Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  House Doctor

  House Doctor on kodin sisustamiseen erikoistunut tanskalainen yritys. Valikoimiin kuuluu niin moderni sisustus kuin vallitseva boho tyylikin.

  Tuotemerkki: House Doctor
  Harmaa, yksinkertainen maljakko. Yksinkertainen maljakko tuo mukavasti esiin kukkakimpun ja tekee asetelmasta kauniin kokonaisuuden. Maljakot ovat myös kaunis yksityiskohta sisustuksessa. Harmaa väri sopii hyvin moneen kotiin ja sisustukseen.Halkaisija 17,5 cm ja korkeus 25 cm..
  39.95€ Veroton:32.22€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Hopeanvärinen vedin, joka on valmistettu messingistä. Tyylikäs hopeanvärinen viimeistely. Nuppeja voidaan käyttää kaapin oviin niin keittiössä tai kylpyhuoneessa. Saat uutta ilmettä keittiön tai kylppärin kaapin oviin, lipastoihin tai kaappeihin. Materiaali voi ruostua joutuessaan kosketuksiin ..
  7.95€ Veroton:6.41€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Kullanvärinen messinkinen hyllynkannake on hieno yksityiskohta seinälläsi. Voit helposti tehdä hyllyn haluamasi levyiseksi esimerkiksi vanhasta laudasta tai marmoripalasta. Voit kiinnittää hyllyn paikkaan, jossa on vain vähän tilaa, mutta tarvitset säilytystilaa esimerkiksi sängyn viereen yöpöydäksi..
  11.95€ Veroton:9.64€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Kullanvärinen naulakko on upea yksityiskohta seinälläsi. Teräksestä valmistettu messinginvärinen pieni naulakko sopii niin kylppäriin kuin keittiöönkin.Voit kiinnittää naulakon seinään myös pystysuuntaan, jolloin se mahtuu kapeampaan väliin.Koko: 27 * 17 cm. Nupit ovat 4 cm korkeat...
  36.50€ Veroton:29.44€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Kynttilärengas, johon saat hienosti kahdeksan kruunukynttilää eri korkeuksille. Renkaan halkaisija on 50 cm, joten se on näyttävä ja elegantti valonlähde esimerkiksi päivällispöytään. Voit myös kuvan mukaisesti laittaa sen roikkumaan, mutta muista kiinnittää tukevasti.Renkaan ympärille saat näyttävä..
  44.95€ Veroton:36.25€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Marmorialuset toimivat pannunalusina tai kauniina tarjoilualusina. Marmoriin on painettu kullanväriset raidat. Paketissa kaksi kappaletta, eri kuviolla.Puhdista aluset märällä tai kostealla liinalla.Alusen halkaisija 18 cm. ..
  59.00€ Veroton:47.58€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Kullanvärinen messinkinen metallihylly on upea yksityiskohta seinälläsi. Voit kiinnittää hyllyn paikkaan, jossa on vain vähän tilaa, mutta tarvitset säilytystilaa.Erinomainen WC tai kylpyhuonetiloihin, mutta myös eteisen tai keittiön seinään. Makuuhuoneessa sopiva esimerkiksi kännykän latauspaikaksi..
  29.50€ Veroton:23.79€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Kullanvärinen vedin, joka on valmistettu messingistä. Nuppeja voidaan käyttää kaapin oviin niin keittiössä tai kylpyhuoneessa. Saat uutta ilmettä keittiön tai kylppärin kaapin oviin, lipastoihin tai kaappeihin. Materiaali voi ruostua joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Pyyhi kostealla liinal..
  7.95€ Veroton:6.41€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Musta vedin, joka on valmistettu messingistä. Tyylikäs musta viimeistely. Nuppeja voidaan käyttää kaapin oviin niin keittiössä tai kylpyhuoneessa. Saat uutta ilmettä keittiön tai kylppärin kaapin oviin, lipastoihin tai kaappeihin. Materiaali voi ruostua joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Py..
  7.95€ Veroton:6.41€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Musta metallinen seinäkoukku, joka on helppo kiinnittää seinään yhdellä ruuvilla. Kiinnitä ruuvi valmiiksi seinään ja laita koukku paikalleen.Materiaali musta metalli. Koukku on mattapintainen ja vähän karhea, mutta ei raavi tekstiiliä.Taustan halkaisija 4 cm, syvyys 3 cm...
  8.50€ Veroton:6.85€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Ovimatto on hyvin kulutusta kestävää kookoskuitua. Matto on tyylikäs luonnonmateriaalista valmistettu vettä hyvin kestävä matto, jossa kumipohja.Kumisen pohjan ansiosta matto kestää hyvin paikoillaan. Sopii niin oven ulkopuolelle kuin sisäpuolellkin.Maton koko 60 * 90 cm...
  49.95€ Veroton:40.28€
  Tuotemerkki: House Doctor
  Musta naulakko on upea yksityiskohta seinälläsi. Jos etsit käytännöllistä ja koristeellista naulakkoa yhdessä, tämä on juuri se.Kaunis, geometrinen naulakko, jossa on mattamusta viimeistely. Sopii useimpiin sisustustyyleihin.Sopii niin kylppäriin kuin keittiöönkin. Voit kiinnittää naulakon seinään m..
  36.50€ Veroton:29.44€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 22. Sivuja 2.)