Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Ana Alcazar

  Ana Alcazar on tunnettu muotibrandi, joka on uutta Suomessa. Hienot silkit sopivat sekä juhlaan että arkeen. Suunnittelu Saksassa ja valmistus Euroopassa takaavat laadukkaat tuotteet ja mukavat koot ja istuvuuden suomalaiselle naiselle.

  Yksilöllisyys, erilaiset vartalotyypit ja uniikki olemus ovat aina olleet intohimo tälle Munchenissä päämajaansa pitävälle muotitalolle. Vaatteet ovat leikkisiä mutta kuitenkin sensuelleja, ulospäin suuntautuvia mutta aina elegantteja ja kantajaansa arvostavia. Ana Alcazar merkki on niitä naisia varten, jotka tietävät mitä haluavat ja kantavat vaatteensa ylpeänä ja rohkeasti.

  Tuotemerkki: Ana Alcazar
  Mekko /tunika, jossa on upea taideteos kuvana. Linnut, kukat ja muut aiheet ovat kuin Rembrandtin tai Monet'n maalauksesta ja mekko pukee kantajaansa upeasti.Mekossa on paljon eri värejä, joten on helppo valita päälle sopiva takki, jakku tai neuletakki. Itse kangas on mukavaa ja joustavaa mesh kanga..
  159.00€ Veroton:128.23€
  Tuotemerkki: Ana Alcazar
  Mekko lehtikuvioin on kuin taideteos. A-linjaisessa mekossa on riittävän pitkät hihat peittämää käsivarret kyynärpään alapuolelle saakka. Kangas on kiiltävää laadukasta viskoosia.Selän puolella nauhat ristissä. Mekko on vuoritettu vyötärölle saakka.Mekko sopii hyvin juhlaan, mutta on kiva vaate pide..
  185.00€ Veroton:149.19€
  Tuotemerkki: Ana Alcazar
  Ana Alcazar mekko on kuin taideteos. Mekossa on riittävän pitkät hihat peittämää käsivarret kyynärpään alapuolelle saakka. Kangas on kiiltävää laadukasta viskoosia, joka ainoastaan paranee pesussa.Mekko on kokonaan vuoritettu valkoisella vuorikankaalla. Pääntie on lähes pyöreä, mutta edessä on pieni..
  219.00€ Veroton:176.61€
  Tuotemerkki: Ana Alcazar
  Mekko, jossa on upea "pörrö" helmassa. Roosanvärinen mekko on itsessään on aika yksinkertainen hihaton mekko, jonka kankaassa hieno kudottu kuvio ja vähän kiiltoa. Helmassa on lankoja, jotka muodostavat helmaan mekon kiintopisteen.Päälle voit pukea jakun tai kauniin boleron. Lyhyt neuletakki pe..
  219.00€ Veroton:176.61€
  Tuotemerkki: Ana Alcazar
  Juhlava silkkimekko /tunika, joka on riittävän juhlava juhliin, mutta käyttökelpoinen myös arjessa vapaalla ja töissä. Ihana silkki lämmittää, mutta on toisaalta viileä kuumalla ilmalla.Ohuet läpikuultavat hihat peittävät käsivarret ja näin et tarvitse jakkua, boleroa tai neuletakkia välttämättä pää..
  198.00€ Veroton:159.68€
  Tuotemerkki: Ana Alcazar
  Turkoosinvihreä mekko, jossa kauniit levenevät hihat. Kangas on mukavan joustavaa ja voit pukea tämän mekon/tunikan niin arkeen kuin juhlaankin.Väri on huikea vihreä ja turkoosi ja kuvio upea. Juhlaan päälle voi pukea esimerkiksi turkisliivin tai kauluksen. Villaponcho tai upea kashmir shaalikin toi..
  175.00€ Veroton:141.13€
  Näytetään 1 - 6 (Yhteensä 6. Sivuja 1.)