Valikko
Ostoskori

Sivustomme käyttää evästeitä. Tutustu rekisteriselosteeseemme tarkemmin. Avaa rekisteriseloste

  Matot

  Matot ja taljat vaihtavat sisustuksen sävyä helposti. Valikoimissamme on vaihtelevasti mattoja kodin eri tiloihin. Eteismatot ja kynnysmatot palvelevat osittain niin ulkona kuin sisälläkin. Nahka on matoissa kestävä ja hyvä pölyämätön materiaali ja talja luonnonmukainen vaihtoehto.

  Juuttimatot ovat tällä hetkellä trendikkäitä ja niitä saa sekä pyöreänä että neliskanttisena. Myymälässä usein mallina pieni koko, mutta suurempia kokoja saa tilaamalla.

  Kierrätyskumista valmistetut ovimatot ovat kestäviä ja ekologinen vaihtoehto. Ne valmistetaan vanhoista autonrenkaista ja vähentävät näin jätettä.

  Matto on helppo tilata verkkokaupasta kun mitat ovat selkeitä ja materiaalit tuttuja ja helposti tunnistettavissa. Toimitukset ovat nopeat ja voit jo muutaman päivän kuluessa hakea matot postista tai muusta lähimmästä toimipisteestä.

  Tuotemerkki: Skinnwille
  Beige snowtop talja on Skinvillen laajasta tekstiili- ja turkisvalikoimasta. Kaunis ja pehmeä pitkäkarvainen talja on hieno ruskea/beige ja karvojen päät ovat valkoiset "snowtop". Karvat ovat 10 cm pitkät.Talja on ihana alunen kylmälle penkille tai tuolille sekä kaunis sisustuselementti tuolin pääll..
  129.00€ Veroton hinta:104.03€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Jaguaarikuvioinen lehmäntalja on Skinvillen laajasta turkis- ja taljavalikoimasta. Trendikäs talja sopii hyvin sisustamiseen laitettavaksi sohvan tai tuolin päälle. Upea myös lattialla esim. takkatulen äärelle ja ruokailuryhmän alle.Koko: n. 3-4 neliötäMateriaali kuviopainettu lehmän nahka ..
  529.00€ Veroton hinta:426.61€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Juuttimatto on kauniin vaalea beige pikkumatto moneen eri tilaan. Sopii hyvin vessan tai tuulikaapin matoksi, mutta myös pieneksi ovimatoksi esimerkiksi parvekkeen oven eteen.Matto on helppo ja kevyt nostaa ylös ja ravistella hiekat irti.Koko 60 * 90 cm. ..
  43.90€ Veroton hinta:35.40€
  Kuminen ovimatto
  Suosittu
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Kuminen ovimatto on kierrätetyistä autonrenkaista valmistettu erittäin kestävä matto. Matto kestää niin auringonpaistetta kuin lunta, jäätä ja pakkastakin.Tästä samasta matosta on saatavana myös 120 cm leveä matto. Matto sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.Koko 45 * 75 cm. ..
  22.95€ Veroton hinta:18.51€
  Leveä kuminen ovimatto
  Suosittu
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Leveä kuminen ovimatto on kierrätetyistä autonrenkaista valmistettu kuminen erittäin kestävä matto. Matto kestää niin auringonpaistetta kuin lunta, jäätä ja pakkastakin.Matosta on saatavana kahta kokoa. Tämä on niistä leveämpi, kokonaiset 120 cm. Normaali ulko-oven koko on 100 cm, joten tämä mat..
  39.95€ Veroton hinta:32.22€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Musta nahkamatto on nahkan ylijäämäpaloista kudottu nahkainen räsymatto. Loimet ovat mustaa puuvillalankaa ja kude mustaksi värjättyä nahkaa.Matto on helppo ja kevyt nostaa ylös ja ravistella hiekat irti. Matosta ei lähde väriä.Koko 70 * 240 cm ..
  49.95€ Veroton hinta:40.28€
  Tuotemerkki: Ib Laursen
  Ovimatto juuttia on kumipohjainen matto, joka pysyy hyvin paikallaan. Kaunis, luonnollinen vaalea beige väri sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen.Matto on kooltaan hyvä esimerkiksi ulko-oven eteen joko sisä- tai ulkopuolella. Matto on helppo nostaa ylös ja ravistella hiekat irti.Koko 60 * 90..
  69.00€ Veroton hinta:55.65€
  Tuotemerkki: Greengate
  Punainen ovimatto on kynnysmatto, jossa kiva punainen ja kullanvärinen kuvio. Sopii ihanasti joulukotiin toivottamaan sekä vieraat että talonväki tervetulleeksi..Maton koko noin 45*60 cm.Pohja kestävää kumia ja päällinen kookosta. ..
  29.90€ Veroton hinta:24.11€
  Tuotemerkki: Svanefors
  Roosavalkoinen puuvillamatto on täydellinen valinta makuuhuoneeseen. Vaalea väri luo harmonisen tunnelman ja juuri sopivasti roosaa väriä joko vaaleaan tai tummaan sisustukseen.Vaalean värinsä vuoksi matto ei ole parhaimmillaan eteisessä tai keittiössä. Ainakaan lapsiperheessä.Luo oma seesteinen tun..
  109.00€ Veroton hinta:87.90€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Tummanharmaa pitkäkarvainen talja on Skinvillen laajasta tekstiili- ja turkisvalikoimasta. Kaunis ja pehmeä pitkäkarvainen talja on hieno tumma harmaa ja karvojen päät ovat valkoiset "snowtop". Karvat ovat 10 cm pitkät.Koko: 55 *95 cm, karvan pituus 10 cmAito tiibetiläinen lammas ..
  129.00€ Veroton hinta:104.03€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Vaalea roosa pitkäkarvainen talja on Skinvillen laajasta tekstiili- ja turkisvalikoimasta. Kaunis ja pehmeä pitkäkarvainen talja on hieno vaalea, lämmin, savuinen roosa ja karvat ovat 10 cm pitkät.Koko: 55 *95 cm, karvan pituus 10 cmAito tiibetiläinen lammas ..
  129.00€ Veroton hinta:104.03€
  Tuotemerkki: Skinnwille
  Vaaleanharmaa pitkäkarvainen talja on Skinvillen laajasta tekstiili- ja turkisvalikoimasta. Kaunis ja pehmeä pitkäkarvainen talja on hieno vaaleanharmaa ja karvat ovat 10 cm pitkät.Koko: 55 *95 cm, karvan pituus 10 cmAito tiibetiläinen lammas ..
  129.00€ Veroton hinta:104.03€
  Näytetään 1 - 12 (Yhteensä 15. Sivuja 2.)