Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Ana Alcazar

  Ana Alcazar on tunnettu muotibrandi, joka on uutta Suomessa. Hienot silkit sopivat sekä juhlaan että arkeen. Suunnittelu Saksassa ja valmistus Euroopassa takaavat laadukkaat tuotteet ja mukavat koot ja istuvuuden suomalaiselle naiselle.

  Yksilöllisyys, erilaiset vartalotyypit ja uniikki olemus ovat aina olleet intohimo tälle Munchenissä päämajaansa pitävälle muotitalolle. Vaatteet ovat leikkisiä mutta kuitenkin sensuelleja, ulospäin suuntautuvia mutta aina elegantteja ja kantajaansa arvostavia. Ana Alcazar merkki on niitä naisia varten, jotka tietävät mitä haluavat ja kantavat vaatteensa ylpeänä ja rohkeasti.

  Tuotemerkki: Ana Alcazar
  Ana Alcazar mekko on kuin taideteos. Mekossa on riittävän pitkät hihat peittämää käsivarret kyynärpään alapuolelle saakka. Kangas on kiiltävää laadukasta viskoosia, joka ainoastaan paranee pesussa.Mekko on kokonaan vuoritettu valkoisella vuorikankaalla. Pääntie on lähes pyöreä, mutta edessä on pieni..
  219.00€ Veroton:176.61€
  Tuotemerkki: Ana Alcazar
  Mekko, jossa on upea "pörrö" helmassa. Roosanvärinen mekko on itsessään on aika yksinkertainen hihaton mekko, jonka kankaassa hieno kudottu kuvio ja vähän kiiltoa. Helmassa on lankoja, jotka muodostavat helmaan mekon kiintopisteen.Päälle voit pukea jakun tai kauniin boleron. Lyhyt neuletakki pe..
  219.00€ Veroton:176.61€
  Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)