ilmettä myös ilman maalaamista. Maalamalla kaapin tai lipaston..
3.90€ Veroton:3.15€
Tuotemerkki: Ib Laursen
Bambureunainen pieni peili, jolla tuot kivasti ilmettä tuulikaappiin, eteiseen, vessaan tai mihin tahansa pienelle seinälle, joka kaipaa peiliä tai muuta seinäkoristetta. Peilin takana on ripustusnaru, juuttinarua. Koko 22 * 35,5 * 1,5 cm. ..
27.90€ Veroton:22.50€
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 99. Sivuja 9.)