Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  House Doctor

  Tuotemerkki: House Doctor
  Marmorialuset toimivat pannunalusina tai kauniina tarjoilualusina. Marmoriin on painettu kullanväriset raidat. Paketissa kaksi kappaletta, eri kuviolla.Puhdista aluset märällä tai kostealla liinalla.Alusen halkaisija 18 cm. ..
  59.00€ Veroton:47.58€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Saippua-alunen betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös pumppupullo, wc-harja ja vessapaperiteline.Saippuan alla on metallinen ritilä, jonka alle ylimääräinen vesi valuu ja saippua pääsee kuivumaan hyvin. ..
  16.90€ Veroton:13.63€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Saippuapumppupullo betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös saippua-alunen, wc-harja ja vessapaperiteline.Saippua ei ole kosketuksissa betonin kanssa, vaan se täytetään muovisäiliöön, joka laitetaan tuohon betonilieriöön. Pakkauksessa kaikki mukana, lukuunottamatta..
  29.00€ Veroton:23.39€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Seinäkello, jossa ohut kultaan vivahtava kehys ja selkeät numerot. Kello on vaalean kullan väriseksi värjättyä alumiinia.Toimii hyvin keittiön kellona, mutta myös selkeänä yksityiskohtana olohuoneessa tai ruokailutilassa.Halkaisija 30 cm. ..
  99.00€ Veroton:79.84€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Vessapaperiteline betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös pumppupullo, wc-harja ja saippua-alunen.Betoninen "laatikko" kiinnitetään seinään ja rulla asennetaan laatikossa olevaan telineeseen helposti. Moderni, mutta myös romantiikan ystävälle sopiva.Voit halut..
  59.00€ Veroton:47.58€
  Tuotemerkki: House Doctor
  WC-harjateline betonia on House Doctor mallistosta ja samaan sarjaan on saatavana myös pumppupullo, wc-paperiteline ja saippua-alunen.Moderni, mutta myös romantiikan ystävälle sopiva.Voit halutessasi tuunata telinettä maalaamalla sen. ..
  39.00€ Veroton:31.45€
  Näytetään 1 - 6 (Yhteensä 6. Sivuja 1.)