Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  House Doctor

  House Doctor on kodin sisustamiseen erikoistunut tanskalainen yritys. Valikoimiin kuuluu niin moderni sisustus kuin vallitseva boho tyylikin.

  Tuotemerkki: House Doctor
  Kynttilärengas, johon saat hienosti kahdeksan kruunukynttilää eri korkeuksille. Renkaan halkaisija on 50 cm, joten se on näyttävä ja elegantti valonlähde esimerkiksi päivällispöytään. Voit myös kuvan mukaisesti laittaa sen roikkumaan, mutta muista kiinnittää tukevasti.Renkaan ympärille saat näyttävä..
  44.95€ Veroton:36.25€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Marmorialuset toimivat pannunalusina tai kauniina tarjoilualusina. Marmoriin on painettu kullanväriset raidat. Paketissa kaksi kappaletta, eri kuviolla.Puhdista aluset märällä tai kostealla liinalla.Alusen halkaisija 18 cm. ..
  59.00€ Veroton:47.58€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Saippua-alunen betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös pumppupullo, wc-harja ja vessapaperiteline.Saippuan alla on metallinen ritilä, jonka alle ylimääräinen vesi valuu ja saippua pääsee kuivumaan hyvin. ..
  16.90€ Veroton:13.63€
  Saippuapumppupullo betonia
  Suosittu
  Tuotemerkki: House Doctor
  Saippuapumppupullo betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös saippua-alunen, wc-harja ja vessapaperiteline.Saippua ei ole kosketuksissa betonin kanssa, vaan se täytetään muovisäiliöön, joka laitetaan tuohon betonilieriöön. Pakkauksessa kaikki mukana, lukuunottamatta..
  29.00€ Veroton:23.39€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Seinäkello, jossa ohut kultaan vivahtava kehys ja selkeät numerot. Kello on vaalean kullan väriseksi värjättyä alumiinia.Toimii hyvin keittiön kellona, mutta myös selkeänä yksityiskohtana olohuoneessa tai ruokailutilassa.Halkaisija 30 cm. ..
  99.00€ Veroton:79.84€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Suojaruukku, jossa tummahko messingin väri. Ruukku on ohuehkoa metallia, mutta kuitenkin tukeva ja painava.Korkeus 18 cm ja halkaisija 14,5 cm. ..
  24.95€ Veroton:20.12€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Tuikkualunen messinkiä on kiva kullanvärinen alunen tuikulle. Voit laittaa sen esimerkiksi pienen maljakon tai pullon päälle.Alassuin käännettynä se toimii kynttilänjalkana kruunukynttilälle. Voit laittaa sen esimerkiksi lyhdyn sisään ja polttaa lyhdyssä kruunukynttilää. Näin liekki näkyy kauniisti ..
  12.95€ Veroton:10.44€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Vessapaperiteline betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös pumppupullo, wc-harja ja saippua-alunen.Betoninen "laatikko" kiinnitetään seinään ja rulla asennetaan laatikossa olevaan telineeseen helposti. Moderni, mutta myös romantiikan ystävälle sopiva.Voit halut..
  59.00€ Veroton:47.58€
  Tuotemerkki: House Doctor
  WC-harjateline betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös pumppupullo, wc-paperiteline ja saippua-alunen.Moderni, mutta myös romantiikan ystävälle sopiva.Voit halutessasi tuunata telinettä maalaamalla sen. ..
  39.00€ Veroton:31.45€
  Näytetään 1 - 9 (Yhteensä 9. Sivuja 1.)