Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Depeche

  DEPECHE - Uskalla olla aito

  Tämän kauden tunnelman innoittamana DEPECHE:n monipuolisessa nahka-asusteiden kokoelmassa on kyse itsensä ilmaisemisesta ja siitä, että olet uskollinen omalle itsellesi ja tyylillesi. Kovalla työllään ja omistautumisellaan malliston luojat pyrkivät saavuttamaan kaksi asiaa: tarjoamaan sinulle paljon erilaisia aitoja nahka-asusteita järkevillä hinnoilla. Näin autamme sinua löytämään ja ilmaisemaan todellisen luonteesi.

  Eläminen nopeatempoisessa maailmassa voi joskus saada meidät unohtamaan, keitä olemme, ja nykynaisen on nyt entistä tärkeämpää löytää sisäinen minänsä ja uskaltaa ilmaista itseään. Käsilaukku kertoo kantajastaan. Valitse laadukas ja kestävä laukku niin jokapäiväiseen käyttöön kuin juhliinkin.

  Tilaa verkkokaupasta tai kysy meiltä lisätietoja, mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa nettisivuiltamme. Toimitamme paketit nopeasti sinulle lähimpään toimipisteeseen.

  Tuotemerkki: Depeche
  Pehmeä ja hyvälaatuinen musta nahkainen käsilaukku, jossa hienosti ommeltu aaltomainen kuvio.Laukun yläreunassa on vetoketju, jolla se suljetaan. Sisällä on vetoketullinen sivutasku.Laukussa on sekä irrotettava crossbody pitkä hihna, että lyhyemmät kahvat.Mitat: 28 * 39 * 10 cm- 100% aitoa nahkaa..
  187.00€ Veroton:150.81€
  Tuotemerkki: Depeche
  Pehmeä ja hyvälaatuinen kamelinvärinen nahkainen mobilebag, kännykkälaukku. Tämä laukku on erittäin trendikäs ja helppo kuljettaa missä tahansa. Voit käyttää mobiililaukkua sekä kukkarona että crossbody-laukkuna.Matkoilla laukku on kätevä, sillä siihen mahtuu hyvin myös esimerkiksi passi. Voit pukea..
  98.00€ Veroton:79.03€
  Tuotemerkki: Depeche
  Pehmeä ja hyvälaatuinen vaalea beige nahkainen laukku. Tämä laukku on erittäin trendikäs leveillä kantohihnoilla. Hihnat mahtuvat käsivarteen olkapäälle.Laukkuun mahtuu kaikki 13" tietokoneesta A4-kansioon, joten se sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön  tai työlaukuksi.- Sisällä: Laukuss..
  159.00€ Veroton:128.23€
  Tuotemerkki: Depeche
  Pehmeä ja hyvälaatuinen kirkas vihreä nahkainen mobilebag, kännykkälaukku. Tämä laukku on erittäin trendikäs ja helppo kuljettaa missä tahansa. Voit käyttää mobiililaukkua sekä kukkarona että crossbody-laukkuna.Matkoilla laukku on kätevä, sillä siihen mahtuu hyvin myös esimerkiksi passi. Voit pukea ..
  98.00€ Veroton:79.03€
  Tuotemerkki: Depeche
  Pehmeä ja hyvälaatuinen musta nahkainen pussukkamallinen käsilaukku. Tässä laukussa on hienot kullanväriset niittisomisteet.Laukun yläreunassa on vetoketju, jolla se suljetaan. Sisällä on vetoketullinen sivutasku.Laukussa on sekä pitkä hihna, että lyhyemmät käsihihnat.Mitat: 36 * 49 * 12 cm- 100% ai..
  233.00€ Veroton:187.90€
  Tuotemerkki: Depeche
  Hyvälaatuinen ja ryhdikäs mobilebag, kännykkälaukku. Tämä pieni laukku on erittäin trendikäs ja helppo kuljettaa missä tahansa. Se on helppo sujauttaa suurempaan käsilaukkuun ja ottaa sieltä esille puhelimen soidessa. Kätevä monella työpaikalla, jossa sinun pitää liikkua ympäriinsä. Puhelin kestää h..
  89.95€ Veroton:72.54€
  Tuotemerkki: Depeche
  Suuri ja tilava ostoskassi pehmeää, laadukasta ja kaunista nahkaa. Nahkalaukku on yksinkertainen ja suoraviivainen, mutta se on koristeltu mattakullanvärisillä pyöreillä niiteillä, jotka antavat naisellisen ilmeen. Se sulkeutuu yläosassa vetoketjulla.- Sisällä: Laukussa on suuri osasto, jossa on tod..
  225.00€ Veroton:181.45€
  Tuotemerkki: Depeche
  Suuri ja tilava shoppailijan laukku pehmeää, tyylikästä ja kaunista nahkaa. Laukku on koristeltu kauniilla pehmustetuilla yksityiskohdilla, mikä antaa ainutlaatuisen ja trendikkään ilmeen. Kassi sulkeutuu yläosasta magneettipainikkeella.- Sisällä: Shopperissa on suuri tasku, jossa on runsaasti tilaa..
  239.95€ Veroton:193.51€
  Tuotemerkki: Depeche
  Pehmeä ja hyvälaatuinen pieni pähkinänvärinen nahkainen kännykkälaukku, jonka läpässä niittisomisteet. Tämä laukku on erittäin trendikäs ja helppo kuljettaa esimerkiksi takin sisällä. Voit käyttää mobiililaukkua cross body-laukkuna.Laukun väri on hieno pähkinä, vaaleanruskea.Laukku on kaunis vaalea ..
  98.00€ Veroton:79.03€
  Tuotemerkki: Depeche
  Pehmeä ja hyvälaatuinen pähkinänvärinen nahkainen mobilebag, kännykkälaukku. Tämä laukku on erittäin trendikäs ja helppo kuljettaa missä tahansa. Voit käyttää mobiililaukkua sekä kukkarona että crossbody-laukkuna.Matkoilla laukku on kätevä, sillä siihen mahtuu hyvin myös esimerkiksi passi. Voit puke..
  98.00€ Veroton:79.03€
  Tuotemerkki: Depeche
  Pehmeä ja hyvälaatuinen pähkinänvärinen nahkainen kännykkälaukku, jonka läpässä niittisomisteet. Tämä laukku on erittäin trendikäs ja helppo kuljettaa esimerkiksi takin sisällä. Voit käyttää mobiililaukkua cross body-laukkuna.Matkoilla laukku on kätevä, sillä siihen mahtuu hyvin myös esimerkiksi pas..
  157.00€ Veroton:126.61€
  Tuotemerkki: Depeche
  Pehmeä ja hyvälaatuinen vaalea ruskea nahkainen laukku. Tämä laukku on erittäin trendikäs leveillä kantohihnoilla. Hihnat mahtuvat käsivarteen olkapäälle.Laukkuun mahtuu kaikki 13" tietokoneesta A4-kansioon, joten se sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön  tai työlaukuksi.- Sisällä: Laukus..
  159.00€ Veroton:128.23€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 15. Sivuja 2.)