Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Cote Table

  Côté Table on hyvin laaja sisutusmallisto, josta löytyy tuotteita kodin kaikkiin tiloihin. Valikoimastamme et löydä heiltä huonekaluja rajoitetun tilan vuoksi, mutta niidenkin tilaaminen on mahdollista. Tarjolla on kuitenkin toinen toistaan upeampia tuotteita kodin kaikkiin tiloihin. Valaisimia, astioita, valokuvakehyksiä, maljakoita sekä muuta ihanaa kodin tavaraa. Ylpeänä esittelemme lähes ensimmäisenä jälleenmyyjänä Suomessa.

  Tilaa verkkokaupastamme helposti ja turvallisesti. Lähetämme tilaukset nopeasti ja pääset nauttimaan uudesta tuotteestasi jo pian tilaamisen jälkeen.

  Tuotemerkki: Cote Table
  Kätevä kahden apupöydän setti, jonka pöydän päällisissä peili. Kaksi pöytää mahtuvat kuvan mukaisesti päällekkäin.Metalliosat mustat. Pöydän päällinen peiliä. Molemmissa pöydissä on myös kahvat, jotka helpottavat pöytien siirtelyä.Isomman pöydän koko: 45 cm halkaisija ja 66 cm korkeus. P..
  179.00€ Veroton:144.35€
  Kahden peilitarjottimen /-alusen setti
  -56 %
  Tuotemerkki: Cote Table
  Kahden peilitarjottimen setti. Näitä on mukava käyttää piirongin päällä asetelmien alustana tai kylppärissä kauniiden korujen alustana. Alustat ovat tukevat ja painavahkot. Peili on tehty ns. vanhan näköiseksi.Kynttilöiden valo heijastuu peileistä kauniisti myös. Voit laittaa taakse myös ripustu..
  149.00€ 65.00€ Veroton:52.42€
  Tuotemerkki: Cote Table
  Korkea jalallinen tarjoilulautanen on erittäin näyttävä! Iätön, ajaton, eleetön! Kaikenlaiseen sisustukseen sopiva elegantti, mutta nuorekas lasinen tarjoilulautanen. Sopii yhteen monien kodin astioiden kanssa.Saat tarjoilupöytääsi hyvin tilaa, kun korotat joitakin tarjottavia ylemmäs. Astia..
  59.80€ Veroton:48.23€
  Tuotemerkki: Cote Table
  Lasimaljakko, vaalea sinivihreä menee niin moderniin, kuin romanttisempaankin kotiin.Saat maljakkoon upean sidotun kukkakimpun tai näyttävän asetelman tulppaaneista.Halkaisija noin 25 cm. ..
  34.90€ Veroton:28.15€
  Tuotemerkki: Cote Table
  Mattavalkoinen, metallinen, yksivärinen pöytävalaisin. Sopii erinomaisesti yöpöydälle lukulampuksi, opiskelijalle lukuvaloksi tai vaikka kuistin ikkunalle antamaan mukavaa kulkuvaloa.Koko 28*16*43 cm ..
  59.90€ Veroton:48.31€
  Tuotemerkki: Cote Table
  Metallipöytä ja kaksi tuolia on ihana ranskalaistyylinen kahvilasetti. Settiin kuuluu pöytä, jossa sama kuva, kuin tuolien istuinosassakin.Tuolit taittuvat helposti kasaan, samoin pöytä on helposti taittuva. Näin säilytysongelmia ei tule. Mahtuvat pieneen tilaan.Tuoli on hyvä ja tukeva istua..
  199.00€ Veroton:160.48€
  Tuotemerkki: Cote Table
  Peili metallikehyksellä on kiinteästi mukana tulevalla ketjulla seinälle ripustettava peili. Peilissä on kapea metallikehys ja ketju ripustamista varten.Kehys ja ketju hopeanväriset.Koko: 30*24 cm. ..
  29.00€ Veroton:23.39€
  Peili metallikehyksellä ja ketjulla
  -48 %
  Tuotemerkki: Cote Table
  Peili metallikehyksellä ja ketjulla on seinälle ripustettava kevyt peili. Peilissä on kapea ruusukullanvärinen metallikehys ja ketju ripustamista varten.Kehys ja ketju ruusukullan, siis punertavan kullan väriset.Koko: 30*24 cm. ..
  29.00€ 15.00€ Veroton:12.10€
  Tuotemerkki: Cote Table
  Pieni peili ripustusköydellä on kehyksetön, mutta reuna on muotoiltu.Peilissä itsessään on juuttiköysi ripustusta varten, mutta naisellisemman version tästä peilistä saat vaihtamalla köyden kauniiseen silkkinauhaan tms.Koko noin 20*25 cm. ..
  29.00€ Veroton:23.39€
  Valkoinen mattapintainen valopallo
  -37 %
  Tuotemerkki: Cote Table
  Valkoinen mattapintainen valopallo on valaisin, jossa hyvä lempeä sisustusvalo. Sopii hyvin myös esimerkiksi yövaloksi.Valaisin on materiaaliltaa keramiikkaa. Pyöreässä pallossa pinta on kuitenkin origamimainen kulmikas.Halkaisija noin 23 cm. ..
  79.00€ 50.00€ Veroton:40.32€
  Tuotemerkki: Cote Table
  Vihreä pyöreä lasimaljakko sopii mainiosti nyt niin trendikkääseen art deco -sisustukseen, mutta menee niin moderniin, kuin romanttisempaankin kotiin.Saat maljakkoon upean sidotun kukkakimpun tai näyttävän asetelman tulppaaneista.Maljakon halkaisija on noin 25 cm leveimmältä kohdalta, joten siih..
  34.90€ Veroton:28.15€
  Näytetään 1 - 11 (Yhteensä 11. Sivuja 1.)