Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

House Doctor

House Doctor on kodin sisustamiseen erikoistunut tanskalainen yritys. Valikoimiin kuuluu niin moderni sisustus kuin vallitseva boho tyylikin.

Tuotemerkki: House Doctor
Harmaa, yksinkertainen maljakko.Halkaisija 17,5 cm ja korkeus 25 cm..
39.95€ Veroton:32.22€
Tuotemerkki: House Doctor
Valkoinen roskis, jossa polkumekanismi kannen avaamista varten. Valkoinen roskis on galvanoitua terästä, jossa valkoinen maalattu mattapinta.Roskis on sen verran korkea, ettei se sovellu kaapissa pidettäväksi. On parhaimmillaan keittiössä esimerkiksi muoville tarkoitettuna roskiksena. Näin roskapuss..
129.50€ Veroton:104.44€
Tuotemerkki: House Doctor
Kullanvärinen naulakko on upea yksityiskohta seinälläsi. Teräksestä valmistettu messinginvärinen pieni naulakko sopii niin kylppäriin kuin keittiöönkin.Voit kiinnittää naulakon seinään myös pystysuuntaan, jolloin se mahtuu kapeampaan väliin.Koko: 27 * 17 cm. Nupit ovat 4 cm korkeat...
36.50€ Veroton:29.44€
Tuotemerkki: House Doctor
Kynttilärengas, johon saat hienosti kahdeksan kruunukynttilää eri korkeuksille. Renkaan halkaisija on 50 cm, joten se on näyttävä ja elegantti valonlähde esimerkiksi päivällispöytään. Voit myös kuvan mukaisesti laittaa sen roikkumaan, mutta muista kiinnittää tukevasti.Renkaan ympärille saat näyttävä..
44.95€ Veroton:36.25€
Tuotemerkki: House Doctor
Marmorialuset toimivat pannunalusina tai kauniina tarjoilualusina. Marmoriin on painettu kullanväriset raidat. Paketissa kaksi kappaletta, eri kuviolla. Puhdista aluset märällä tai kostealla liinalla. Alusen halkaisija 18 cm. ..
59.00€ Veroton:47.58€
Tuotemerkki: House Doctor
Kullanvärinen messinkinen metallihylly on upea yksityiskohta seinälläsi. Voit kiinnittää hyllyn paikkaan, jossa on vain vähän tilaa, mutta tarvitset säilytystilaa.Erinomainen WC tai kylpyhuonetiloihin, mutta myös eteisen tai keittiön seinään. Makuuhuoneessa sopiva esimerkiksi kännykän latauspaikaksi..
29.50€ Veroton:23.79€
Tuotemerkki: House Doctor
Ruusukullanvärinen pyöreä peili voi olla esimerkiksi taulun korvaaja. Kiinnitä senkin päälle asetelmaksi ja vaihda senkin päälle asetelmaa vuodenaikojen vaihtelun mukaan.Peilissä ei ole erillistä kehystä. Se on kiinnitetty tukevaan levyyn, jossa seinäkiinnikkeet.Halkaisija 50 cm...
79.00€ Veroton:63.71€
Tuotemerkki: House Doctor
Saippua-alunen betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös pumppupullo, wc-harja ja vessapaperiteline. Saippuan alla on metallinen ritilä, jonka alle ylimääräinen vesi valuu ja saippua pääsee kuivumaan hyvin. ..
16.90€ Veroton:13.63€
Saippuapumppupullo betonia
Suosittu
Tuotemerkki: House Doctor
Saippuapumppupullo betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös saippua-alunen, wc-harja ja vessapaperiteline. Saippua ei ole kosketuksissa betonin kanssa, vaan se täytetään muovisäiliöön, joka laitetaan tuohon betonilieriöön. Pakkauksessa kaikki mukana, lukuunottamatta..
29.00€ Veroton:23.39€
Tuotemerkki: House Doctor
Seinäkello, jossa ohut kultaan vivahtava kehys ja selkeät numerot. Kello on vaalean kullan väriseksi värjättyä alumiinia. Toimii hyvin keittiön kellona, mutta myös selkeänä yksityiskohtana olohuoneessa tai ruokailutilassa. Halkaisija 30 cm. ..
99.00€ Veroton:79.84€
Tuotemerkki: House Doctor
Suojaruukku, jossa tummahko messingin väri. Ruukku on ohuehkoa metallia, mutta kuitenkin tukeva ja painava.Korkeus 18 cm ja halkaisija 14,5 cm. ..
24.95€ Veroton:20.12€
Tuotemerkki: House Doctor
Tuikkualunen messinkiä on kiva kullanvärinen alunen tuikulle. Voit laittaa sen esimerkiksi pienen maljakon tai pullon päälle.Alassuin käännettynä se toimii kynttilänjalkana kruunukynttilälle. Voit laittaa sen esimerkiksi lyhdyn sisään ja polttaa lyhdyssä kruunukynttilää. Näin liekki näkyy kauniisti ..
12.95€ Veroton:10.44€
Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 14. Sivuja 2.)