Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Green Bouquet

  Green Bouquet Oy valmistaa kotimaisia pesu- ja puhdistusaineita Kotkassa.

  Euca-pesuaineiden raikastava pesuteho perustuu niiden sisältämään runsaaseen eteerisen eucalyptusöljyn määrään. Eucalla siivoat ja raikastat koko kodin, peset pyykit ja ikkunat. Bonuksena huikean raikas tuoksu.

  Euca desinfiointisuihke on ekologinen, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen pintadesinfektioaine, joka tuhoaa tehokkaasti viruksia sekä bakteereja ja poistaa tehokkaasti myös tahroja ja rasvaista likaa.

  Saunajää on hieno tuoteuutuus euca valikoiman lisäksi. Saunajäällä saat huikean saunakokemuksen ja avaat hengitystiet ihanassa eucalyptuksen tuoksussa.

  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Ekologinen Mökki yleispesuaine – yksi pesuaine, monta käyttötapaa ja kohdetta. Bonuksena huikean raikas eucalyptuksen tuoksu.Pese pyykit, siivoa koko mökki, tiskaa tiskit, pese sauna, raikasta saniteettitilat, käytä tahranpoistoon ym. Pesuaineen ainutlaatuisten ominaisuuksien takana on etanolin ja e..
  13.50€ Veroton:10.89€
  Käsidesi suihkepullossa 150 ml
  Suosittu
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Käsidesi suihkepullossa 150 ml on kätevä mukana kulkeva desisuihke, jolla desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä.KäyttöSuihkaise käsidesiä kevyes..
  8.00€ Veroton:6.45€
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Käsidesi täyttöpullossa on 500 ml käsidesiä, jonka voit täyttää kätevä mukana kulkevaan käsidesisuihkepulloon. Desinfioit helposti kädet suihkauttamalla. Etanolipohjainen desinfektiohuuhde käsien desinfiointiin, kun saippuapesu ei ole mahdollista. Sis. 80% etanolia sekä ihoa hoitavaa glyseriiniä. ..
  21.70€ Veroton:17.50€
  Tuotemerkki: Green Bouquet
  Pintojen desinfiointisuihke 250 ml on kätevä mukana kulkeva desisuihke, jolla desinfioit helposti pinnat suihkauttamalla.Euca desisuihke on ekologinen, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen pintadesinfektioaine, joka tuhoaa tehokkaasti viruksia sekä bakteereja ja poistaa tehokkaasti myös tahroja ja ..
  11.20€ Veroton:9.03€
  Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)